DISKUZE K ČLÁNKU GP KATARU: Hamilton vítězí, Alonso po sedmi letech na stupních vítězů
Nová trať pod umělým osvětlením, změna na startovním roštu doslova v hodině dvanácté, další dominantní výkon Lewise Hamiltona a obrovská radost v boxech Alpine. Verstappen po poklesu na sedmou startovní příčku alespoň minimalizoval ztráty.
zpět na článek přehled všech diskuzíDiskuze: GP KATARU: Hamilton vítězí, Alonso po sedmi letech na stupních vítězů
Přidejte svůj názorMístní přihlášení
Přihlášení sociálními sítěmi
Nejlepší názory
» Mansell_fan
(Hlasovalo 6 lidí)
21.11.2021 17:01
Nezlob se, ale to už trochu přeháníš, odklízeli… »
Zobrazit příspěvky: Podle vláken Podle času
-
Situs
13:06 22.11.2021 88.101.227.XXXKdyž tady čtu ohledně Bottase, jen pro zajímavost sem dám info na které jsem náhodou teď narazil :
Glock on SKY: "Bottas je v pozici, kdy máte vždy pocit, že nechce Hamiltonovi pomoci"
Bottas se brání... "Nemohu uvést podrobnosti, ale moje auto není stejné jako Lewisovo. Moje auto není, jaké bylo. Mezi těmito dvěma vozy jsou rozdíly."-
Ferda
17:56 22.11.2021 46.47.176.XXXStejný problém jako u Alfy. Nikdo a dokonce už ani Mercedes nechce vyrábět díly, které by se nemusely efektívně využít a proto raději veškeré zdroje a úsilí směřují do příští sezóny.
A není se čemu divit, když je boj o letošní titul pro Mergl tak náročný. Však Grglavky už taky melou z posledních sil.-
HellHogr
18:00 22.11.2021 31.30.160.XXXAle RB vyvijelo celou sezonu aerodynamicky, narozdíl od medvedů co to po letní pauze zabalili. Haas letos nevyvijel, Alfa jen do května, Williams do června, Alpina do května, McL do letní pauzy, Ferrari i když tvtrdilo, že nevyvijelo tak do Monzy vozilo novinky, takže to moc neodpovídá-
Ferda
18:11 22.11.2021 46.47.176.XXXBalamutily všechny týmy kromě Haasu, který přiznal hned, že letos vyvíjet nebude. Ovšem někteří na vozech makají i teď. RB s Merglem určitě. Však by to byl hřích, kdyby vzdali těsně před cílovou čárou. A kromě těchto dvou týmů určitě ještě makalo Ferrari. Teď už to nejspíše taky zabalili, když docela významně poodskočili Meku.-
-
-
-
Hwrychlik H.
18:50 22.11.2021 88.103.228.XXXJejich zadní křídlo a brečení RB se má asi tak, že je to jen a jen jejich výmysl. Ani v Turecku ani v kvalifikaci na Interlagosu nebyl Mercedes nejrychlejší.
https://f1i.com/news/420887-istanbul-speed-trap-who-is-the-fastest-of-them-all.html
https://f1i.com/news/422302-austin-speed-trap-who-is-the-fastest-of-them-all-2.html
https://f1i.com/news/423605-mexico-city-gp-speed-trap-who-is-the-fastest-of-them-all.html
https://maxf1.net/wp-content/uploads/2021/11/2021-Brazilian-GP-Qualifying-Session-Maximum-Speeds-Data-FIA-Edited-by-MAXF1net.jpg
A v Kataru se stal boží zázrak, RB nasadil vetší zadní křídlo a najednou byli na km stejně rychlí jak Mercedes.
-
-
-
-
-
-
Ferda
09:00 22.11.2021 46.47.176.XXXVe včerejším závodě mě nejvíce překvapil výkon Alpha Tauri.
Celý víkend se ukazovali v tom nejlepším světle a i v kvaldě jim přálo, ale závod hotová katastrofa i když se žáden z jezdců nedopustil nějaké výraznější chyby.
Je takový úpadek pouze kvůli špatnému nastavení? To se mi moc nezdá. Jednalo se sice o noční závod a tudíš se teplota tratě dost změnila, ale v žádném případě to nebyl takový rozdíl jako mezi mokrou kvaldou a suchým závodem. Proto moc nevěřím, že to bylo špatným nastavením do závodu.
Podle toho jak moc se před startem Gaslymu věnoval Helmut což nebývá zvykem mám pocit, že AT bylo Red Bullům uměle odstraněné z cesty. A když víme, že Gasly je docela rebel, tak pro jistotu došlo třeba na umělé stažení výkonu motoru.
Je tahle myšlenka pouze smyšlené Sci-Fi v mé hlavě, nebo může být postavená na reálném základu už ponechám na Vás. -
Aktuálně
Nadcházející závod 3.11.2024
GP Brazílie71 kol (305.879km)
Autodromo Carlos Pace
-
Pátek
- 1. Trénink (15:30 - 16:30)
- Kvalifikace (19:00)
-
Sobota
- 2. Trénink (15:30 - 16:30)
- 1. Závod (19:30)