DISKUZE K ČLÁNKU "Týmová režie neměla zvýhodnit Vettela," tvrdí šéf Ferrari a chlácholí naštvaného Leclerca + VIDEO
Mattia Binotto po Velké ceně Číny prohlásil, že svým rozhodnutím vyměnit pořadí jezdců v průběhu závodu nesledovali záměr zvýhodnit jedničku týmu Sebastiana Vettela. Nediví se, že byl Charles Leclerc naštvaný a snaží se ho udobřit tím, že příště možná upřednostní právě jej.
zpět na článek přehled všech diskuzíDiskuze: "Týmová režie neměla zvýhodnit Vettela," tvrdí šéf Ferrari a chlácholí naštvaného Leclerca + VIDEO
Přidejte svůj názorMístní přihlášení
Přihlášení sociálními sítěmi
Nejlepší názory
Zobrazit příspěvky: Podle vláken Podle času
-
Miroslav D.
08:32 16.04.2019 194.228.59.XXXUživateli bylo zakázáno přispívání do diskuzí. Opakovaně porušoval podmínky diskuze.-
HellHogr
10:07 16.04.2019 37.48.7.XXXAno, proto se týmu omlouval po Bahrajnu, i když neudělal nic špatně, mě naopak příjde, že Vettel nejezdí pro tým, jen to proklamuje, on si chce vyhrát titul pro sebe ne pro tým, halvně, že na to ani nepodává výkony viz Bahrajn, loni, 2017 i 2016, Leclerc by měl dostáat prostor se ukázat vzhledem k tomu, že má bejt budoucností právě Ferrari, kecy typu držet hubu a krok protože je moc mladej je logika lvl česko, která ani ve výsledku nedává smysl
-
-
Situs
16:35 15.04.2019 85.70.164.XXXNedalo mi to a mrknul jsem se na časy Vettela a Leclerca [odkaz na stránku] , troufnu si tvrdit že určit kdo byl rychlejší se nedá, je to neskutečně blízko a zbytek by bylo jen o hledání okolností, manažmentu pneu atd. Udělal jsem průměr poslední 2 stintů a vycházejí neparně lépe pro Leclerca, ale zase to může být díky poslednímu kolu který Vettel už netlačil, prostě ukazují stejnou rychlost.
Udělal jsem i analýzu toho kolik ztráceli na Hamiltona když byl Leclerc před Vettelem a pak obráceně. Popravdě Leclerc se dokázal držet lépe Mercedesů než Vettel, Leclerc v průměru na Hamiltona ztrácel 0,48s na kolo kdežto Vettel potom 0,83s na kolo. Nepočítám první kolo ani to kde se prohazovali. Tady by to mluvilo jasně ve prospěch Leclerca ale zase se dá spekulovat o tom že Vettel si oddělal pneumatiky za Leclercem takže je to zkresleno.
Závěr mám takový že rychlostně na tom byli tak podobně že jakékoliv přiklánění se na něčí stranu mi přijde jen o tom hledat komu se co hodí.-
airwar1939
16:40 15.04.2019 176.74.141.XXXProblém nebyl že by si dodělal pneu za Charlesem, ale v tom, že pak v tom stínu minimálně dvakrát probrzdil a vícekrát netrefil zatáčku. -
-
Pikaso
18:58 15.04.2019 62.240.164.XXXŘekněme si to upřímně, "kdyby" nesmyslně neprohazovali pořadí, neztratili by nesmyslně 4s a nějaké podsekávání od RbR a MV by bylo k ničemu a F by dojeli minimálně na placu 3,4. ÁÁÁáááá KKKKddddyyyybbbby se o to podseknutí RbR pokusili a vše ostatní proběhl jak proběhlo tak by CHL předjel ještě VB, ale kdyby je jenom kdyby. Faktem prostě je, že SV darovali """"i když nechtěli"""" 3 body a CH jich 5 vzali. Celkově se jim prostě povedlo SV dostat o obrovský bod před CHL a tím mohou říkat, že je lepší a je jedničkou. Skvělá práce.
-
-
jon
16:03 15.04.2019 90.176.154.XXXK tomuto se dá snad napsat jen to, že mlčeti zlato.
Je tu ale trochu jiná spojitost, která Binotta dotlačila k prohlášení. Italská média jsou nespokojena s výkonností monopostů Ferrari. Gazzetta dello sport se ani tolik nepozastavila nad týmovou režií, jakož nad tím, co je špatně s výkonností. Trochu mi přijde, že díky vlažnému přijetí tohoto rozhodnutí v Itálii se zadarmo nabídlo téma, kterým se chce uskočit od daleko nepříjemnějších otázek, které tifosi momentálně chtějí řešit a znát na ně odpovědi.-
-
-
airwar1939
19:14 15.04.2019 176.74.141.XXXNovináře, a italské obzvláště, bych bral s rezervou. Výkonnost Ferrari je v reálu solidní, po změně technických pravidel a při nových pneu mají druhé nejlepší auto - Austrálie a Čína druhé nejlepší, v Bahrajnu nejlepší... ano mohli by být lepší, ale v osmi případech i horší. Auto ale v základu funguje a dá se na tom co po technické stránce mají stavět. Problém je trochu spolehlivost... ale především naprostý chaos v organizaci závodu. Ale nic z toho se nedá řešit ani z médii, natož s fanoušky. To musí tým vyřešit interně.
-
Nadcházející závod 24.11.2024
GP Las Vegas50 kol (309.958 km)
Las Vegas
-
Pátek
- 1. Trénink (5:30 - 6:30)
- 2. Trénink (9:00 - 10:00)
-
Sobota
- 3. Trénink (5:30 - 6:30)
- Kvalifikace (9:00)