Webber se radoval z Hamiltonova vítězství nad Vettelem

Webber, Mark

Webber, Mark | foto: Red Bull Racing

Mark Webber nedokázal na tiskové konferenci potlačit svou radost z toho, že Lewis Hamilton ve Velké ceně Číny porazil jeho týmového kolegu Sebastiana Vettela.

Hamiltonovi se po výborném výkonu a lepší strategii podařilo předjet Vettela v nádherném závodě, který přinesl vzrušující podívanou.

Webber měl z toho viditelnou radost, podle něj je přerušení vítězné šňůry jeho kolegy dobrou věcí pro sport: "Gratuluji Lewisovi, je to dobré, že někdo konečně..." Následovala pauza na srovnání myšlenek do diplomatické podoby.

mcl

"Seb je samozřejmě ve stejném týmu, ale je stále na čele, a my všichni chceme šampionát vyhrát. Takže jistým způsobem je to škoda, že vyhrál McLaren, ale zároveň nemůžeme nechat Seba příliš odskočit, takže to byl dobrý den z hlediska závodění a dobrý den z hlediska bodů, které tým získal," řekl Webber po závodě.

Australan podal výborný výkon, když po startu z 18. pozice skončil až na pódiu. Pomohla mu k tomu chytrá strategie, ušetřená měkká směs ze sobotní kvalifikace, trpělivost i skvělá stíhací jízda.

Diskuze:

Počet příspěvků: 9 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu