DISKUZE K ČLÁNKU GP JAPONSKA: Zkrácený závod a titul kořistí Verstappena, Leclerc chyboval v poslední šikaně
Jak na houpačce - v pátek pršelo, v sobotu bylo suchu, pro nedělní závod si někteří piloti příli proměnlivé podmínky, a to se jim splnilo. Jenže hned první kolo přineslo kolize, hodiny a další problémy, takže na konci druhého okruhu komisaři závod přerušili.
zpět na článek přehled všech diskuzíDiskuze: GP JAPONSKA: Zkrácený závod a titul kořistí Verstappena, Leclerc chyboval v poslední šikaně
Přidejte svůj názorMístní přihlášení
Přihlášení sociálními sítěmi
Nejlepší názory
Zobrazit příspěvky: Podle vláken Podle času
-
SergioPÉREZ
20:03 09.10.2022 78.108.157.XXXTak vše vyřešeno! Už stačí ukončit Mistrovství F1
(Che co)) -
-
Hwrychlik H.
21:29 09.10.2022 90.183.80.XXXNo, jak píšeš, měli to udělat o kolo dříve. FA byl v polovině okruhu když to tam nasypali Zhou a Stroll. O 5-6 sekund rychlejší čas. Čekal jsem že to zkusí více jezdců. Do konce cca 11:15 minuty, rychlá matematika říkala (děleno 2 minuty) 5 - 6 kol do konce. To by znamenalo cca minimálně 25 - 30 sekund. Druhá věc je, kolik kol trvalo než je zničil.-
Mike17
08:48 10.10.2022 185.149.130.XXXJá Zhoua nějak nesledoval, takže mi to uniklo. Když zajížděl Alonso, říkal jsem si že se asi pomátli. 6 kol do konce a pošlou ho přezout. Ale jak jsem sledoval jeho časy, pochopil jsem. Jo, chtělo to o kolo dřív, moýžná o 2. Ale je fakt, že by rozdíl byl zase o fous menší.
Ale nakonec dobrý tah, málem se jim body navíc získat podařilo. 0,011s je fakt o fous.
-
-
-
-
juras
12:05 09.10.2022 88.103.92.XXXTak Verstappena máme šampionem...teď ještě počkáme až bude korunován Redbull v PK.
Ještě snad trochu zajímavé bude jestli Perez připraví Leclerca o titul vicemistra.
Souboj Ferrari a Mercedesu asi nebude...Ferrari skončí druhé a Mercedes třetí.
Dnes ale zas přeskočila Alpina McLaren...takže napětí bude snad v souboji o čtvrté místo.
Za mě je zklamáním sezóny AT...od Gaslyho jsem čekal opravdu o hodně víc.
Naopak AM se postupně zlepšoval...začínám se tešit jak si tam příští rok povede Alonso.
Alfa Romeo a Hass vybojovali většinu bodů v první polovině sezóny...takže tedy nic moc...vychází mi z toho že profitovali na "chaosu" po změně pravidel...ale pak ztratili půdu pod nohama.
Williams naopak začal jako jednoznačně nejpomalejší tým...v polovině roku nasadil B-specifikaci...a dnes bodoval i Latifi...jinak nejslabší pilot v závodním poli. Takže věčná škoda že celý rok nejezdila dvojice Albon - De Vries...docela by mě zajímalo jestli by Williams nebyl v PK výše.
-
Fanda.LH
12:12 09.10.2022 83.240.62.XXXPokud bude 2. místo Peréze pro RB alespoň trochu prioritou, tak to musí dát... Svým způsobem by to byla velká ostuda, kdyby to nedal, když je Max ve stejném voze tak dominantní... Rubens to zvládl, Bottas to zvládl i Peréz by to měl zvládnout...
U Gaslyho je nejvyšší čas odejít a je dobře, že se tak děje... Jeho motivace už asi ani nemohla být vysoká... B tým to je prostě předem odsouzeno k neúspěchu...
U Williamsu těžko říct, auto je nakonec ten největší limit... Buďme rádi, že De Vries dostane plnohodnotnou šanci... Uvidíme jak si povede ve Williamsu Mick, jestli nakonec nebyla chyba Mercedesu je vyměnit...-
-
-
-
-
jumpman
13:05 09.10.2022 178.255.168.XXXkdyby dokázal schumachera porážet (ne jen občas porazit) tak by ferrari jelo na něj, ale to on nedokázal. Ale pokud schumacher titul získal předčasně (2002 + 2004) tak se ferrari soustředilo na to, aby vicemistra měl barik a to je fakt. Pochybuju, že red bull udělá to stejné pro peréze-
-
jumpman
17:38 09.10.2022 178.255.168.XXXosobně si myslím, že přestože se o schumacherovi říká, jaký byl skvělý testovač, tak si myslím, že barik byl ještě o chlup lepší a právě jeho příchod do ferrari znamenal posun k titulům. Problém ovšem byl v tom, že barik byl opravdu rychlej pouze na určitých tratích, ale schumacher na všech, nebylo to úplně jenom o podpoře. To ukázal barik i u braunu, protože měl určitě lepší výchozí pozici než button, tak ten titul získat nedokázal...-
-
jumpman
17:53 09.10.2022 178.255.168.XXXale pokud se viděl jako zneuznaný pilot, kterému se "ukradla" šance na titul, tak seděl v dalším autě, které bylo jednoznačně na titul a nedal to. Pokud by skutečně byl na té úrovni, aby si ten titul skutečně "zasloužil" tak u braunu tu šanci měl a možná větší než button, ale ten tu šanci chytil za pačesy a nepustil...-
Fanda.LH
18:16 09.10.2022 83.240.62.XXXJá si nemyslím, že měl větší šanci než Button, ale o tom nemá smysl se přít... Tenkrát reálně hrozilo, že jako tým končí, zachránili to na poslední chvíli... Nedivím se, že ta koncentrace a výkony nebyly hned na jedničku...
Já osobně ho nevnímám jako zneuznaného pilota, ani jako pilota, kterému bylo něco ukradeno... Ale jevil se mi jako velice schopný už před příchodem do Ferrari, narozdíl od Irvinea... Takže věřím, že kdyby tu šanci v 99 dostal on, tak by třeba ten titul urval, ale nestalo se tak protože byl součástí jedné z nejdominantnějších ér...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Nadcházející závod 24.11.2024
GP Las Vegas50 kol (309.958 km)