Rossi shazuje Rossova slova

Barrichello, Rubens

Barrichello, Rubens | foto: Rubens Barrichello

Technický ředitel Ferrari Ross Brawn nedávno jasně prohlásil, že šampion MotoGP Valentino Rossi bude v roce 2006 testovat jednou měsíčně Ferrari.

Navíc Ross Brawn řekl, že pro rok 2007 má Valentino Rossi s Ferrari smlouvu "na plný úvazek". Měl by dělat prvního testovacího pilota a možná i závodit. Na konci příštího roku končí smlouva Michaelu Schumacherovi a Felipe Massa má závodní místo u Ferrari jisté také jen v roce 2006. Valentinovi na konci příštího roku zároveň končí smlouva s Yamahou.

Rossimu, který si pravděpodobně o tomto víkendu v japonském Motegi zajistí další titul mistra světa v MotoGP, však tato slova připadají vtipná a ničím nepodložená: "Je to hodně zábavné. Pořád dokola. Je to úplná blbost. Nemám čas jezdit každou chvíli k Ferrari," reagoval Valentino Rossi.

"Zatím jsem se nerozhodl, co chci dělat v budoucnosti," pokračuje italský závodník. "Nevím, jestli někdy přesednu do auta. Možná ano, možná ne. Mluvit o F1 je pro mě jako mluvit o tom, co bude za deset let. Nevím ani, co bude příští týden. Chápu, že Ferrari se mnou asi potřebuje mluvit, protože pořád váhám. Možná nebudu v F1 závodit nikdy. Teď jsem v MotoGP a jsem tu proto, abych vyhrával."

Foto: Scuderia Ferrari

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu