Třetí den nejrychlejší Hamilton, Red Bull a Lotus opět trápily potíže, Marussia stála (+ foto)

F1NEWS.CZ, 21. února 2014, 06:55 Google+

TESTY V BAHRAJNU I. - 3. DEN; V pátek pokračovalo v Sákhíru třetím dnem testování týmů Formule 1. Nejrychlejší čas si připsal Mercedes, průběh dne jsme zde podrobně sledovali.

Počet komentářů:  69 komentářů (Poslední 21.02. 20:59) Napište svůj názor
Hamilton, Lewis

Hamilton, Lewis | foto: Mercedes AMG F1 Team

Sdílejte článek

V pátek se v Bahrajnu poprvé svezli Jenson Button, Daniel Ricciardo a Kimi Räikkönen. Pastor Maldonado s novým autem testoval vůbec poprvé - Lotus totiž v Jerezu chyběl a dosud ho měl pro sebe pouze Romain Grosjean.

Den testů se nesl ve znamení technických potíží špičkových týmu. Velkou část dne prostál v garáži Ferrari Kimi Räikkönen (a to kvůli potížím s telemetrií). Nový mechanický problém se objevil u Red Bullu, který tak čeká další práce, aby vůz připravili na zítřejší závěrečný den.

Stálo se i u Mercedesu, a to kvůli hydraulice či Marussi, která musela měnit motor. Hamiltonovi se ale dopoledne podařilo zajet nejrychlejší kolo a překonat včerejší rekord Magnussena.

Nedařilo se ani Lotusu, který dvakrát způsobil červené vlajky a Maldonado s monopostem E22 ujel jen 26 kol. Dobrý den naopak prožil opět McLaren poté, co Jenson Button ujel s novým vozem MP4-29 přes 557 km.

Konečné výsledky 3. dne testů v Bahrajnu
casy
(Pro aktualizaci doporučujeme tzv. "hard refresh:" stisknout Ctrl + F5)

Fotografie z dnešního dne najdete pod článkem, kompletní fotogalerii z Bahrajnu zde.

 


Počty ujetých kilometrů po 7 z 12 dnů předsezónního testování

 

Průběh dne:

15:00 Na poslední chvíli ještě vyjel Pérez. Časy na čele už se však měnit nebudou. Třetí den testů končí. 

14:58 Hamiltonův čas nikdo nepokořil. Caterham zůstává nejpilnějším týmem s motorem Renault. 

14:57 Zlepšil se i Kvjat. Ten v Toro Rosso poprvé zajel čas pod 1:38s.

14:54 Nejpilnějšími piloty dne jsou Button a Ericsson. 

14:51 Zlepšení zaznamenává i Massa, který zajel o 1,6s rychleji než byl jeho předchozí nejlepší čas. Řadí se na třetí místo.

massa
Felipe Massa převzal vůz na odpoledne a předvedl třetí nejrychlejší čas (foto: Williams F1 Team)

14:47 Zlepšuje se Räikkönen, řadí se na páté místo s časem 1:37,4.

14:37 Pérez dokončil nakonec 10 kol a zajel do boxů. 

14:34 Red Bull vysvětluje své nejnovější potíže, které znamenali po ujetí 28 kol a předčasného konce dnešního dne testů. "Narazili jsme na mechanické potíže, které jsme dosud nezažili a to znamenalo, že jsme museli auto rozebrat." Ricciardo je stále optimistický. Prý dělají pokroky, i když to jde pomalu. Dle jeho slov musejí být trpěliví. Mechaniky Red Bullu čeká dlouhá noc.

14:28 Rob White odpovídá na otázku ohledně názoru Pata Symondse. Ten se domnívá, že za potíže Renaultu může propuštění řady zaměstnanců po zmrazení motorů v roce 2006 "Je to jeden z faktorů, který musíme vzít v úvahu, když tento projekt plánujeme. Navýšení pracovní síly na potřebnou úroveň byla výzva, ale není to nijak závažný problém. To, co vidíme na trati má co dělat s technikou a managementem, což musí být překonáno, abychom byli v F1 úspěšní," uvedl pro BBC. Dodal, že věří nejen v dostihnutí jejich soupeřů, ale i jejich předjetí.

14:25 Ferrari opět na trati, ale časy Räikkönena a ani ostatních pilotů na trati nejsou příliš rychlé. Neznáme však stav paliva v nádrži, takže mají možná natankováno naplno.

14:20 U Mercedesu nastartovali motor a zřejmě za chvíli vyrazí. Odpoledne většinu prostáli v garáži při opravách hydrauliky.

14:18 Na trať po nechtěné pauze opět zamířil Maldonado s Lotusem. Na trati je provoz: krouží Button, Gutiérrez, Pérez, Kvjat a v boxové uličce Massa s Williamsem dále procvičuje zastávky v boxech.  

14:10 Na trať vyrazil Pérez. Force India plánuje osmikolový stint a dál pracuje na nastavení vozu.

14:01 Kilometry stále najíždí Ericsson, přítomen je i Button.

14:00 Fin si připsal 25 ujetých kol. Za chvíli vyrovná Red Bull - Ricciardo jich má na svém kontě 28 a v garáži stáje se usilovně pracuje. Na trať už ale prý nevyrazí. 

13:54 Räikkönen opět na trati. Ve Ferrari určitě budou chtít plně využít poslední hodinu dnešního testu. 

13:51 Zelená, pokračujeme.

13:50 Zatím nejméně kol (4) ujela Marussia. Zastavila je anomálie v motoru, který museli vyměnit.

13:48 E22 je zpět v garáži. Lotus prý nyní vše kontroluje... 

13:35 Jízda Maldonada netrvala příliš dlouho, opět díky němu stojíme. Venezuelan s Lotusem ujel jedno instalační kolo...

13:33 Švédský mladík z Caterhamu, Marcus Ericsson dnes odjezdil 75 kol, čímž překonal hranici 300km a kvalifikoval se tak na zisk superlicence.

13:31 Lotus plní, co řekl (napsal) a Maldonado vyráží najet potřebné kilometry. Na trati vedle něj Button a Räikkönen.

13:30 V garáži zatím sedí Hamilton. Mercedes má menší problém s hydraulikou, ještě ale plánují vyrazit najet další kilometry.

13:28 Räikkönen tentokrát prostál v garáži jen chvíli, už je opět v akci a zajel čas 1:40,3, což jej řadí na sedmé místo.

13:24 Lotus už identifikoval problém dřívějšího zastavení a napravil ho. Brzy by prý zase měli vyrazit na trať.

13:16 Räikkönen zamířil zpět do boxů. Opačným směrem vyrazil Pérez s Force Indií.

13:15 Lewis Hamilton popisuje své pocity z nadcházející sezóny. "Bude to nejnáročnější ročník mé kariéry. Bude to stejně pro všechny piloty. Nyní se domnívám, že budu muset řídit ještě lépe než kdykoliv předtím," uvedl pro magazín F1 Racing. Dodává, že v loňském Mercedesu neměl důvěru v brzdění. "Bylo to skvělé auto, ale příliš mi nesedělo. Takže jsem se musel snažit, aby mi to letošní sedlo více."

13:12 U Renaultu stále panuje optimismus. Rob White sice připouští, že jsou pozadu, ale věří, že vše mohou ještě dohnat.


Kimi Räikkönen dnes příliš sad pneumatik nevyužil (foto: Scuderia Ferrari)

13:10 Po pauze konečně vyjíždí Ferrari, za jehož volantem sedí Räikkönen.

13:05 Teplota tratě vystoupala na 40°C. Šéf Pirelli Paul Hembery s úsměvem uvedl, že by si přál ještě vyšší. 

13:01 Na trať zamířil i Massa. 

12:57 Do konce třetího dne zbývají zhruba dvě hodiny, zatím stále ještě nevyjelo Ferrari, které má na svém kontě 12 kol a řeší potíže s telemetrií. Nejpilnějším pilotem je Gutiérrez, na trati momentálně pouze Button a Ericsson. 

12:48 Britský pilot McLarenu se právě prohání po dráze.

12:41 Jen pro doplnění a z jiného soudku: Jenson Button potvrdil zasnoubení s jeho dlouholetou přítelkyní Jessicou Michibatovou. 

12:40 Williams pokračuje v trénování zastávek v boxech - nyní si je zkouší Massa.

12:33 Caterham vyslal Ericssona na oběd. 

12:30 Na trať zamířil i Daniel Ricciardo s Red Bullem, na jehož boku můžeme vidět výrazně zelený nátěr.

12:28 Na trať vyrazil Massa. U Williamsu jsou s průběhem zatím relativně spokojeni. "Nyní je auto podobné tomu z Jerezu. Udělali jsme jen pár změn. Nové součásti by měli dorazit příští týden. Myslím, že vůz z příštího týdne už bude ten, se kterým vyjedeme v Austrálii. Nyní je důležité najet kilometry, protože testovacích dní je málo," uvedl po dnešní jízde Valteri Bottas.

12:24 Piloti se na trati pěkně střídají. Pérez zajel do boxů, což znamená, že trať má pro sebe volnou Gutiérrez.

12:22 Pérez se činí (čas např. 1:39,3), přidává se k němu Gutiérrez.

12:15 Na trati je momentálně pouze Hamilton, který jezdí časy kolem 1:40. Nyní však zamířil do boxů, opačným směrem vyrazila Force India.

12:12 Massa se zařadil s časem 1:39,5 na páté místo. Jeho týmový kolega Valteri Bottas, který se povozil dopoledne uvedl, že vše proběhlo v pořádku a natrénoval především zastávky v boxech a starty.

12:08 Lotus prozradil, že za zastavení Maldonada zřejmě může převodovka.

12:06 Zajímavý názor na potíže Renaultu má technický ředitel Williamsu Pat Symonds. "Myslím, že platí za to, že snížili počty zaměstnanců ve Viry po zmrazení motorů V8. A hádám, že nebudou mít ani finance. Ale znám ty lidi, jsou velmi chytří a respektuji je," okomentoval to pro BBC.

12:04 Na trati se prohání Hamilton, Massa a Ericsson.

11:57 Mercedes zpět na trati, bude se věnovat delším jízdám: "Číslo na tabuli na boxové zídce bude tentokrát narůstat."

11:55 Red Bull se oproti Jerezu zlepšil, stále však nedokážou odjet stint delší než 8 kol, zatímco ostatní už v pohodě zvládají 15 i 20 kol v řadě za sebou. Stále pracuje na spolehlivosti, aby se ujistili, že se vůz nebude přehřívat, proto na to netlačí a

11:49 Massa zaznamenává první páteční letmé kolo Williamsu - 1:40,227 a 1:39,528 min.

11:45 Střídání stráží u Williamsu, monopost přebírá Massa. Bottas dopoledne zvládl 55 kol, ovšem ani jedno měřené.

11:41 Ericsson ve 38. kole zajíždí 1:42,905 min. Toro Rosso - 1:40,496 min.

11:40 Drobná oprava: napsali jsme, že si Mercedes nenechal přivézt žádnou super-měkkou sadu pneumatik. Podle sportovního ředitele Paula Hemberyho ale Mercedes jednu v Bahrajnu má.

11:33 Ferrari stál stojí kvůli problémům s telemetrií a ještě minimálně hodinu stát bude. Räikkönen dnes ujel pouze 12 kol.

11:26 McLaren ukrajuje dalších 7 desetin z náskoku Mercedesu - 1:34,976 min. Button tento čas zajel na super-měkké směsi, zatímco Hamilton svůj prozatimní rekord na měkké.

11:15 Pérez jde před Maldonada - 1:38,753 min.

11:14 Teplota stoupá na 24 °C, modré nebe.

11:11 Na druhé místo za Hamiltona jde Button - 1:35,682 min.

11:09 Zelená, pokračujeme.

11:05 Jezdci čekají, až budou zase moci vyjet na trať. Ne tak Kimi Räikkönen. Ten zatím ujel 12 kol, ale nyní je v džínách a v dohledné době se tedy do auta nechystá. Ferrari prý brzdí problém s telemetrií. 

hamilton
Nejrychlejší muž dopoledne - Lewis Hamilton (foto: Mercedes AMG F1 Team)

11:00 Lotus vysvětluje červené vlajky. Otázka pro Pastora Maldonada: "Co se stalo?" Odpověď? "Auto prostě zastavilo." 

10:57 Dnešní časy ukazují, že s pomalostí letošních monopostů to zřejmě nebude tak horké, jak se mnozí obávali. A například Kevin Magnussen si nové vozy velmi pochvaluje. "Jsou skvělé a myslím, že jsou opravdu závodními auty, které prověří pilota mnohem více než ta stará. Foukané difuzory znamenaly, že pro jezdce to bylo jednodušší a s novými pneumatikami jste museli spoléhat na nastavení a vyvážení. Letos je to více o pilotovi, což je podle mě skvělé," uvedl mladý Dán.

10:53 Lotus věří, že postavili "super auto". Grosjean se však nechal slyšet, že další stání v garáži místo kroužení po trati si nemohou dovolit. Nyní Maldonado zastavil na trati. Ale Lotus zůstává v klidu: "Testovací simulace E22 a červené vlajky dokončena," vtipkují na Twitteru. 

10:50 Na trať vyrazil Maldonado v Lotusu. Netrvalo to však příliš dlouho a způsobil červené vlajky.

10:45 Na trati se proháněli: Toro Rosso (Kvjat), McLaren (Button), Force India (Pérez) a Sauber (Gutiérrez). Po chvíli však trať zůstala prázdná, všichni postupně zamířili do garáží.

10:40 Christian Horner "obvinil" z potíží Red Bullu s ERSem Flavia Briatoreho. Věří totiž, že základem jejich problémů je rozhodnutí bývalého šéfa týmu Renault (dnes Lotus) vyrábět systém KERS v týmu, nikoliv v automobilce. Red Bull nyní Renaultu pomáhá při vývoji ERSu.

10:34 Pérez i Kvjat se zlepšují - 1:40,339 a 1:40,801 min.

10:30 Po ranním zastavení jsme stále neviděli Marussii, která poté měnila motor Ferrari. "Přišli jsme na anomálii v motoru, kterou dále vyšetřujeme. Mezitím motor vyměníme, abychom mohli vůz poslat co nejdříve na trať," potvrzuje ruský tým.

10:22 Bottas zajíždí kolo, ale opět míří do boxů a tým nacvičuje zastávku. Je stále bez měřeného času.

10:18 Räikkönen se prochází v civilu po paddocku. U Ferrari to vypadá na delší přestávku.

10:13 Red Bull se posouvá na šestou pozici - 1:40,781 min.

10:10 Force Indii dnes pronásledují potíže s bateriemi, nově s "úložištěm energie" ERS systému. Zdá se, že je už vyřešila. S tímto problémem se v Bahrajnu už trápilo více týmů.

10:09 Osobní maximum Ricciarda - 1:41,629. Zůstává osmý.

10:07 Hamiltonovi se zvuk nových - na rovinkách rychlejších - vozů líbí: "Zvuk mi přijde skvělý, připomíná mi mé dny s turbem. Na rovinkách jezdí dobře, jsou o 20 km/hod rychlejší než starší vozy. Na výjezdu z prvních zatáček musí pilot jen korigovat otočením volantu opačným směrem. Toho si fanoušci ještě všimnou." Na rovince mu dnes bylo naměřeno 325 km/hod.

10:00 Button jde na to, zrychluje na 1:37,572. Stále je však o 3,3 za svým bývalým týmovým kolegou Hamiltonem.

trat
Dnešní pohled na trať v Bahrajnu (foto: Team Caterham F1)

9:55 Massa, který převezme odpoledne Williams po Bottasovi, o nových motorech říká: "Nosíme špunty a zvuk motoru je velmi tichý. Možná bychom potřebovali špunty trochu méně odhlučnit a pochopit více zvuk motorů. Pro F1 je to negativní, protože zvuk je součástí F1. Lidé to chtějí slyšet a cítit - a nos je součástí adrenalinu. Ani ne tak pro jezdce, jako pro show."

9:40 Hamilton vyráží a znovu vylepšuje rekord - 1:34,263 min. Za nejlepším loňským kvalifikačním časem Rosberga zaostává o 1,9 vteřiny. Kdo říkal, že letošní auta budou pomalá?

9:35 Na dráze provoz utichl.

9:30 Mercedes je jedním z favoritů letošní sezóny - jezdí rychle a spolehlivě. Včera se Rosberg pokoušel o závodní simulaci, ta však byla narušena dvěma problémy s čidly. Němec přesto zvládl 85 kol

"Jsem spokojený s tím, co tým dělá. V oblasti spolehlivosti jsme na tom lépe, než se čekalo. Tohle nás těší. Můžeme zajíždět spoustu kol a pozorujeme drobné problémy, také můžeme začít pracovat na výkonnosti. Opravdu nevíme, jak na tom jsme s výkonností, na to si musíme počkat," uvedl Rosberg, který zítra opět vystřídá Hamiltona.

9:23 Hamilton znovu vyráží na trať. Zatímco se ostatní zaměřují na spolehlivost, Mercedes zkouší různá nastavení.

9:15 Maldonado dnes už ujel 92 km a míří do boxů, na trati jej střídá Ricciardo.

9:08 Force India se věnuje práci na aerodynamice a sběru dat. "Klíčová část našeho programu!" tvrdí indická stáj.

9:05 Hamilton stlačuje čas na 1:34,813 min - letošní bahrajnský rekord. Navíc na měkké směsi. Magnussen s McLarenem zajel včera nejrychlejší čas na super-měkké.

kimi
Červená k červené si sedá - Kimi dnes vystřídal Fernanda (foto: Scuderia Ferrari)

8:55 Zrychluje Kimi s Ferrari - 1:41,336 min.

8:51 Pérez poprvé vyráží s Force Indií, téměř o dvě hodiny po začátku dnešního testování.

8:49 Renault se včera snažil odvést pozornost od svých problémů, když prohlásil, že Lotus dnes může ujet v pohodě "60 či 70 kol," budou-li chtít. Jeho zákaznické týmy včera ujely konečně větší vzdálenosti. Remi Taffin ale připustil, že jsou stále pozadu: "Nyní musíme věci krok za krokem vylepšovat, aby týmy mohly lépe poznávat své vozy. Vše jde podle plánu. Jestli je náš plán ten nejlepší, to nevím. To poznáme později."

8:45 Hamilton vylepšuje svůj rekord - 1:35,505 min.

8:42 Bottas už má na kontě 20 kol, ale ani jedno měřené. Williams dnes se svým závodním týmem piluje zastávky v boxech.

8:38 Na trať znovu míří Red Bull, přední křídlo a bočnice pokryté flow-visem.

8:36 Zlepšuje se Ericsson - 1:43,602 min.

8:32 Stále schází Force India.

8:28 Britové se stříbrnými vozy na čele řádí dále: Button - 1:38,359 a Hamilton na měkké směsi - 1:35,812 min.

8:25 Red Bull včera poprvé ujel solidní vzdálenost - téměř 320 km, podle Vettela ale své soupeře zatím stále moc nestahuje. "Nevím, co dělají ostatní, ale my jsme dnes odjeli více kol než za celý letošní rok. Každé kolo se učíme, proto se toho snažíme ujet co nejvíce, i když kvalita některých kol není nejlepší. Jezdit je pro nás to nejdůležitější... Zbývá ale odvést spoustu práce. Auto se chová dobře, dostaneme z něj snad mnohem více, jestli vše klapne. Víme o problémech, snažíme se je pochopit a vyřešit, je to takhle jednoduché. Těžko předpovědět, jak se bude vyvíjet zítřejší den, týden, musíme postupovat krok za krokem," uvedl Vettel.

8:23 Měřená kola zajíždějí Button (1:38,995), bleskurychlý Hamilton (1:35,828) i Maldonado (1:46,230).

8:20 McLaren dnes pracoval na voze MP4-29 celou noc, aby mohl Button ráno hned po rozsvícení zelených světel vyrazit. "Dobrá práce kluci, fantazie," uvádí tým na Twitteru.

8:16 Vyjíždějí Button, Ericsson, Gutiérrez, Hamilton, Maldonado a Kvjat. A poprvé se objevuje Ricciardo s Red Bullem.

8:13 Pokračujeme.

button
Jenson Button připraven k dalšímu výletu na pouštní okruh (foto: McLaren Mercedes)

7:59 Marussii odklízejí komisaři z trati. Letos bude mít zřejmě nad svým tradičním soupeřem z chvostu pole - nad Caterhamem - kvůli motoru Ferrari zřejmě náskok, Renault totiž za svými plány stále zaostává. Její šéf John Booth se pochlubil ambiciózním plánem pravidelně postupovat do druhých části kvalifikací (více zde). V testech v Bahrajnu zatím ujela žel jen 20 kol, předtím v Jerezu 30. Musí zapracovat na spolehlivosti.

7:56 Krátce k testování: v Bahrajnu probíhá druhý ze tří předsezónních testů. Každý z nich trvá čtyři dny, každý den se jezdí osm hodin. Třetí test se uskuteční rovněž v Barhajnu, začne příští čtvrtek 27. února. Sezóna začíná závodem v Austrálii 16. března.

7:51 Kouří se z Marussie poháněné turbomotorem Ferrari.

7:49 Poprvé dnes stojíme.

7:45 Měřené kolo předvádí i Kvjat - 1:42,496, Caterham - 1:47,308 min.

7:43 Ericsson s Caterhamem se zapisuje časem 1:50,514 min. Kobajaši včera v závěru předvedl obrovské zlepšení a skočnil šestý. Podrobnou reportáž ze druhého dne najdete zde.

7:39 Po trati se prohání Sauber s Williamsem. Teplota vzduchu stoupá na 19 °C, asfalt na 36 °C.

maldonado
Pastor Maldonado při svém debutu s Lotusem a soustavou Pitotových trubic pro měření proudění vzduchu kolem vozu E22 (foto: Lotus F1 Team)

7:32 Red Bull má opět zpoždění, Force Indii to také ještě chvíli bude trvat.

7:29 Maldonado má svůj debut s vozem pro rok 2014 za sebou, už vyjelo i Toro Rosso.

7:27 Alonso o změnách, kterým čelí týmy s novou technikou: "Jde o nový způsob. Nejde o novou mechanickou technologii, nejsou žádné aerodynamické potíže. Hovoříme o počítačích, číslech a elektronice. To zažíváme všichni v našich domovech a někteří resetují své počítače během dne běžně. Dokážete si to představit ve voze F1? Momentálně se nacházíme v této oblasti."

7:24 Sauber krouží osamocen, Gutiérrez zrychlil na 1:40,476 min.

7:22 Stále jsme neviděli Red Bull, Toro Rosso, Force Indii a Williams. Ten dnes zřejmě chystá závodní simulaci, protože včera dorazil do Bahrajnu zbytek závodního týmu, který před začátkem testů dnes trénoval zastávky.

lotus
Včera po testování došlo konečně i na focení Lotusu, který představil Charlese Pica (vlevo) jako svého rezervního jezdce (foto: Lotus F1 Team)

7:19 První měřené kolo registrujeme u Gutiérreze - 1:40,865. Na dráze už je také Räikkönen s Ferrari.

7:18 Nejrychlejší kolo včera zajel Magnussen na super-měkkých pneumatikách. Ty si tým objednal u Pirelli, které je ve své standardní nabídce 22 sad nemělo, týmy si však zbylých 8 sad mohly zvolit libovolně.

7:16 Zatím se můžete pokochat fotografiemi z Bahrajnu - najdete je zde.

7:14 Všichni zpět v boxech, do letmého kola se zatím nikdo nepustil. Marussia uvádí, že nyní provádí rutinní instalační kontroly.

williams
Páteční trénink zastávek v boxech u Williamsu (foto: Williams F1 Team)

7:08 Button po instalačním kole krátce zastavuje a po změně nastavení předního křídla míří hned zpátky na trať.

7:06 Renault má co dohánět, podle Kamuje Kobajašiho se zatím nemůže měřit s motory Mercedesu a Ferrari. "Momentálně jsme rozhodně z pohledu rychlosti příliš slabí, takže musíme Renaultu dát maximální prostor k práci, a pak musíme na našem voze pracovat my. Čekáme nejprve na motorový systém. Během testování jsme jasně pozorovali, že vozy Mercedesu jsou o 20 - 30 km/hod rychlejší na rovinkách, to je rozhodující... Momentálně máme určitě zpoždění."

7:04 V Bahrajnu je 9 hod a teplota dosahuje 17 °C, opět je slunečno.

7:03 Své vozy instalují také Caterham, Sauber, Marussia.

7:01 Jako první vyjíždí Valtteri Bottas s Williamsem, po obědě předá vůz FW36 Felipemu Massovi.

7:00 Začíná 7. z 12 dnů předsezónních testů.

Vytisknout

Diskuze: Třetí den nejrychlejší Hamilton, Red Bull a Lotus opět trápily potíže, Marussia stála (+ foto)

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 69, poslední 21.02.2014 20:59 Vložte komentář

Zobrazeno posledních 69 komentářů. Vstupte do diskuze Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Nico Rosberg a Lewis Hamilton těsně za sebou

"Škody po vzájemných kolizích jsme s Lewisem museli od Barcelony 2016 hradit," prozrazuje Rosberg

Havárie po prvním restartu GP Číny 2024

Piastri zkritizoval Strolla, McLaren zjišťuje, proč byl v Číně tak rychlý + VIDEO

Lewis Hamilton se v letošním ročníku nadále trápí

PROHLÁŠENÍ PO ZÁVODĚ: U Red Bullu se slaví, nadšený je i Norris

Daniel Ricciardo dostal postih pro příští závod (ilustrační foto)

Tresty v Šanghaji i po závodě, potrestán je i Ricciardo

Lando Norris se možná překvapivě vklínil mezi dominantní Red Bully (ilustrační foto)

GP ČÍNY - Drama uprostřed závodu míchalo pořadím, Verstappen byl opět na vlastní vlně

Max Verstappen zajistil Red Bullu jubilejní sté pole position (ilustrační foto)

SPRINT ČÍNY - Prohlášení po sprintu a kvalifikaci. Red Bull slaví, ostatní opatrně doufají

Max Verstappen a Sergio Pérez v Bahrajnu

Kvalifikační double Red Bullu, Hamilton vyhořel

Fernando Alonso se stal smutným hrdinou sprintu (ilustrační foto)

SPRINT ovládl Verstappen, dramatický boj o bronzovou příčku

Pohled na startovní rovinku v Číně

GRAFIKA: Startovní rošt sprintu v Číně - McLaren s Mercedesem z 1. řady

Norrisovi se podařilo ovládnout povětrnostní ruletu v Šanghaji (ilustrační foto)

Kvalifikaci sprintu v Číně ovlivnil déšť a traťové limity, Norrisovi pršelo štěstí

Průběžné pořadí šampionátu:

1. VERSTAPPEN, 2. PÉREZ, 3. L... Celé pořadí

dní | hod | min | sek

reklama

Doporučujeme

Ecclestone, Bernie

Ecclestone vítězí v soudním procesu se společností Constantin Medien

Čtěte dále

Nejčtenější články

  1. Tresty v Šanghaji i po závodě, potrestán je i Ricciardo

  2. Piastri zkritizoval Strolla, McLaren zjišťuje, proč byl v Číně tak rychlý + VIDEO

  3. GP ČÍNY - Drama uprostřed závodu míchalo pořadím, Verstappen byl opět na vlastní vlně

  4. "Škody po vzájemných kolizích jsme s Lewisem museli od Barcelony 2016 hradit," prozrazuje Rosberg

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud