Znovu se přidal i Bourdais

Vettel, Sebastian

Vettel, Sebastian | foto: GEPA pictures GmbH

TORO ROSSO - REVIEW; Sobotní rychlost Sebastiana Vettela je všem známa a tenhle mladík si nemusí dokazovat vůbec nic. Jeho kolega Bourdais je na tom hůř, dnes však ukázal, že taky umí jezdit a zaslouženě i on slaví postup do Q3.

Sebastian Vettel, 9.
Na začátku kvalifikace byla trať kvůli předchozímu dešti pořád ještě trochu vlhká. Nebyl to ale takový problém, protože jsme se znovu dostali do závěrečné části kvalifikace, což je dobrý výsledek. V ní to ale nebylo ono, protože kvůli velkému množství paliva jsem se ve voze necítil dobře. Navíc jsem udělal několik drobných chyb. Náš odstup od osmého místa je dost značný. Bude to náročný závod, do celkového výsledku určitě promluví pneumatiky. Doufám, že zvolíme správnou strategii.

Sebastian Bourdais, 10.
Byla to dobrá kvalifikace a jsem rád, že jsem se udržel Sebastiana a jeho rychlosti. Tahle trať je totiž plná náročných zatáček, ve kterých se normálně trápím se zadní části vozu. Myslím, že vůz se zlepšil po tom, co tým našel několik drobností, které pomohly po aerodynamické stránce. Na závod jsme připraveni, jsme v dobré formě.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu