Prohlášení pilotů po brazilské kvalifikaci

Petr Hlawiczka, 6. listopadu 2010, 18:50 Google+

Jak hodnotí piloti a významní představitelé týmu dnešní kvalifikaci, která se odjela v Interlagu za proměnlivých podmínek?

Počet komentářů:  4 komentáře (Poslední 07.11. 09:51) Napište svůj názor
Barrichello, Rubens

Barrichello, Rubens | foto: HRT F1 Team

Sdílejte článek

WILLIAMS

Nico Hülkenberg, 1.
Je to neuvěřitelné, stále nemohu uvěřit tomu, že jsem to dokázal! Strašně moc děkuji týmu, že mi připravil tak fantastický vůz pro kvalifikaci. Je to pro nás všechny ohromné překvapení, že jsme na pole position. Já jsem neskutečně šťastný a tento moment si užívám.

Můj inženýr mi řekl, že mám na suchých gumách pouze jedno kolo na zajetí dobrého času. I kdyby se mi poslední kolo nepovedlo, tak byla pozice výborná. Na poslední kolo jsem se neuvěřitelně soustředil. Snažil jsem se vyhnout všem mokrým místům. Musel jsem zajet naprosto čisté kolo. Chybu nebylo těžké udělat.

Tento výsledek znamená, že dostanu pořádně přidáno (zavtipkoval Hülkenberg na tiskové konferenci - pozn. red.). Situace ve Williamsu je otevřená, ale na to se teď vůbec nesoustředím. V současnosti se plně koncentruji na výkon v této velké ceně.

Zítra hlavně nesmím udělat nějakou hloupou chybu. Vše je teď na ostatních, oni se mě musí pokusit dohonit a porazit. Já se pokusím, aby tento příběh měl co možná nejlepší konec.

Rubens Barichello, 6.
Jsem opravdu šťastný za tým, pro nás to byl překrásné odpoledne. Máme pole position, jen ne se mnou! Jsem nadšen za Nica. Za těchto podmínek musíte gumy udržet ve správné teplotě. Já měl před sebou auto, které bylo trochu pomalé, takže jsem gumy neudržel zahřáté a vyjel jsem. Se šestou pozicí jsem spokojený. Je to do zítřejšího závodu stále slušný základ.

Patrick Head
Rubens sehrál velkou roli v přezouvání, on chtěl jako první přezout. Podle Nica to na suché gumy úplně nebylo, ale jeho inženýr mu řekl, že Rubens jde na suché pneumatiky. Nico ho tedy následoval, což se nám všem vyplatilo - fantastické!

V sobotu samozřejmě žádné oslavy nebývají, ale pro tým je to fantastické. Každý v naši stáji tvrdě pracuje na tom, abychom se opět vrátili mezi přední týmy, takže toto je pro každého výborná motivace.

 

RED BULL

Sebastian Vettel, 2.
Bylo to náročné. V třetí části jsem jel první kolo ještě na přechodných, i když trať vypadala suše, ale poslední sektor byl velmi zrádný. Na konci to vypadalo, že všichni přešli na suché. Trať se stále zlepšovala, ale stále to klouzalo. Původně jsem si myslel, že jsem nezískal prvenství pouze o desetinu, ale poté jsem zjistil, že to byla jiná číslice - Nico je před námi o sekundu! Gratuluji mu, je velmi jednoduché udělat chybu za těchto podmínek. Chtli jsme dnes získat pole position, ale v těchto podmínkách to mohlo být horší, takže jsem rád, že startuji druhý.

Mark Webber, 3.
Kvalifikaci jsem si užil, byla náročná pro nás pro všechny. Je velmi lehké udělat něco špatně a nekvalifikovat se, takže jsem rád, že se mi podařilo být tak blízko startovací čáry. Bylo velmi těžké zajet čistá kola v třetí části, ale udělal jsem maximum. Mezi mnou a Sebastianem to bylo těsné a nyní jsme oba hodně vepředu. Dnes tým odvedl dobrou práci a jak Seb, tak i já, jáme dobrý rozjezd pro získání poháru konstruktérů, takže dnes je to den samých pozitiv. Nico (Hülkenberg) měl dnes výborné auto, byl velmi vyrovnaný a dostal maximum ze svého auta, takže mu gratuluji - vypadalo to, jako kdyby jel na jiné trati!

Christian Horner, šéf týmu

Dnes to byl velmi, velmi silný výkon od obou jedzců, když se jim podařilo získat druhou a třetí pozici na roštu, před všemi našemi rivaly. Nico Hülkenberg předvedl několik úžasných kol, gratuluji jemu i týmu Williams. Máme zaděláno na zajímavý závod.

hulk

MCLAREN

Lewis Hamilton, 4.
Je to lepší než nic. Nemůžu si vskutku stěžovat. V posledním kole jsem byl akorát zdržen v poslední zatáčce, někdo jel přede mnou pomalu. Žel jsem tam ztratil trochu času, což je trochu frustrující. Stále jsem ale ve hře. Je docela skvělé, že je Hülkenberg tak vysoko.

Myslím, že máme dobrou závodní rychlost. Co se týče rychlosti na rovinkách, jsme pro zítřek v dobré pozici. Mám radost, že může bojovat aspoň z této pozice.

Jenson Button, 11.
Bylo to pro mě těžké celý víkend. Trápím se hodně s vyvážením auta. V kvalifikaci to bylo zatím nejlepší za celý víkend. Nasadil jsem nové pneumatiky na konci kvalifikace a první kolo bylo dobré, ve druhém však byly pneumatiky příliš poškozené, abych z nich dostal nějaké kolo, tak jsem zajel do boxů.

Je to zklamání nedostat se mezi deset nejlepších, ale už jsem zde začínal i z horších míst a vedl jsem si pak dobře. Není to tak velké zklamání jako vloni, ale stále je dost velké.
Co se týče mé podpůrné role, je to hodně těžké, když jste tak vzadu za svým týmovým kolegou, pokud se tedy Lewisovi podaří start, nebudu schopen mu nějak pomoci. Jsem však jedenáctý, loni jsem startoval ze čtrnácté pozice a odjel hodně dobrý závod, takže uvidíme.

Martin Whitmarsh, šéf týmu
Nejprve bych rád pogratuloval Williamsu k jejich prvnímu vítězství v kvalifikaci po více než pěti letech a Nicovi k jeho prvnímu vůbec. Myslím, že to byl překvapivý výsledek pro všechny – a možná i pro Williams a Nica také!

Po pravdě řečeno, obtížné podmínky, jaké jsme dnes odpoledne zažívali, vedou často k nepředpokládaným výsledkům, a to byl dnes přesně tento případ. Nepředpokládané kvalifikační výsledky jsou často předzvěstí závodů bohatých na různé události, z tohoto pohledu Nicovo vítězství je pro sport jen dobré.

Lewis zítra odstartuje z druhé řady na roštu, měl možná trochu smůlu, že byl jeho čas trochu zbrzděn na konci kvalifikace oběma piloty Red Bullu. Realitou však je, že trať celou dobu osychala až do konce a protože byl na počátku řady jezdců na trati, která byla za ním čím dál přilnavější a tudíž rychlejší. Ale jak už jsem řekl, do závodu odstartuje ze čtvrtého místa a on je z něj bezpochyby schopen zvítězit.

Jenson se do poslední části nedostal o zlomek vteřiny, což je také trochu smůlu, ale znovu – je to ten druh neočekávaných událostí, které se mohou snadno přihodit za proměnlivého počasí. Krom toho je velmi dobrým, soupeřivým závodním pilotem, což nám předvedl již mnohokrát v minulosti a také ve velkém stylu na tomto okruhu před rokem. Stejně jako Lewis do toho půjde zítra s dávkou řízené agrese a bude se sněžit získat tolik mistrovských bodů, kolik to jen půjde.

 

FERRARI

Fernando Alonso, 5.
V kvalifikacích, jako byla tato, kdy je mokro, sucho – nikdy nevíte, co čekat či očekávat. Děláte zkrátka to nejlepší, co můžete. Bylo to pro nás velmi těžké v prostřední části, myslím, že jsem byl osmý a Felipe desátý. Trochu jsme se na přechodných pneumatikách trápili. Na suchých to bylo na okruhu obtížné. Páté místo nakonec není pole-position, aspoň jsme však zachránili jedu náročnou kvalifikaci.

Vím, že nějaké podivné výsledky by mi mohly zítra zaručit titul, ale pro nás je hlavní prioritou zvýšit náskok na druhého v pořadí. Nyní to je Mark s 11 bodovou ztrátou, pokud zítra skončíme s větším náskokem než je těch 11 bodů, bude to skvělé. Pokud o nějaké body přijdeme, pak jenom doufám, že jich nebude příliš.

Felipe Massa, 9.
Podmínky dnes určitě nebyly jednoduché a trať se pořád měnila. Za mokra na intermediálkách jsem byl schopen zajíždět docela dobré časy, ale když jsme nasadily měkké slicky a trať byla ještě mokrá, ihned jsem cítil nedostatek přilnavosti, což v konečném důsledku ovlivnilo mou výkonnost.
Vlastně se celou sezónu trápím se zahříváním pneumatik a vlhká trať mi v tom rozhodně nepomohla. Škoda, protože jsem nebyl schopen bojovat o čelní příčky, jak jsem doufal, a odměnit brazilské fanoušky dobrým výsledkem. Je to vždy vzrušující závodit zde před tímto fantastickým davem.

Zítra by se měl závod jet za sucha, tedy za zcela odlišných podmínek než toto odpoledne. Včera byl Fernando velmi rychlý při dlouhých jízdách a myslím, že budeme schopni získat pár míst. Gratuluji Nicovi k jeho prvnímu kvalifikačnímu vítězství, věřím, že je v sedmém nebi.

Stefano Domenicali
Věděli jsme díky předpovědi počasí na dnešek, že to bude obzvlášť komplikované kvalifikace, a to se skutečně potvrdilo. Škoda, že výsledek neodpovídá naším touhám či potenciálu. Když dám ale toto zklamání stranou, nesmíme zapomínat na to, že body se udělují až v neděli, což říkáváme po kvalifikacích a opakuji to i dnes.

Naši nejbližší soupeři jsou před námi, budeme se jich držet. Zkusíme závod rozjet rozvážně a získat co nejvíce bodů budeme moci. Spoléháme na závodní rychlost, která z toho, co jsme včera viděli je srovnatelná s nejlepšími. Tolikrát letos již výsledek kvalifikace byl v závodu postaven na hlavu. Musíme se soustředit na: spolehlivost, strategii; práce na trati a v garáži bude jako vždy klíčová.

Nakonec, chci pogratulovat Nicovi Hülkenbergovi, mladíkovi, který právě získal své první kvalifikační vítězství ve Formuli 1 a pro svůj tým Williams.

 

RENAULT

Robert Kubica, 7.
Byla to velice těžká kvalifikace. V závěrečné části jsme udělali správné rozhodnutí ohledně pneumatik, ale hned jak jsem dokončil své nejrychlejší kolo, byl jsem rád, že jsem to zajel bez chyb, protože jsem se snažil udržet vůz na trati. Bylo dost obtížné zahřát pneumatiky na optimální teplotu, přítlak pro suché podmínky tomu asi moc nepomáhal – ale po kvalifikaci je vždy snadné vidět, to co jsme mohli udělat lépe. Dnes jsme učinili rozhodnutí správným směrem, ale nestačilo to, stále doufám, že zítra můžeme zajet dobrý výsledek.

Vitalij Petrov, 10.
Včera jsem měl opravdu těžký den, mechanici a inženýři odvedli skvělou práci, přes noc dokázali opravit vůz, navíc mi dali vůz, ve kterém jsem se v dnešní deštivé kvalifikaci cítil pohodově. Byla to opravdu hodně těžká kvalifikace, podmínky na okruhu se neustále měnili, ke konci trať osychala. Ve skutečnosti jsem nevyjel po velkou část Q1, protože jsme očekávali brzký déšť, ten nakonec nepřišel – a tak jsem odjel celou část na jednu sadu pneumatik, skončil jsem na 16. místě.

Celkově jsem spokojený, že jsem se vrátil do nejlepší desítky, škoda, že jsem nestihl přejit na suché pneumatiky, mohl jsem být ještě výše. V každém případě jsem přesvědčen, že zítra m ůžeme zajet dobrý závod. Chtěl bych poblahopřát Nicovi Hülkenbergovi, odvedl skvělou prácí a získal pole position.

Eric Boullier, šéf týmu
Je to trochu frustrující, získat pouze sedmé a desáté místo na startovním roštu, zvláště pokud jsme v ranním tréninku zajeli na prvním a šestém místě. Jsem rád, že Vitalij po včerejší nehodě, která jeho vinou, se dokázal probojovat do Q3, kde byl naposled letos v Maďarsku. Začínat s oběma vozy v první desítce, znamená, že můžeme zítra bojovat o body.

Alan Permane, šéf závodních inženýrů
Jsem velmi potěšen, že máme oba naše vozy v první desítce, zároveň chci poblahopřát Vitalijovi za jeho výkon. Pokud bych měl být upřímný, doufal jsem v lepší výsledek, zvláště po ranním tréninku, ale sedmé místo není zas tak špatné pro Roberta. Víme, že máme silný vůz a doufáme, že zítra budeme bodovat s oběma vozy.

 

MERCEDES

Michael Schumacher, 8.
Jsem trochu zklamaný, protože dnes panovaly přesně ty podmínky, které jsem si přál. Opravdu jsem v dnešní kvalifikaci doufal ve víc, ale nevyšlo nám to. Nemohl jsem ve svém kole jet už rychleji ani jsem neměl žádné problémy, takže jediným vysvětlením je to, že mé pneumatiky vychladly na začátku, kdy jsem závodní stopu, abych nechal Sebastiana a Marka projet. Je to škoda, že to nevyšlo lépe. Gratuluji Nicovi Hülkenbergovi, který zajel fantastické kolo.

Nico Rosberg, 13.
Mířili jsme za dobrým výsledkem dnes v kvalifikaci, ale na osychající trati vydržely přechodné pneumatiky pouze jedno rychlé kolo a já jsem byl ve svém kole v prostřední části zablokován Buemim. Pro mě to je tedy zklamání, kvalifikovat se tak hluboko v poli, když jsme mohli využít těch podmínek.

Ross Brawn, šéf týmu
Byla to velmi vzrušující kvalifikace, a i když jsme učinili správná rozhodnutí, moc nám to dnes nevyšlo. Nico měl ve svém klíčovém kole překážku, kvůli čemuž nepostoupil do poslední části. Když se podíváte na časy z jednotlivých sektorů, v pohodě by se mu to podařilo.

U Michaela se nám moc nepodařilo dostat pneumatiky do jejich pracovního pásma na konci poslední části. Dostihly jej ostatní projíždějící vozy, musel vyjet mimo závodní stopu, kde byla trať vlhká, a proto neměl správné teploty, když měl zabrat. Takže to dnes nevyšlo úplně tak, jak jsme plánovali, ale zítra toho můžeme ještě hodně získat. Jsme na celkem dobrých pozicích, pokud jde o mistrovský závod a budeme se snažit výhody, když to půjde.

mf
Michael Schumacher v rozhovoru s Felipe Massou na brazilském okruhu

TORO ROSSO

Jaime Alguersuari, 14.
Jsem celkem spokojený s touto kvalifikační výkonností, podle mě jsme se dostali dost blízko maximu našeho balíku v obtížných podmínkách. Ty se na trati hodně měnily, byli jsme však schopní potvrdit, že jsme nalezli řešení problémů, které nás provázely dopoledne.

Pro mokrou kvalifikaci, ale s vyhlídkou na suchý závod, jsme zvolili nastavení, které bylo někde mezi oběma podmínkami, což nám snad zítra dobře poslouží. Nečekal jsem, že budeme tak vysoko, doufám tedy, že s dobrou strategii a dle toho, jak na tom bude opotřebení pneumatik, bychom mohli zítra získat nějaké body.

Sebastien Buemi, 20. (po penalizaci +5 míst)
Jsem velmi zklamaný tím, jak to šlo v této mokré kvalifikaci, zvlášť poté, co jsme ráno byli rychlí. Myslím, že jsme možná přezuli na přechodné pneumatiky v prostřední části, kdy trať osychala, příliš brzy.  Když byla více suchá, mé pneumatiky už nebyly v nejlepší kondici, takže jsem nemohl využít suché dráhy.

Laurent Mekies, šéf inženýrů
Čtrnácté a patnácté místo znamená, že celkově pro nás byla kvalifikace OK. Vždy je to pro všechny zajímavější, když jsou podmínky náročné, což ztěžuje život jak pilotům, tak ostatním členům týmu. Můžeme být spokojeni s tím, že naše dva vozy porazily obě Force Indie a jeden Sauber.

Ale fantastická práce, kterou dnes odvedl Williams a Hülkenberg ukazuje na to, že jsme pravděpodobně mohli dosáhnout více, gratulujeme jim. Zítra můžeme očekávat suchý závod a budeme se hodně snažit, abychom získali nějaké body.

 

SAUBER

Kamuj Kobajaši, 12.
Byl jsem velmi blízko postupu do Q3, ale v mém posledním kole jsem již cítil, že to mají pneumatiky za sebou. Načasování pneumatik u mě proběhlo v pořádku. Možná o jedno kolo později by bylo lepší, pokud jde o podmínky na trati. Na druhou stanu to bylo bezpečnější vzhledem k možnému vyvěšení žlutým vlajek nebo jiných problémů. V první části, když byla trať ještě vlhčí, se chovalo auto s pneumatikami velice dobře. Zůstat na stejném místě byl bych pátý, ale samozřejmě výsledek z druhé části je to, co rozhodlo. Zítra očekáváme sucho a věřím, že to pro nás bude dobré.

Nick Heidfeld, 16.
Musím přiznat, že jsem trochu rozmrzelý. Suché podmínky by našemu vozu seděly lépe, ale to neovlivníme. Co jsme mohli udělat lépe, bylo načasování v prostřední části. Má změna pneumatik přišla o dvě kola dříve, což znamenalo, že jsem nebyl na trati, když byly podmínky nejlepší pro pneumatiky v dobrém stavu. Za sucha zde ale můžeme být dobří, jak už jsem řekl, a předpověď na zítra hlásí sucho.

Peter Sauber, šéf týmu
Byl to typický víkend v Interlagu s nečekaným postavením na roštu. Gratulace celému týmu Williams a zejména Nico Hülkembergovi, který odvedl fantastickou práci a získal pole position.

 

FORCE INDIA

Vitantonio Liuzzi, 17.
Byla to zvláštní kvalifikace, byli jsme pozitivně naladěni po ranním tréninku, kdy vše fungovalo velmi dobře. Vůz se zdál být vyrovnaný, a proto jsme nastaveni mezi třetím tréninkem a kvalifikací neměnili, byli jsme si jisti, že jsme velmi blízko Q3. Pak se zdálo, že vůz ztratil přilnavost a taky jsem hodně bojoval při brzdění, především ve druhém sektoru, kde vůz klouzal po celé vozovce. Snažili jsme se, ale nakonec jsem se nedokázal přehoupnout přes 17. pozici Jsme bojovnící a dokázali jsme se vrátit ještě silnější, když věci šli těžko.

Adrian Sutil, 18.
Dnes jsem měl hodně chaotickou první část kvalifikace. V prvních kolech jsem hodně ztratil, když jsem se přiblížil Toniovi. Neměl jsem dostatečný grip. Trať se zlepšovala ke konci, ale pak přišel déšť, navíc se mi začali hodně drolit pneumatiky, nedokázal jsem zajet slušný čas. Po penalizaci, začínám ze zadních pozic, ale rozhodně se nevzdávám. Máme velmi silné závodní tempo a naše pit stopy v proměnlivém počasí byly letos dobré. Letos jsme dosáhli dobrého výsledku nato abychom si nechali odejet vlak v posledních závodech, jsme proto maximálně motivovaní.

Otmar Szafnauer, provozní ředitel
Samozřejmě to nebylo podle našich očekávaní, nebo v co jsme doufali. Ale jak víme v závodě se muže stát nepředvídatelné. Loni jsme na této trati startovali ze třetího místa a závod jsme nedokončili, zatímco v předešlém závodě v Koreji, Tonio začínal jako 17 a skončil šestý: všechno je ještě ve hře. Dnes večer se sejdeme, abychom probrali všechny možné scénáře, chceme být dobře připraveni na všechny varianty, které by mohli, v zítřejším závodě nastat.

 

VIRGIN

Timo Glock, 19.
Dnes to pro nás byla docela dobrá kvalifikace. Měl jsem natolik dobrý první výjezd, jenž stačil na to, abychom zůstali před vozy Lotusu. Měl jsem trochu problémy s druhou sadou pneumatik a musel jsem je vyměnit, což nás stálo hodně času a už jsem zvládl jenom jedno měřené kolo. Pneumatiky však nebyli v ideální teplotě. Je pro nás dobré, že jsme nejlepší z nových týmů.

Lucas di Grassi, 22.

Velmi mokrá sobota v Interlagu, Celkově to během dne šlo v pohodě, na rozdíl od proměnlivých podmínek během kvalifikace, kdy se nám nepodařilo být na trati v tu nejlepší dobu. Proto nejsem moc spokojený s výsledkem, mohlo to dopadnout lépe. Zítra je další den a jsem optimistou, když vidím předpověď suchých podmínek pro závod. Navíc velmi vzrušující pro mě první GP Brazílie v Interlagu.

John Booth, šéf týmu
Oba jezdci byli ráno velmi spokojeni s chováním vozu v mokrých podmínkách. V kvalifikaci bojoval Timo s vyvážením na jedné sadě pneumatik, ale zvládl dobré kolo, které mu umožnilo být nejrychlejším z nových týmů. Lucas vsadil na to, že déšť přijde dříve, než se stalo. Způsobilo to, že nebyl schopen získat z auta to nejlepší. Nicméně jsem přesvědčení, že budeme silní v očekávaných suchých zítřejších podmínkách. Blahopřejeme našemu partneru Cosworth k zisku pole position.

 

LOTUS

Jarno Trulli, 20.
Kvůli počasí byl silný provoz, který mě bránil v tom, abych dal dohromady nejlepší kolo. Na konci se mi podařilo získat slušný čas, ale to jsem už cítil, že je trať vlčí než na začátku. To znamenalo, že jsem se nemohl dostat před Tima. Přes to všechno mám z auta po celý víkend dobrý pocit, jak za sucha, tak při mokrých podmínkách a myslím, že zítra budeme silní. Nechali jsem si suché nastavení, což nás staví do dobré pozice pro zítřejší závod.

Heikki Kovalainen, 21.
Je to pro mě zklamáním. Ocitnul jsem se v provozu pokaždé, když jsem měl rozjeté rychlé kolo a rozhodně jsem z auta nezískal maximum, ale myslím, že to zítra bude v pohodě. Je to krátká trať a je přirozené, že tu provoz hraje v kvalifikaci svou roli. Včera jsme tvrdě pracovali na dobrém nastavení pro závod. Bude skvělé se zítra dostat zpět do auta a ukázat čeho jsem schopni.

Mike Gascoyne, technický ředitel
Fascinující průběh kvalifikace, ale pro nás mírné zklamání. Oba jezdci ztratili svá nejrychlejší kola v provozu, zejména pak Heikki, který se při každé příležitosti potkal s Heidfeldem. Nicméně vzhledem k zítřejších suchých podmínkách a výkonnosti našeho vozu na suchu, předpokládáme dobrý závod a oba vozy doma po přejetí cílové čáry.

 

HRT

Christian Klien, 23.
Dnešním kvalifikačním výsledkem jsem velmi potěšen, zvláště za těchto ztížených podmínek. Dnes ráno to bylo vůbec poprvé, co jsem tento vůz řídil v dešti, proto zejména v kvalifikaci bylo důležité nedělat žádné chyby. Podařilo se mi zůstat na trati a mohl jsem zlepšovat mé časy ke konci Q3. Doufám, že zítra budeme bojovat o dobré pozice, jsme na to dobře připraveni.

Bruno Senna, 24.
Mohli jsme zajet i lepší výsledek, pokud bychom v průběhu kvalifikace přezuli pneumatiky. Trať byla rychlejší v závěru kvalifikace. Doufejme, že budeme mít větší štěstí zítra, závod by měl být na suchu. Bude to dlouhý a těžký závod, těším se na závod formule 1 doma v Brazílii.

Colin Kolles, šef týmu
S kvalifikačním výsledkem jsme docela spokojení, zvláště za těchto obtížných podmínek. Odstup od našich konkurentů byl docela malý, dnes jsme ukázali solidní výkon. Dokonce to mohlo být do půl sekundy, ale bohužel Christian Klien ztratil nějaký čas ve svém posledním kole, když začalo pršet. Pro Christiana to byla první kvalifikace v dešti v našem voze, zajel dobrý výsledek. Zítra odstartuje z 22. místa protože Adrian Sutil byl penalizován. Doufáme, že budeme pokračovat stejným způsobem, v zítřejším závodě chceme zajet dobrý výsledek. Pro Bruna Sennu to bude ještě ozvláštněno tím, že pojede poprvé před domácím publikem.

Vytisknout

Diskuze: Prohlášení pilotů po brazilské kvalifikaci

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 4, poslední 07.11.2010 09:51 Vložte komentář

Zobrazeny poslední 4 komentáře. Vstupte do diskuze Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Ferrari před GP Miami

Ferrari se barví do modra, v Miami představí nového hlavního sponzora + VIDEO

McLareny ve Velké ceně Austrálie

Jak velké vylepšení veze McLaren do Miami?

Adrian Newey přemýšlí o své budoucnosti

Odejde Newey k Ferrari? K překvapivému kroku se vyjadřuje jeho kamarád Patrese

Nico Rosberg a Lewis Hamilton těsně za sebou

"Škody po vzájemných kolizích jsme s Lewisem museli od Barcelony 2016 hradit," prozrazuje Rosberg

Havárie po prvním restartu GP Číny 2024

Piastri zkritizoval Strolla, McLaren zjišťuje, proč byl v Číně tak rychlý + VIDEO

Lewis Hamilton se v letošním ročníku nadále trápí

PROHLÁŠENÍ PO ZÁVODĚ: U Red Bullu se slaví, nadšený je i Norris

Daniel Ricciardo dostal postih pro příští závod (ilustrační foto)

Tresty v Šanghaji i po závodě, potrestán je i Ricciardo

Lando Norris se možná překvapivě vklínil mezi dominantní Red Bully (ilustrační foto)

GP ČÍNY - Drama uprostřed závodu míchalo pořadím, Verstappen byl opět na vlastní vlně

Max Verstappen zajistil Red Bullu jubilejní sté pole position (ilustrační foto)

SPRINT ČÍNY - Prohlášení po sprintu a kvalifikaci. Red Bull slaví, ostatní opatrně doufají

Max Verstappen a Sergio Pérez v Bahrajnu

Kvalifikační double Red Bullu, Hamilton vyhořel

  • Pátek

    • Trénink (18:30 - 19:30)
    • Kvalifikace (22:30 - 23:14)
  • Sobota

    • Závod (18:00 - 19:00)
    • Kvalifikace (22:00 - 23:00)
  • Neděle

    • Závod (22:00)

Průběžné pořadí šampionátu:

1. VERSTAPPEN, 2. PÉREZ, 3. L... Celé pořadí

dní | hod | min | sek

reklama

Doporučujeme

GP Koreje

Grafika: Startovní rošt Velké ceny Brazílie

Čtěte dále

Nejčtenější články

  1. Jak velké vylepšení veze McLaren do Miami?

  2. Ferrari se barví do modra, v Miami představí nového hlavního sponzora + VIDEO

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud