Massa zůstane u Ferrari i v roce 2012

Ferrari

Ferrari | foto: Scuderia Ferrari

President Ferrari, Luca di Montezemolo, rázně uťal spekulace, podle kterých se u Ferrari hledá nástupce Massy pro příští rok. Podle Itala bude Felipe za svůj současný tým nastupovat i v příštím roce.

S druhou sedačkou u Scuderie byli spojováni jezdci jako Mark Webber nebo Jenson Button, ale dnes tyto úvahy odmítl šéf Ferrari, Di Montezemolo, když prohlásil, že Massa zůstává v jeho stáji i pro příští rok: "Massa a Alonso dohromady znamenají velmi silnou dvojici."

"Alonso je super, Massa se vrací. Myslím, že jezdci nejsou naším problémem. V tomto čase se hodně spekuluje, ale já mohu řící, že i v příštím roce nastoupíme s dvojicí Alonso - Massa." První vítězství v GP Velké Británie podpořilo španělského jezdce natolik, aby prohlásil, že naděje na titul stále žije. Svého kolegu, který ztrácí na Vettela už 92 bodů, podpořil i Brazilec. Podobný optimismus sdílí i šéf týmu.

"Je oprávněn v to doufat, protože když je chuť po vítězství, tak to jde. Všichni jsme zklamaní z toho, že jsme na začátku roku nebyli tam, kde jsme být chtěli. Proto jsem moc rád za Silverstone, ukázku naší síly, která nám dává naději."

"Všichni budeme tvrdě pracovat až do konce sezony na letošním autě, ale zároveň nebudeme zanedbávat přípravu toho příštího. Body se budou počítat na konci roku. Mezitím ale pořád budeme myslet na příští rok. Vítězství přišlo v pravou chvíli, po tvrdé práci."

Diskuze:

Počet příspěvků: 11 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu