DISKUZE K ČLÁNKU Mercedes v 2. tréninku těsně před Ferrari, které je velmi rychlé na rovinkách
ŠANGHAJ - 2. TRÉNINK; Valtteri Bottas dokázal v 2. tréninku sesadit z první příčky jezdce Ferrari, když Sebastiana Vettela předčil o pouhých 27 tisícin sekundy. Třetí pozici obsadil Max Verstappen s Red Bullem, Lewis Hamilton skončil až za ním na 4. místě.
zpět na článek přehled všech diskuzíDiskuze: Mercedes v 2. tréninku těsně před Ferrari, které je velmi rychlé na rovinkách
Přidejte svůj názorMístní přihlášení
Přihlášení sociálními sítěmi
Nejlepší názory
» Nameless_Wonder
(Hlasovali 5 lidé)
12.04.2019 10:30
Tak snáď ide v prvom rade o to, či je niečo… »
Zobrazit příspěvky: Podle vláken Podle času
-
Situs
21:48 12.04.2019 85.70.164.XXXPřijde mi že McLaren nabírá na síle (po důkladné analýze), teď už cítím Q3 a body jako povinnost. Začínám si dovolit doufat že naberou směr k čelu To auto poznávají a dostávají z něho více a více. Viděli jste závodní simulaci? Je minimálně tak uspokojivá jako rychlost na jedno kolo, jede jim to a RedBull by z našeho postupu mohl být trochu nervózní. Dle mě nebudeme daleko. Snad se to potvrdí a technika vydrží (a snad jsem to nezakřikl).-
HellHogr
22:00 12.04.2019 37.48.7.XXXRace pace daleko silnější než u Renaultu, tyre management taky super, jinak Mclaren přivezl takovou zvláštní úpravu podlahy, kdy dokáží nasměrovat vzduch více na difuzor a tím pádem jeho lepší využití a zvýšení přítlaku a zlepšení trakce (proto i lepší trakce tady v Číně oproti Austrálii, jinak co se tak šušká, tak do Barcelony chystají velký balík vylepšení na úpravu bočnic - chtějí jeji súžení a mělo by příjít i uprava brzdových chladičů a nové zadní křídlo, kde by měla být širší DRS klapka -
-
-
spinelesssheep
13:33 12.04.2019 85.70.184.XXXMcLaren zatím slušně a Alonso se v posledních dnech taky nefláká.
Jen tak dál! [odkaz na stránku]-
-
-
-
-
-
-
-
HellHogr
21:40 12.04.2019 37.48.7.XXXTo zase ne, já bych Williamsu poradil neměnit technické ředitele jako ponožky, přijít na fundementální problém monopostu, a běhm závodního víkendu sbírat data a čekat jestli vypadne polovina pole, nebo například hodně zvláštní podmínky na trati
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Situs
15:49 12.04.2019 85.70.164.XXXNe. Nechce se mi v diskuzi pod tréningem na moje konto číst jak tréningy jsou k ničemu a jejich zlepšení či zhoršení nemají žádnou vypovídající hodnotu. Jednoduše si to nechám pro sebe Mám to připravený na Q tak pro mě dočasně tam hodit čísla z tréningu není moc práce.
-
-
-
Aktuálně
Nadcházející závod 3.11.2024
GP Brazílie71 kol (305.879km)
Autodromo Carlos Pace
-
Pátek
- 1. Trénink (15:30 - 16:30)
- Kvalifikace (19:00)
-