DISKUZE K ČLÁNKU Mercedes nechápe, kam se během GP Itálie vytratil rychlostní náskok Ferrari
Stříbrné šípy zaúkolovaly svůj tým inženýrů vyřešením otázky, kam se během závodu v Monze vytratila vysoká maximální rychlost Ferrari na rovinkách. Domácí tým měl totiž v této oblasti v trénincích a v kvalifikaci znatelný náskok.
zpět na článek přehled všech diskuzíDiskuze: Mercedes nechápe, kam se během GP Itálie vytratil rychlostní náskok Ferrari
Přidejte svůj názorMístní přihlášení
Přihlášení sociálními sítěmi
Nejlepší názory
Zobrazit příspěvky: Podle vláken Podle času
-
-
kotelnik Eda
08:37 04.09.2018 78.45.103.XXXpan Vlk ,zase rype do Ferrari a mužou se smat s Hamiltonem ,jako dvě krysy,jaky je Vettel trouba,že jim pomaha k titulu, s kterym už nepočitali.........hlavně vyhrat titul pro Ferrari jako tym ,Vettl mi už je ukradeny,zato si muže sam(mamlas) -
mi88ki
08:26 04.09.2018 165.225.72.XXXJá se domnívám, že Ferrari nemohlo v závodě ukázat svou rychlost kvůli pneumatikám. Vždyť Kimi zničil během pár kol zadní gumy a to na tvrdší směsi.
Co se týče maximálky, tak Kimi nejezdil ve stínu a co jsem viděl Vettela, tak při předjíždění se dostal dle tachometru na 360 km/h, byť oficiální zdroje uváděli nižší rychlost. Tak buď se maximálka měřila jinde nebo Ferrari nemá zkalibrovaný tachometr -
Duncan66
08:09 04.09.2018 89.29.32.XXXA to, ze Vettel nemohl predvest, co ve Ferrarri skutecne je, je na 90% hlavni pricinou toho, ze Mercedes vypadal v nedeli rychlejsi. Kimi je proste dvojka a jeho maximalni zavodni rychlost je proste o nejakou tu desetinku na kolo pomalejsi, nez u Vettela, kdyz se jede na plno. Videli jsme to uz mockrat, tak proc by to mela byt nyni vyjimka? Minuly rok dostaval Kimi cca 0,5s na kolo od sveho tymoveho kolegy.-
-
-
-
-
-
Mike17
11:55 04.09.2018 185.149.130.XXXAno, 7,5s není přesně odpovídající. Pointa je v tom, že Vettel nebyl daleko za Kimim, přestože Kimi vyjížděl po SC z prvního místa a Vettel z posledního. Jestli Kimi nevyfasoval nějakou vadnou gumu (nic jsem o tom nečetl), zničení si gum je jeho problém, který Vettel záhadně neměl.
Tedy mým závěrem je pouze konstatování, že Kimi nebyl DALEKO RYCHLEJŠÍ. Takže co je na mém závěru špatně?-
Situs
12:08 04.09.2018 85.70.164.XXXJestli je Kimiho problém stav pneu proč by neměl být Vettelův problém že se vlastní vinou propadl na konec pole? Kimi závěr zcela vypustil, Vettel nemohl kvůli penalizaci Bottase, prostě tvých 7,5s nic neznamená, a jestli na tom chceš stavět a ignorovat průběh tak ti říkám že startovali u sebe, nic víc.-
Mike17
13:53 04.09.2018 185.149.130.XXXA jéje, já jsem zase někde popíral Vettelovu chybu, aniž bych si toho všiml.
Tak jinými slovy a polopatě. Pokud měli oba čistý vzduch, Vettel jezdil rychlejší kola. I bez vypuštěného Kimiho závěru. Dobrá, pro tebe to znamená, že byl Kimi DALEKO RYCHLEJŠÍ.
Koukám, že jsme se zase dostali od F1 k tomu, co všechno ignoruju (aniž bych ignoroval) a na čem stavím (aniž bych na tom stavěl). Jako obvykle v tom budeš pokračovat nejmíň 20-ti komentáři a pak mne obviníš z toho, že se chci hádat a vyprovokoval jsem právě tebe.
Takže si věř tomu, že Kimi jezdil daleko rychleji, já tvou víru zpochybňovat nebudu. Sakra, teď nevím, jestli jsem měl reagovat na tento příspěvek, nebo jestli jsem tam neměl přidat patřičný počet smailíků. Vím, že je to na diskusi pro tebe nejdůležitější.
-
-
-
Mike17
13:55 04.09.2018 185.149.130.XXXJe snad logické, že měl jezdit rychleji. Když nedokázal předjet Bottase na ojetých hadrech, Hamíka na nových by už nedal na 100%. Kdyby jezdil rychleji před pitem, nemusel jezdit rychle po něm. Vettel jezdil stejně rychle, předjel skoro celé pole, polovinu z nich dvakrát a gumy mu vydržely. -
-
-
-
-
-
-
-
-
Aktuálně
Nadcházející závod 3.11.2024
GP Brazílie71 kol (305.879km)
Autodromo Carlos Pace