Prohlášení týmů po závodě v USA: "Ten závod byl můj," smutní Rosberg

JŠ, 25. října 2015, 22:09 Google+

Lewis Hamilton se stal trojnásobným mistrem světa. Jak hodnotí dnešní závod plný akce jednotliví piloti a představitelé týmů?

Počet komentářů:  1 komentář (Poslední 26.10. 09:24) Napište svůj názor
Lewis Hamilton v Austinu

Lewis Hamilton v Austinu | foto: Daimler AG

Sdílejte článek

MERCEDES

Lewis Hamilton, 1. místo
Je těžké popsat, jak se cítím. Je to úžasné. Pamatuji si svůj první titul v britském šampionátu a můj táta zpíval We are the champions. Je těžké uvěřit, že tu sedím a jsem trojnásobným mistrem světa. Vděčím za to mé rodině, tátovi, obětovali tomu hodně.

Děkuji všem v týmu, je to skvělé. Byl to úžasný závod. Tohle bylo vždy mým cílem, zíkat tři tituly jako Ayrton. Nyní chci pokračovat dál co nejlépe to půjde. Teď se cítím relaxovaně a uvnitř se chvěji, je to neuvěřitelné, budu rozhodně oslavovat! Je to nejlepší den mého života.

Nico Rosberg, 2. místo
Neuvěřitelné, jsem obrovsky zklamaný. Nevím, co se stalo, jsem zklamaný. Co se té chyby týče, něco takového se mi nikdy nestalo, neumím to vysvětlit. Je těžké takto ztratit vedení a vítězství. Co se startu týče, bylo to hodně agresivní. Narazili jsme do sebe, nebo Lewis do mě najel, takže to není moc dobré. Na startu se mi protočila kola, což se mi také nestávalo, musíme se na to podívat.

Niki Lauda, nevýkonný ředitel
Bylo to skvělé, nikdo si nemůže stěžovat, byl to jeden z nejlepších závodů. Teď je Lewis stejně dobrý jako já - ne, dělám si legraci. Bude lepší a určitě toho vyhraje víc, to vám povídám. Měl jsem obavy, že Vettel by mohl předjet Nica a ještě to zdramatizovat.

Toto Wolff, výkonný ředitel
Lewis si mistrovský titul zaslouží, jezdí letos geniálně. Nico měl trochu méně štěstí. Musíme ho do dalších dnů povzbudit. Ale je to úžasný pocit, máme Pohár konstruktérů a mistrovský titul. Ohledně posledního výjezdu safety caru - nejsem přesvědčený, že Lewisovi zachránil závod, prostě šel štěstí vstříc. Pokud by Kvjat ke konci závodu neboural, možná by to bylo ještě zajímavější, ale teď už je po všem.

 

FERRARI

Sebastian Vettel, 3. místo
Je to zvláštní pocit, když víte, že už dál nemůžete bojovat o titul, ale gratuluji Lewisovi, zasloužil si to. Mám proto smíšené pocity. Byl to ale fantastický závod. Auto bylo skvělé, užil jsem si to.A snad budeme v příštím roce silnější, ale nic nepředvídám, nemám křišťálovou kouli. Pracujeme tvrdě a vypadá to dobře, učíme se, ale uvidíme. Rozhodně by to bylo super s ním bojovat a aby byl výsledek obrácen. 

Kimi Räikkönen, nedokončil
Byla to moje chyba, je to škoda, protože auto se chovalo dobře. I s malým poškozením a za sucha bylo dobré. Klouzalo to, asi jsem neviděl kousek stojící vody a ztratil jsem kontrolu nad zadní částí vozu. Neměl jsem dost místa v únikové zóně a myslel jsem, že bude lepší narazit do zdi bokem.

Potom jsem se zasekl za reklamn tabulí a musel jsem si hodně pohrát s volantem, abych mohl vyjet ven. Poškodil jsem si vůz, přehřívaly se mi brzdy a potom jsem musel odstoupit. Není to ideální, ale s autem můžeme být jako tým spokojeni, snad to bude v příštím závodě bez chyb a získáme dobrý výsledek.

Maurizio Arrivabene, šéf týmu
Viděli jsme, jak byl tým silný a schopný dobře reagovat s odloženou kvalifikací a vědomím, že nás čekají penalizaci. Seb zajel další skvělý závod a dojel na pódiu ze třináctého místa. To posílilo naši pozici v poháru konstruktérů. Měli jsme dobrou strategii a potom přišla fáze, kdy jsme museli dávat pozor.

Před druhým safety carem jsme doufali v ještě lepší výsledek, ale to je součástní hry. Co se Kimiho týče, vážím si toho, že bojoval a snažil se vrátit na trať, to ukazuje týmového ducha. Šampionát jde dál a my se musíme snažit být soustředění a udržet si pozici v poháru jezdců. Gratuluji Lewsisovi k titulu.

 

TORO ROSSO

Max Verstappen, 4. místo
Dnešní závod se mi moc líbil. Čtvrtá pozice je skvělým výsledkem, rozhodně nejlepším, kterého jsme dnes mohli dosáhnout. Jsem opravdu, ale opravdu šťastný! Na trati jsem si několikrát dobře zabojoval, řekl bych, že šlo o nejlepší závod sezóny.

Všechno fungovalo tak, jak mělo, nedopustil jsem se žádných chyb a tým odvedl perfektní práci, strategie klapla, zastávky se povedly ve správný čas. Bylo těžké se rozhodnout, kdy přejít na slicks, protože nikdo na nich nechce vyjet příliš brzy a ztrácet, takže jsme se rozhodli počkat, zda to vyzkouší někdo jiný... Když jsem v radiokomunikaci slyšel, že několik vozů už vyjelo na měkkých pneu a nemají problémy, řekl jsem si, v pohodě, jdeme na to.

Na měkkých gumách jsem nechtěl příliš riskovat, věděl jsem, že si musím pneumatiky šetřit, nakonec se mi podařilo je uchovat do konce v dobré kondici. Za dnešek jsem rád, chtěl bych celému týmu poděkovat za maximální snahu po celý víkend.

Carlos Sainz jr., 7. místo
Šílený, úžasný závod. Od začátku do konce jsme byli rychlí a s dnešním výsledkem jsem opravdu spokojený, vždyť to je můj nejlepší letošní výkon. Začít na dvacátém místě a dojet šestý, to je prostě neuvěřitelné. Dobře, tak sedmý po přidání pěti sekund za překročení rychlosti v boxové uličce.

Nefungoval mi omezovač rychlosti, což je škoda, ale v žádném případě mi to nevyhání úsměv z tváře. Byl to akční závod, několikrát jsme jeli za safety carem, zrádné zastávky v boxech, spousta předjíždění... Opravdu jsem si to dnes na trati užil! Můj závodní inženýr mi do rádia dokonce řekl, že ze mě doslova "sálalo odhodlání", což mě rozesmálo.

I já chci poděkovat týmu za včasnou přípravu vozu ke startu a jsem rád, že jsem se mu mohl odměnit tak dobrým výsledkem po poněkud pokaženém ránu. Také Max byl vynikající a je skvělé, že jsme vydolovali tolik bodů, rozhodně jsme si je zasloužili.

Franz Tost, šéf týmu
V první řadě chci poblahopřát Lewisu Hamiltonovi k jeho třetímu titulu mistra světa - opravdu je zasloužený. Pokud jde o náš výkon v tomto závodním víkendu, po některých včerejších technických problémech ve volném tréninku měli naši piloti kvůli dešti jen málo nebo vůbec žádnou možnost si zdejší trať vyzkoušet, neodjeli před závodem mnoho kol.

Musím říci, že Max odvedl mimořádnou práci. Dnešní kvalifikace byla první, kdy skvěle prezentoval své možnosti postupem do její třetí části. Po velmi dobrém startu byl schopen držet krok s Ferrari a dalšími soupeři, jistil svou pozici a během 56 kol neudělal jedinou chybu.

Také Carlos odvedl fantastickou práci, velice rychle se po své ranní nehodě v kvalifikaci dal dohromady. Postoupil z dvacátého na 11. místo během jediného kola, byl poté schopen tuto pozici udržet a pak ještě bojovat o další příčky. Bohužel jsme měli nějaké problémy s matkou pravého zadního kola a pak dostal ještě penalizaci za překročení rychlosti v boxech. Potom jsme ho povolali k ještě jedné výměně, nové pneumatiky mu umožnily získat v závěru nějakou pozici... Skončil na slušném šestém místě, po trestu z toho byla sedmá příčka.

Rád bych proto oběma pilotům pogratuloval za skvělou prezentaci na trati. Nesmíme zapomínat, že tu jeli vůbec poprvé. Musím také říci, že dobrou práci odvedli jak inženýři, tak strategický tým, protože se jim povedlo zvolit nejlepší řešení, takže náš STR10 mohl předvést svůj potenciál. Po tomto výsledku se opravdu těším na zbylé tři závody a ještě jednou chci poblahopřát týmu k vynaloženému úsilí - rozhodně se to vyplatilo.

Dnešní závod byl opravdu zajímavý od začátku do konce. Bylo skvělé vidět Red Bull jak bojuje o vítězství a dokonce nějakou chvíli i vede. Myslím, že tyto boje mezi různými týmy o triumf v Grand Prix je přesně to, co Formule 1 potřebuje, je to něco, na co se všichni těšíme.

Cedrik Staudohar, šéf traťové podpory Renaultu
Skvělý závod, úžasný víkend. Ranní kvalifikace nevyšla podle plánu, ale věděli jsme, že odpoledne je možné všechno. Za posledních pár závodů jsme si byli jisti spolehlivostí a to dnes rozhodlo. Naše pohonné jednotky jsme měli pod kontrolou celý závod a odměnou je pro všechny tak velký počet bodů. Nemůžeme se dočkat, až se v Mexiku bude zase závodit.

 

FORCE INDIA

Sergio Pérez, 5. místo
S pátým místem jsme spokojeni po tak náročných podmínkách. Bylo mokro a na přechodných pneumatikách nám chyběla rychlost, klouzalo to a opotřebovávaly se. Po přezutí na měkké a středně-tvrdé zase nebylo jednoduché je zahřát, po restartu mi chyběla přilnavost.

Hodně se toho dělo a museli jste se soustředit, nebo jste lehce mohl chybovat. Ke konci jsem dojížděl Verstappena, ale neměl jsem čas ho dostihnout. Celkově jsem spokojen za tým, odvedli jsme dobrou práci. Snad si to udržíme i do mého domácího závodu, kde chci slavit ještě víc.

Nico Hülkenberg, nedokončil
Je to frustrující nedojet do cíle, když to vypadalo tak slibně. Do nehody to vypadalo slibně a muselo to být pro fanoušky zábavné ten závod sledovat. Na začátku jsem se trápil s pneumatikami, ale po přezutí to bylo dobré. Chtěl jsem předjet Ricciarda, zdržoval mě, byl jsem rychlejší a rozhodl jsem se dostat před něj.

Bohužel to nevyšlo a byl to konec závodu. Tým mi potom říkal, že byl problém s předním křídlem ještě z dřívějšího kontaktu a to se při předjetí Daniela rozbilo úplně. Je to škoda, mohli jsme mít body. Poslední dva závody pro mě nebyly nejlepší, ale tak to občas chodí. Ale brzy zase usednu za volat, tak to zklamání odezní. Do Mexika už se moc těším.

Vijay Mallya, šéf týmu
Dnes to byla skvělá podívaná, což si fanoušci zasloužili po tom hrozném počasí. Závodění bylo skvělé a oba vozy byly konkurenceschopné. Sergio zajel velmi pěkně, vyhnul se potížím a získal body a posílil naši pozici v tabulce konstruktérů. Nico měl smůlu, že musel odsoupit po kolizi a je to ztracená příležitost, protože ukazoval skvělou rychlost. Ujistíme se, že v Mexiku budeme silnější, tam to bude pro tým důležité a budeme hodně zaneprázdněni.

 

MCLAREN

Jenson Button, 6. místo
Naše rychlost nebyla taková, jak jsme očekávali. Oproti Toro Rosso - byli o tolik rychlejší, mnohem víc než jsem čekal, zvlášť ve středně rychlých zatáčkách, myslel jsem, že na tom budeme lépe, ale nebylo tomu tak. Musíme se podívat na to proč. Těžký den, ale jsem rád za šesté místo. Myslím, že jsme odvedli dobrou práci, akorát nebyla rychlost nijak oslnivá.

Fernando Alonso, 11. místo
Dojeli bychom pátí a byl by to nejlepší závod mé kariéry. Stále to vstřebávám, ale s dojezdem nakonec mimo body... Odjíždím s pocitem, že to byl ode mě nejlepší závod za pár posledních let a snad to dokážu zopakovat v těch třech zbývajících.

Eric Boullier, závodní ředitel
U McLarenu neslavíme drobnosti, ale Jensonovo šesté místo je jedním z letošních nejlepších výsledků a z toho úhlu pohledu můžeme být spokojeni, jestli mě chápete. V takto šíleném závodě Jenson bravurně zvládl podmínky a vyhnul se potížím, udržel si pneumatiky a probojoval se polem a získal cenné body.

Ne svojí vinou musel ze závodu odstoupit Fernando. Byl to závod plný akce a jel fantasticky a byl jen kousek od bodů. Mechanici pracovali bezchybně i před náročné podmínky co se počasí týče a inženýři také odvedli skvělou práci. Díky kluci. Jak už říkáme - máme před sebou kus práce, ale děláme pokroky, což je povzbudivé. Za pět dní už budeme zase na trati, tentokrát v Mexiku a snad navážeme na dobrý výsledek.

Chci také využí příležitost a pogratulovat Lewisovi, který zde má stále spoustu kamarádů. Je to úžasný výkon, vyhrát tři tituly a zařadit se po bok hattrikářů jako byli Brabham, Stewart, Lauda, Piquet a samozřejmě Ayrton Senna, který je všechny vyhrál pro McLaren. Bravo Lewisi!

 

LOTUS

Pastor Maldonado, 8 místo
Máme opět body, což je pro tým pozitivní. Byl to dobrý závod, hodně se všude bojovalo, trošku i s autem, protože výkon nebyl úplně podle očekvání. Byl to zvlášní, normálně býváme v závodě silní, lepší než v kvalifikaci. Mechanici byli ale celý den skvělí, snad budeme bojovat i v následujících závodech.

Romain Grosjean, nedokončil
Měl jsem dobrý start, ale v první zatáčce do mě někdo zezadu narazil. Byl z toho defekt a poškozená podlaha a brzdy. Snažili jsme se usměrnit teploty brzdy, ale byly moc vysoké a musel jsem z bezpečnostních důvodů odstoupit. Je to škoda, protože by to mohl být dobrý závod... Ale to už se nedozvíme.

Federico Gastaldi, zástupce šéfa týmu
Nejprve gratuluji Lewisovi, je to zasloužený šampion a získal titul skvělým způsobem. Celý jeho tým odvedl skvělou práci. Romain měl dnes smůlu, ne svojí vinou pro něj závod skončil brzy. Pastor získal body. Byl to skvělý závod pro fanoušky a všem, kteří dorazili na okruh, děkujeme. Příští rok snad bude počasí lepší!

 

SAUBER

Marcus Ericsson, nedokončil
Měl jsem dobrý start. V první zatáčce se přede mnou nějaké auto roztočilo, ale podařilo se mi vyhnout. Musel jsem ale vyjet mimo trať, takže jsem přišel o několik pozic. Poté jsem se dostal do závodního rytmu a byl jsem schopen soupeře opět zdolat.

Na přechodných pneu jsme byli na osychající trati ve srovnání se všemi tréninkovými jízdami a kvalifikací konkurenceschopnější. Na měkkých pneumatikách jsem se snažil dostat je co nejdřív do provozní teploty. Pak jsem ale musel zastavit kvůli poruše na elektrice. Byl jsem velice zklamán, protože myslím, že jsem dnes měl na bodované pořadí.

Felipe Nasr, 9. místo
Byl to hodně rušný závod. Alespoň jsme v naší jubilejní 400. Grand Prix získali dva body. Začátek byl těžký, poškodil jsem si přední křídlo a při výměně bylo příliš brzy přejít na slicky. Musel jsem znovu do boxů o kolo později a pokračovat na přechodných pneumatikách. Pak jsem konečně mohl závodit. Na konci jsem byl schopen získat pár pozic, protože jsem na tom byl s pneumatikami lépe než soupeři.

Moniša Kaltenbornová, šéfka týmu
S tímto víkenden rozhodně nemůžeme být spokojeni. Nemůžeme se vymlouvat, že jeden pilot tuto trať vůbec neznal a nemohl si ji pořádně vyzkoušet. Téměř všechno, co se v závodě nesmí stát, nás potkalo. K našemu výsledku nám dopomohlo štěstí, ale na to v budoucnu nemůžeme spoléhat. 

 

RED BULL

Daniel Ricciardo, 10. místo
Začátek byl zábavný, skvělý souboj s Mercedesy. Užíval jsem si to. Samozřejmě to netrvalo dlouho a jak jsme přezuli na hladné pneu, začali jsme ztrácet, chyběla rychlost. Trápili jsme se s teplotou pneumatik a brzdami. Za sucha to bylo těžké a potom tu byla kolize s Hülkenbergem a Sainzem. A šlo to z kopce.

I když jsme byli na hladkých, nebylo úplně sucho. Klouzalo to a objevovaly se kaluže, takže to bylo těžké. Dany dostal hodiny přímo přede mnou a narazil do zdi. Byl to šílený závod a snad si ho fanoušci užili. Lewis si titul rozhodně zaslouží, letos nedal nikomu šanci a gratuluji mu.

Daniil Kvjat, nedokončil
První kola byla skvělá, ale potom trať oschla. Kdyby pršelo, mohli jsme dnes vyhrát. To se lehko říká, ale nemá to vlastně smysl, protože jakmile trať oschla, byli jsme pro ostatní snadným terčem, což je frustrující. Nebyli jsme tak konkurenceschopní jako za mokra a musíme se na to podívat. Jel jsem na hraně, když jsem havaroval a jsem sám ze sebe zklamaný. Nakonec ale gratuluji Lewisovi k titulu - dobrá práce.

Christian Horner, šéf týmu
První polovina vypadala povzbudivě. Byli jsme na přechodných pneumatikách konkurenceschopní a dokonce vedli závod. Ale jakmile trať oschla, byla bohužel naše rychlost nekonkurenceschopná. Trápili jsme se s teplotami pneumatik a potom přišla nehoda.

Daniel se dostal do kolizí a musel k další zastávce v boxech, nakonec ale získal bod. To je frustrující konec po tak slibném startu. Gratuluji Lewisovi k obhajobě titulu, první Brit, kterému se to povedlo. Zasloužil si to. 

 

MANOR

Alexander Rossi, 12. místo
Byl to opravdu úžasný týden a skončit na domácí půdě dvanáctý, to je neuvěřitelné a vzrušující nejen pro mě, ale i pro celý tým. Jsem hrdý, že jsem mohl před domácím publikem závodit a vyrovnat nejlepší výsledek našeho vozů v této sezóně.

Závod poznamenal start, jeden z pilotů Williamsu se dostal do problémů a při vyhýbání jsme se s Willem srazili. Je mi líto, že kvůli srážce musel odstoupit. Pokud jde o pozitiva, pár kol jsem si zazávodil s Nasrem a potom jsme díky velkému množství odstoupení měli na dosah bodované pozice.

Nakonec se to nepovedlo, ale nic to nemění na tom, že to byl fantastický den; chci tuto energii zachovat a vyrazit s ní do Mexika, vždyť se tam jede za týden. Chtěl bych poděkovat týmu a všem, kteří mě v mé kariéře podporují. Doufám, že to je začátek velkých zážitků v F1.

Will Stevens, nedokončil
Jsem hodně rozladěný, že jsem se dnes vlastně nedostal k závodění. Měl jsem opravdu velmi dobrý start - ostatně jako v předchozích třech nebo čtyřech závodech - a byl jsem schopen se dostat před Alexe ještě v první zatáčce

A pak "bum", rána zezadu a bylo po závodě - poškození bylo příliš vážně, než abych mohl pokračovat. To se stává, ale doufal jsem, že dnes dosáhnu dobrého výsledku, zejména při přechodu na suchou trať. Takže žádný bod pod střechou, proto vyhlížím Mexiko.

John Booth, šéf týmu
Jsem nadšen Alexandrem, týmem a hlavně americkými fanoušky, protože všechno dohromady přineslo po tak náročném víkendu výborný výsledek. Dnešní závod byl ukázkou absolutoria F1. Troufám si tvrdit, že šlo o nejlepší závod sezóny, to je přesně to, co americké závodní okruhy potřebují.

Je evidentní, že se pro nás závod po událostech v zatáčce č. 1 zkomplikoval, zvláště když se tu naši piloti navzájem srazili. Škoda, že Will si tolik poškodil vůz, byl z toho pochopitelně velmi zklamaný. Myslím, že bychom jinak byli svědky hezkého souboje našich pilotů, protože oba na něj byli naladěni.

Nicméně jsme rádi, že máme aspoň jeden dobrý výsledek a že Alexander mimořádně zužitkoval jedinečnou příležitosti a odvedl parádní výkon. Úplně na závěr bych rád poblahopřál Lewisu Hamiltonovi, mému dobrému příteli k zaslouženému titulu mistra světa.

 

WILLIAMS

Felipe Massa, nedokončil
Je to zklamání, v první zatáčce se toho dělo hodně, dostal jsem se do kolize a poškodil pravou část vozu. Snažil jsem se ostatní dojet, ale nakonec jsme museli odstoupit, měli jsme na obou autech problém se zavěšením. Nebyl to pěkný víkend, musíme se soustředit na další.

Valtteri Bottas, nedokončil
Nebyl to můj den, to to vystihuje. Dvě technické poruchy během dne a poškození zavěšení - konec závodu. Start nebyl dobrý, musel jsem do boxů kvůli poškození křídla. Zariskovali jsme a přezuli na hladké, chtěl jsem to zkusil, ale byla to špatná volba. Nakonec na tom nezáleželo, bohužel.

Rob Smedley, šéfinženýr
Je to zklamání, žádné body. Valtteri měl poškozené zavěšení a nemohl pokračovat. Felipe měl dobrou rychlost na přechodných pneumatikách, potom na hladkých to vypadalo pozitivně, ale nakonec měl stejný problém. Musíme zabojovat v Mexiku, abychom navýšili náskok na Red Bull. Je to pro všechny nový okruh a musíme být pozitivně naladěni a udělat maximum. A gratuluji také Lewisovi ke třetímu titulu.

Vytisknout

Diskuze: Prohlášení týmů po závodě v USA: "Ten závod byl můj," smutní Rosberg

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 1, poslední 26.10.2015 09:24 Vložte komentář

Zobrazen poslední komentář. Vstupte do diskuze Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Nico Rosberg a Lewis Hamilton těsně za sebou

"Škody po vzájemných kolizích jsme s Lewisem museli od Barcelony 2016 hradit," prozrazuje Rosberg

Havárie po prvním restartu GP Číny 2024

Piastri zkritizoval Strolla, McLaren zjišťuje, proč byl v Číně tak rychlý + VIDEO

Lewis Hamilton se v letošním ročníku nadále trápí

PROHLÁŠENÍ PO ZÁVODĚ: U Red Bullu se slaví, nadšený je i Norris

Daniel Ricciardo dostal postih pro příští závod (ilustrační foto)

Tresty v Šanghaji i po závodě, potrestán je i Ricciardo

Lando Norris se možná překvapivě vklínil mezi dominantní Red Bully (ilustrační foto)

GP ČÍNY - Drama uprostřed závodu míchalo pořadím, Verstappen byl opět na vlastní vlně

Max Verstappen zajistil Red Bullu jubilejní sté pole position (ilustrační foto)

SPRINT ČÍNY - Prohlášení po sprintu a kvalifikaci. Red Bull slaví, ostatní opatrně doufají

Max Verstappen a Sergio Pérez v Bahrajnu

Kvalifikační double Red Bullu, Hamilton vyhořel

Fernando Alonso se stal smutným hrdinou sprintu (ilustrační foto)

SPRINT ovládl Verstappen, dramatický boj o bronzovou příčku

Pohled na startovní rovinku v Číně

GRAFIKA: Startovní rošt sprintu v Číně - McLaren s Mercedesem z 1. řady

Norrisovi se podařilo ovládnout povětrnostní ruletu v Šanghaji (ilustrační foto)

Kvalifikaci sprintu v Číně ovlivnil déšť a traťové limity, Norrisovi pršelo štěstí

Průběžné pořadí šampionátu:

1. VERSTAPPEN, 2. PÉREZ, 3. L... Celé pořadí

dní | hod | min | sek

reklama

Doporučujeme

Lewis Hamilton v Austinu

Závod plný soubojů a napětí vyhrává Hamilton a slaví třetí titul!

Čtěte dále

Nejčtenější články

  1. Tresty v Šanghaji i po závodě, potrestán je i Ricciardo

  2. Kvalifikační double Red Bullu, Hamilton vyhořel

  3. Piastri zkritizoval Strolla, McLaren zjišťuje, proč byl v Číně tak rychlý + VIDEO

  4. GP ČÍNY - Drama uprostřed závodu míchalo pořadím, Verstappen byl opět na vlastní vlně

  5. SPRINT ČÍNY - Prohlášení po sprintu a kvalifikaci. Red Bull slaví, ostatní opatrně doufají

  6. SPRINT ovládl Verstappen, dramatický boj o bronzovou příčku

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud