Prohlášení pilotů po kvalifikaci - Hamilton lituje sundání F-kanálu

F1NEWS.CZ, 11. září 2010, 16:00 Google+

MONZA - PROHLÁŠENÍ TÝMŮ; Jak viděli kvalifikaci na nejrychlejším okruhu sezóny v italské Monze její aktéři?

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
McLaren

McLaren | foto: McLaren

Sdílejte článek

FERRARI

Fernando Alonso, 1.
Dnešní výsledek je příjemným překvapením. Zastavil jsem v parc ferme a rádiem mi říkali, že máme pole position. Jenže v tu chvíli bylo ještě několik pilotů v letmém kole a Button byl ve středním sektoru rychlejší. Myslel jsem si, že mne v posledním pokusu někdo o nějakou tu setinku překoná. Byli jsme na čele od začátku do konce, hezké překvapení, mnohem příjemnější pocity, než v předchozích závodech.

Zítra potřebujeme pódium, pokud máme zůstat ve hře o tituly, ale nějaký tlak necítím, přesto si uvědomujeme, že nesmíme zajet mizerný závod, další odstoupení a pozici bez bodů si nemůžeme už dovolit. Uvidíme zítra, abychom mohli pomýšlet na vítězství, potřebujeme vyrovnanost a ta nám letos chybí. Pro zítřek jsme si zatím nachystali dobré podmínky.

Felipe Massa, 3.
Dnes jsem měl na vítězství, ale v poslední části jsme nejspíš nezvolili nejlepší strategii. V prostřední části jsem nejlepšího času na měkčí sadě dosáhl ve třetím kole, proto jsme v závěru zvolili tříkolové jízdy, ale nevyšlo to tak, jak jsme si přáli. Během mého druhého pokusu se mi nepovedlo dostatečně se zlepšit na vítězství.

Celkově to byla dobrá kvalifikace a jsem potěšen výkonem našeho vozu, který se dnes opět zlepšil. Oproti včerejšímu dopoledni jsme změnili různé věci, což nám pomohlo k vyšší konkurenceschopnosti.

V Monze jsem nikdy neměl moc štěstí, zítra však budu startovat z dobré pozice. Je to velmi motivující, obzvláště když vidíte naše fanoušky, tak vám to dodává něco navíc. Bylo by hezké je za to odměnit.

Chris Dyer
Fantastický výsledek pro tým, piloty a naše šance v šampionátech. Jak Felipe, tak i Fernando, byli potěšeni ovladatelností svého auta, dnes jsme navíc neměli žádné problémy. Oba odvedli skvělou práci, zajeli čas ve správnou dobu, první a třetí místa jsou odměnou. Už je to tak dlouho, co jsme naposledy viděli naše vozy vyhrát v kvalifikaci – pro to nemůže být lepší místo než zde, v našem domácím závodě.

Víme, že silnou stránkou vozu F10 je jeho závodní rychlost, proto zítra musíme co nejlépe využít dnešní výsledek. Z toho, co jsme dnes viděli, nečekáme žádné zvláštní problémy s životností pneumatik. Možná s tvrdší směsí jsou trochu problémy ji zahřát, ale nečekáme nic neobvyklého, co se týče strategií.


MCLAREN

Jenson Button, 2.
Přijeli jsme sem a nevěděli jsme, zda F-kanál nasadit a nebo ne. Naše pozice potvrdila správnost jeho použití. Máte více přilnavosti, můžete brzdit později, projíždět zatáčky rychleji a více tlačit na vůz. Kvalifikace se mi podařila, v každé části jsem byl na předních pozicích. V Q3 se obyčejně jede nejostřeji, ale to je ošidné, někdy je agresivnější jízda na časomíře nakonec pomalejší. Trochu jsem měl problémy na výjezdu ze zatáčky Ascari. Je to letos poprvé, kdy budu startovat z první řady. Po celý víkend jsem s naší výkonností spokojený. Přál bych si mít zítra dobrý start a být v závodě konkurenceschopným.

Lewis Hamilton, 5.
Myslím, že odstranění F-kanálu mělo na konečný výsledek velký vliv. Jsem s pátým místem zklamaný. Zkusili jsme to s nižší úrovní přítlaku bez F-kanálu. Auto klouzalo všude, hodně jsem se trápil na všech pneumatikách, prostě jsem neměl přítlak. Byla to špatná volba, tak trochu chyba, ale zítra do toho dáme vše.

Myslím, že jsem byl příliš blízko vozu přede mnou. Dostal jsem se do závěsu za Marka Webbera, ale na rovince jsem to nepotřeboval, protože jsem tam byl dost rychlý i bez toho.Potřeboval jsem jen přítlak v zatáčkách, jel jsem však těsně za vozem přede mnou, což byla asi chyba, ale z nich se učíte, zítra zkusíme zabrat.Nemyslím si, že bychom zde měli nějakou výhodu. Snad budu zítra na rovinkách o něco rychlejší ve srovnání s ostatními, takže doufám, že mi to pomůže přiblížit se ostatním, ale kluci s větším přítlakem mohou být rychlejších v zatáčkách, bude to opravdu vyrovnané.

Martin Whitmarsh, šéf týmu
Vzhledem k tomu, že jsme byli po celý víkend rychlí, Lewis doufal v lepší než páté místo. Když se ohlédnu zpět, myslím, že jsme ho poslali na trať příliš těsně za Markem [Webberem]. Je to vždy náročné správně to odhadnout, protože chcete poslat své piloty těsně za ostatní, aby mohli těžit z aerodynamického stínu, ale nechcete, aby byli tak blízko, že by se dostali do špinavého vzduchu a byli namydlení v zatáčkách, což se zřejmě stalo Lewisovi v Parabolice, protože jeho třetí sektor byl mírným zklamáním.

trio

RED BULL

Mark Webber, 4.
Byl jsem hodně spokojený s dnešní kvalifikací. Je to zde těsné, není jednoduché vše poskládat dohromady: když na to v zatáčkách hodně tlačíte, snadno to přeženete. Kluci odvedli dobrou práci. S úrovní křídel jsme byli jednou nahoře, jednou dole, všichni jsou však v Monze ve stejné pozici při nastavování auta.

Moc nám nepomohlo, že jsme dostali monopost zpět tak pozdě poté, co zůstal ve třetím tréninku stát na trati, ale zůstali jsme klidní. Na měkčí sadě pneumatik jsem toho moc nenajezdil, ale inženýři byli schopni využít to, na co přišel při jízdě s nimi Sebastian a tým úzce spolupracoval, aby mi poskytl informace, které mi pomohly. Ferrari dnes létala, měl by to být dobrý závod.

Sebastian Vettel, 6.
Jsem trochu zklamaný. Včera jsme byli hodně rychlí a ráno to bylo také dobré. Nevím, kam se ta rychlost odpoledne poděla. Byl jsem o 3 – 4 km/hod rychlejší než dnes odpoledne s menším množstvím paliva. Na Monze je hodně rovinek, takže mě to vyšlo docela draho. Ale máme dobré auto, uvidíme, co přinese zítřek.

S větším množstvím paliva to zde bude jiné. Vidíme různé přístupy, například u McLarenu, kde jeden pilot jede s menším křídlem než druhý, uvidíme, jak to půjde s větším množstvím paliva. Na začátku závodu to může dost klouzat. Víme, že zde nejsme nejrychlejší, ale uvidíme, co s tím budeme moci udělat.

Christian Horner
Od Marka to bylo fantastické kolo, které ho dostalo do druhé řady před Lewise. Žel Sebastian při svém druhém pokusu v Q3 nebyl dostatečně rychlý na to, aby zlepšil svou pozici. Ale stát na okruhu, o kterém jsme věděli, že je pro nás v šampionátu papírově ze všech nejhorší, před vedoucím mužem šampionát, je solidním týmovým výkonem. Jednou věcí, kterou o Monze všichni víme, je to, že produkuje vzrušující závody, proto zítra čekáme fascinující závod.

 

MERCEDES

Nico Rosberg, 7.
Sedmé místo je maximem, na které jsme dnes mohli dosáhnout, takže jsme já i tým s výsledkem spokojeni. Chceme však bývat na startovním roštu výše, z tohoto pohledu s dnešním výkonem spokojeni  být nemůžeme. V závodním nastavení jsme možná o něco konkurenceschopnější, doufám, že bych mohl zítra jedno nebo dvě místa získat, pokud se něco mezi jezdci přede mnou přihodí. Je reálné připsat několik důležitých bodů.

Michael Schumacher, 12.
Samozřejmě, že nejsem s mojí startovní pozicí nijak spokojený, ale je to zřejmě maximum, na co jsem s mým vozem mohl dosáhnout. Vyvážení vozu není ideální a v některých zatáčkách mi to dost plavalo, ale přijeli jsme sem bez velkých očekávání. Přesto nás čeká zítra dlouhý závod, přivítalo mne tu mnoho italských fanoušků, budu se určitě snažit získat nějaký ten bod.

Ross Brawn
Tým i jezdci odvádí celý víkend dobrou práci. Zejména Nico dosáhl dobrý výsledek. Máme hodně paliva pro zítřejší závod, soustředili jsme se právě na něj a můžeme doufat v posun obou našich vozů dopředu. Ačkoliv se nám nedaří přibližovat týmům před námi, držíme pozici hned za nimi a soustředíme se na přípravu vozu na rok 2011.

 

WILLIAMS

Nico Hülkenberg, 8.
Byla to velmi, velmi pozitivní kvalifikace, dnes jsem si jízdu ve voze opravdu užíval, z auta mám dobrý pocit, na trať jsem se vyloženě těšil, dalo by se to nazvat harmonií. Získal jsem hodně důvěry a znamenalo to, že jsem mohl dát maximum do rychlého kola v Q3, i když jsem mohl být o něco rychlejší v prvním sektoru. Celkově jsem hodně spokojený a musím poděkovat lidem v továrně, že dokázali vyvinout tento aero baliček, který opravdu funguje na rychlých rovinkách a zároveň je dokonale vyvážený v zatáčkách. Opravdu se moc těším na zítřejší závod, díky vydařené kvalifikaci máme celkem dobré vyhlídky.

Rubens Barrichello, 10.
Bylo pro mě docela obtížné najít ideální set-up, navzdory skutečnosti, že jsem tu loni zvítězil a na této trati se cítím jako doma. Doufal jsem, že skončím někde kolem 7. místa, které by bylo dobré pro optimální využití našeho současného potencionálu. Nicméně, závod nám stále poskytuje dostatek příležitosti a jsem si jist, že máme možnost na dobrý výsledek.

Sam Michael
Nico odvedl vynikající práci ve všech trénincích a všech sektorech kvalifikace. Začíná závod z dobré pozice, můžeme získat dobré bodové umístění. Rubens neměl možnost zajet stejné kolo, jako Nico, ale očekáváme, že v zítřejším závodě si oba povedou dobře. Neměli jsme dnes žádné mechanické problémy.

 

RENAULT

Robert Kubica, 9.

Věděli jsme, že maximum, v co dnes budeme moci doufat, je sedmá pozice na roštu, souboj s Mercedesem a Williamsem byl ale těsný. Podařilo se mi uprostřed kvalifikace zajet velmi dobrý čas, k čemuž mi stačila pouze jedna jízda, takže jsem ušetřil jednu sadu měkkých pneumatik do poslední části.

Během mé první jízdy jsem o dvě desetiny zaostával za svým nejlepším kolem, proto jsem se rozhodl zajet do boxů, abych měl čas na dvě měřená kola během svého finálního pokusu a mohl se ještě více zlepšit. Žel se mi nepodařilo zopakovat svůj čas – a skončil jsem o dvě setiny za sedmým místem. Není to ideální, protože vozy kolem nás dosahují velmi vysokých maximálních rychlostí, ale víme, že nás všechny čeká dlouhé odpoledne. Doufám tedy, že se nám podaří využít jakýchkoliv příležitostí, které se nabídnou.

Vitalij Petrov, 20. (po penalizaci +5 míst za blokování Glocka)
Byla to dnes odpoledne náročná kvalifikace s malými odstupy mezi vozy kolem první desítky. Naše auto zde není tak konkurenceschopné jako v minulém závodě a já se učím nalézt správný rytmus a dostat co nejvíce z pneumatik s touto nižší úrovní přítlaku.

Co se týče incidentu s Timem, můžu se mu jenom omluvit, pokud jsem je zdržel. Neviděl jsem ho blížit se za mnou ani žádné modré vlajky, když jsem vyjížděl z boxů. Penalizace mi to v závodu ztíží, ale jak jsme viděli ve Spa, zítra je také den a přihodit se může cokoliv.

Alan Permane, ředitel závodních inženýrů
Další solidní Robertův kvalifikační výkon, opět se dostal do poslední části, což se mu letos povedlo zatím vždy. Pokud by se nám podařilo zopakovat jeho čas z prostřední části, startovali bychom ze sedmé pozice, ale věděli jsme, jak nevyzpytatelné a nekonzistentní zde může být řízení aut. Věřím, že zítra může odjet dobrý závod.

Co se týče Vitalije, ztratil spoustu času včera i dnes kvůli problémům s brzdami, což se v jiné formě projevilo během kvalifikace. Bylo pro něj těžší sžít se s vozem s nízkým aerodynamickým přítlakem. Očividně jej zítra čeká náročné odpoledne, navíc smíšené s trestem v podobě odsunu o pět míst na startovním roštu. Zkusíme jej dostat co nejblíže k bodům.

 

FORCE INDIA

Adrian Sutil, 11.
Dnešní časy byly hodně těsné, netušili jsme, že to bude tak těsné. Přes všechno jsme byli hodně blízko, opravdu blízko postupu do Q3, chybělo jen pár setin, takže s výkonem můžeme být spokojení. Start z 11. místa pro nás znamená začínat s novou sadou pneumatik a na čisté straně startovního roštu, což může být výhodou. Zítra můžeme pobrat pěknou řádku bodů.

Vitantonio Liuzzi, 19.
V ranním tréninku jsme měli menší problém, zajeli jsme jen pár kol. Udělali jsme několik analýz a snažili se vyřešit problém s vozem, ale pak v kvalifikaci se podobný problém objevil znovu. V prvním kole jsem ztratil výkon, pak jsem musel zastavit úplně, než jsem se dostal zpět do boxů, nebyl čas na nové rychlé kolo. Je to škoda, ale zítřek je důležitější, máme tu dobré auto a nikdy se neví co se může přihodit, závodit budeme až do konce.

Vijay Mallya
Dnešní výsledky byly opravdu hodně těsné, takže s 11. místem Adriana, můžeme být spokojení, méně už s desetinou sekundy, o kterou nám utekla Q3. Z této pozice je možné všechno, jak jsme již mohli vidět několikrát během letošní sezony. Tonio měl obtížný den, se všemi těmi problémy v dopoledním tréninku a posléze také v kvalifikaci, což je hodně frustrující pokud jedete na domácí trati. Nicméně on je bojovníkem, a motivován více než kdy jindy. Vzhledem ke včerejším výkonům a časům si myslím, že je možné všechno.

 

SAUBER

Kamuj Kobajaši, 13.
V kvalifikaci jsem neměl větší problém a myslím, že co se týče času a startovní pozice, odpovídá to tomu, co pro nás bylo dnes možné. Michael (Schumacher) je přede mnou na 12. místě, ale ztratil jsem na něj tři desetiny sekundy, je to velký rozdíl. V porovnání s pátečními tréninky, jsme zlepšili vyvážení vozu, úroveň přilnavosti se zvýšila a cítím se jistěji. V zítřejším závodě, se budu snažit dosáhnout na body.

Pedro de la Rosa, 16.
Pro mě to byla těžká kvalifikace. Od dnešního rána jsem se ve voze necítil pohodlně, tak jak tomu bylo během včerejšího dne. Kladli jsme větší důraz na zvýšení přítlaku, ale nenašli jsme vhodný kompromis mezi stabilitou zadní části vozu a nejvyšší rychlostí. Nicméně si myslím, že vůz bude mít lepší výkon během závodu, uvidím, co se s tím bude dát dělat.

Peter Sauber
Čekali jsme, že charakter této vysokorychlostní trati, by mohl vyhovovat našemu vozu, takže za daných okolností, 13. místo Kamuje je opravdu dobrá pozice pro zítřejší závod. Pedro dnes bojoval, musíme vše vyhodnotit, abychom všemu porozuměli.

James Key, technický ředitel
Pracovali jsme tvrdě celou noc, abychom odstranily problémy, které nás provázely během pátečních tréninků. Jeden jsme zjistili na voze Kamuje, jednalo se aerodynamické komponenty, které nefungovaly, také brzdový systém byl trochu problematický. Na voze proběhli příslušné úpravy, nějaké drobné změny doznal i Pedrův monopost. Kamuj, byl dnes ráno s vozem spokojený a získal větší jistotu. Pedro zápasil trochu s vyvážeností, a tak jsme museli ještě před kvalifikací zapracovat na odstranění tohoto problému.

V Q1 nám ubyl jeden soupeř v podání Force India, měli jsme prostor na zajetí slušných časů, zároveň jsme tak mohli ušetřit jednu sadu pneumatik pro Q2. V Q2 získal Kamuj 13. pozici, mohlo to být i o příčku výše, ale ztratil pár desetin v posledním měřeném kole. V závodní rychlosti vozu a jeho maximální rychlosti, jsme konkurenceschopní, v závodě tak můžeme předvést dobrý výkon, můžeme se tak na zítřejší den těšit. Před kvalifikací jsme zvýšili přítlak, bylo to však trochu zrádné, zvláště pak při brzdění do zatáček. Musíme se podrobněji podívat, co bylo příčinou, abychom pochopili, proč se mu jezdilo lépe včera než dnes.

 

TORO ROSSO

Sebastien Buemi 14.
Se svým výkonem jsem přiměřeně spokojený, dneska jsem z vozu dostal opravdu maximum a jsem si jistý, že se nám zítra v závodě bude dařit. Důležitý je, že obecně jsme tento víkend daleko konkurenceschopnější, než jsme byli ve Spa a předchozích závodech, což je pozitivní krok. Dokazuje to, že všechny novinky, které jsme sem přivezly, jsou funkční a odvádějí dobrou práci. Trochu zklamáním je, že jsem zaostal pouhé tři setiny za Kobajašim, stačilo málo a mohl jsem být třináctý, ale celkově to není špatné.

Jaime Alguersuari 16.
Jsem docela spokojený s tím jak vše dnes fungovalo, zejména po včerejších problémech. Dnes jsme provedli nějaké změny na voze, skončil jsem tam, kde jsem si představoval, že budu. Nevím, co můžu očekávat od závodu, včera jsme neměli možnost si vyzkoušet jízdu s plnou nádrží, abychom odzkoušeli degradaci pneumatik. Bude to nová zkušenost, ale těším se tak jako tak.

Giorgio Ascanelli
Pokud jde o časy, bylo to hodně vyrovnané, především to bylo hodně těsné ve druhé části kvalifikace. Lépe se nám vedlo v dopoledním tréninku, ale pokud se jedná o rozdíl několika desetinek, není co k tomu dodat. Možná jsme mohli být lepší, ale nebylo by to tak výrazné. Co se týče nových dílů, které jsme tu představili - myslím, že fungují spolehlivě a doufám, že tomu tak bude i během závodu.

 

LOTUS

Jarno Trulli, 18.
Byla to dnes skvělá kvalifikace pro celý tým, protože oba vozy jsou před Force Indií a vyhlídky pro zítřek jsou dobré. Mechanici vyřešili drobný problém na voze těsně před začátkem. Pracovali opravdu velmi dobře po celý víkend, takže je příjemné se jim odměnit dobrým výsledkem. Vždy je dobré, když můžete podávat takové výkony ve vašem domácím závodě a být nejlepším z nováčků znamená, že se jedná o dobrý den.

Heikki Kovalainen, 19.
S dnešním výkonem jsem moc spokojený. Byla to pro mě a Jarna dobrá kvalifikace, oba jsme v dobé pozici před zítřejším závodem. Během včerejšího tréninku jsem absolvoval skvělou dlouhou jízdu a těším se na závod, snad ještě více než kdykoliv jindy během této sezóny. V několika závodech letos jsme nevytěžili maximum z pátečních tréninků, včera se nám to ale povedl. To je příslibem velmi dobré výkonnosti společně s vyhlídkou na suchý závod a velmi dobrým vozem.

Mike Gascoyne, technický ředitel
Excelentní kvalifikace. Myslím, že jsme z obou vozů dnes dostali maximum, dobrá práce obou pilotů a celého týmu! Mám radost, že máme správnou úroveň křídla pro závod a po dnešním bezproblémovém tréninku se už těšíme na solidní dojezd do cíle s oběma vozy, před našimi nejbližšími rivaly.

 

VIRGIN

Lucas di Grassi 22.
Mám celkově dobrý pocit z celé soboty. Jsem spokojený s časem na kolo z dnešní kvalifikace, je to maximum, které jsem byl schopný z vozu dostat, náš set – up je kompromisem pro zítřejší dlouhý závod. Až doposud celý tým a vůz fungovali hladce během celého víkendu, vidím značný pokrok v celé oblasti a doufám, že vše bude pokračovat i v zítřejším závodě

Timo Glock, 24. (po penalizaci +5 míst)
Z kvalifikace jsem trochu zklamaný, měli jsme dobrou rychlost, alespoň v počáteční fázi. V mém prvním kole, byl potrestán Vitalij Petrov, který při výjezdu z boxů se nevešel do zatáčky. Při druhé jízdě jsem měl dobré tempo a byl jsem i před Lotusem, ale na třetí sadě pneumatik jsem neměl dostatečnou přilnavost na zadku vozu. Všichni se dokázali zlepšit, ale my ne. Nakonec to tolik nebolí, dostal jsem penalizaci za výměnu diferenciálu. Obecně jsem spokojený s vozem, tak uvidíme, co zítřejší závod přinese.

 

HRT

Sakon Jamamoto

Včera jsme toho moc nenajezdili kvůli mechanickému problému a dnes ráno jsme měli zase problém s hnací hřídelí, museli jsme skončit předčasně. Nemohl jsem tak vyzkoušet měkčí směs před kvalifikací. Přesto děkuji týmu za přípravu vozu, který odpoledne fungoval bez problémů. Pokusíme se ho ještě zlepšit a budu se těšit na zítřejší závod.

Bruno Senna
Jsem moc rád, že se nám podařilo včerejší problémy zvládnout, chtěl bych týmu poděkovat. V ranním tréninku jsem se prakticky nedostal z provozu, takže jsem se v tabulce vůbec nezlepšoval, ale kvalifikace byla dobrá a odvedli jsme to nejlepší, co jsme mohli. S týmovým kolegou jsme blízko sebe, tlačíme se a těšíme se na zítřejší závod.

Colin Kolles
Dnešní den byl pro nás povzbudivým. Podařilo se nám naše včerejší potíže vyřešit, děkuji všem v týmu. Bruno se postupně zlepšoval a byl blízko dalším novým stájím. To je dobrý výsledek na to, že včera mnoho nejezdil. Pro závod máme dobré nastavení, vozy jsou dobře vyvážené.

Vytisknout

Diskuze: Prohlášení pilotů po kvalifikaci - Hamilton lituje sundání F-kanálu

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Nico Rosberg a Lewis Hamilton těsně za sebou

"Škody po vzájemných kolizích jsme s Lewisem museli od Barcelony 2016 hradit," prozrazuje Rosberg

Havárie po prvním restartu GP Číny 2024

Piastri zkritizoval Strolla, McLaren zjišťuje, proč byl v Číně tak rychlý + VIDEO

Lewis Hamilton se v letošním ročníku nadále trápí

PROHLÁŠENÍ PO ZÁVODĚ: U Red Bullu se slaví, nadšený je i Norris

Daniel Ricciardo dostal postih pro příští závod (ilustrační foto)

Tresty v Šanghaji i po závodě, potrestán je i Ricciardo

Lando Norris se možná překvapivě vklínil mezi dominantní Red Bully (ilustrační foto)

GP ČÍNY - Drama uprostřed závodu míchalo pořadím, Verstappen byl opět na vlastní vlně

Max Verstappen zajistil Red Bullu jubilejní sté pole position (ilustrační foto)

SPRINT ČÍNY - Prohlášení po sprintu a kvalifikaci. Red Bull slaví, ostatní opatrně doufají

Max Verstappen a Sergio Pérez v Bahrajnu

Kvalifikační double Red Bullu, Hamilton vyhořel

Fernando Alonso se stal smutným hrdinou sprintu (ilustrační foto)

SPRINT ovládl Verstappen, dramatický boj o bronzovou příčku

Pohled na startovní rovinku v Číně

GRAFIKA: Startovní rošt sprintu v Číně - McLaren s Mercedesem z 1. řady

Norrisovi se podařilo ovládnout povětrnostní ruletu v Šanghaji (ilustrační foto)

Kvalifikaci sprintu v Číně ovlivnil déšť a traťové limity, Norrisovi pršelo štěstí

Průběžné pořadí šampionátu:

1. VERSTAPPEN, 2. PÉREZ, 3. L... Celé pořadí

dní | hod | min | sek

reklama

Doporučujeme

virgin

Virgin zřejmě brzy zveřejní sestavu pro 2011

Čtěte dále

Nejčtenější články

  1. Tresty v Šanghaji i po závodě, potrestán je i Ricciardo

  2. Kvalifikační double Red Bullu, Hamilton vyhořel

  3. Piastri zkritizoval Strolla, McLaren zjišťuje, proč byl v Číně tak rychlý + VIDEO

  4. GP ČÍNY - Drama uprostřed závodu míchalo pořadím, Verstappen byl opět na vlastní vlně

  5. GRAFIKA: Startovní rošt sprintu v Číně - McLaren s Mercedesem z 1. řady

  6. Kvalifikaci sprintu v Číně ovlivnil déšť a traťové limity, Norrisovi pršelo štěstí

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud