DISKUZE K ČLÁNKU Ferrari havárie vyšly už na 64 mil. Kč, Haas je proti výjimkám z rozpočtových stropů
Šéf Ferrari Mattia Binotto si postěžoval, že je různé havárie v průběhu letošní sezóny stály už přes 2,5 milionů Eur (64 mil. Kč) a požaduje o výjimku z rozpočtových stropů na opravy. Haas je ale proti, podle jeho šéfa Günthera Steinera by to byl nesmysl.
zpět na článek přehled všech diskuzíDiskuze: Ferrari havárie vyšly už na 64 mil. Kč, Haas je proti výjimkám z rozpočtových stropů
Přidejte svůj názorMístní přihlášení
Přihlášení sociálními sítěmi
Nejlepší názory
Zobrazit příspěvky: Podle vláken Podle času
-
-
-
-
-
-
kubajs
17:48 14.08.2021 45.82.234.XXXUživateli bylo zakázáno přispívání do diskuzí. Opakovaně porušoval podmínky diskuze.-
-
kubajs
09:00 15.08.2021 45.82.234.XXXUživateli bylo zakázáno přispívání do diskuzí. Opakovaně porušoval podmínky diskuze.
-
-
-
-
SergioPÉREZ
09:31 14.08.2021 78.108.157.XXXTaky mne baví nehody v F1 už od mala, ale zuřím když to odnese můj oblíbenec hlavně na konci šampionátu kdy jde o všechno a ze strany "bourajícího" jde ještě o záměr a úmysl. Schumachera jsem proklínal jak mi chtěl mého oblíbence Jacquese vyštípat z Titulu mistra světa F1. Dříve když strop nebyl to neřešili, protože F1 není férový sport
(Checo)) -
-
HellHogr
07:26 14.08.2021 86.49.253.XXXJumpane nevím jestli si pochopil rozpočtový strop. To, že Haas letos nevyvíjí neznamená, že ty náklady na opravu jsou vlastně ok, počítá se to do toho rozpočtu na příští rok a na ten Haas jaksi vyvíjí to stejný o tom, kde tým sídlí a může ušetřit? Co to je za nesmysl?-
jumpman
18:38 14.08.2021 178.255.168.XXXa Ty jsi pochopil co je rozpočtový strop? Evidentně nikoliv, když máš zase takovéto příspěvky. Haas nevyvíjí a pro příští rok stejně využije ovoce vývoje ferrari, to zaprvé a za druhé, haas nemá takový rozpočet, aby měl vůbec šanci ten strop překročit, takže jim je jedno, co se kam počítá. Zkus se občas zamyslet, než zašneš klapat do klávesnice...-
Ferda
20:24 14.08.2021 46.47.176.XXXV dnešní době se o Haasu dá řeknout, že je v F1 takovým malým bezdomovcem.
Taky by se o něm dalo říci, že je recyklátor použitého zboží.
Je to špatně? Nebo je to správné řešení?
Já starý pes pro kterého byly kdysi předkvalifikace normální můžu pouze říci, že takových recyklačních týmů by klidně mohlo být mnohem více.-
jumpman
20:28 14.08.2021 178.255.168.XXXJá proti haasu nic nemám, to mě zase nechápej špatně. Za mě by bylo v pohodě i to, že by byly zákaznické týmy, pokud by byl problém naplnit startovní rošt. Ale je zřejmé, že malé týmy se na ten strop dívají jinak než ty velké. Malé týmy mají problém toho stropu vůbec dosáhnout, kdežto ty velké jsou nespokojené, protože dokáží získat mnohem větší balík peněz a nesmějí ho použít... Potom se dá lehce pochopit jak stanovisko haasu, tak ferrari s red bullem. A nedělám si iluze, že by mercedes nebrečel, kdyby mu dva závody po sobě pilot jiné stáje rozsekal tři vozy...-
Ferda
20:52 14.08.2021 46.47.176.XXXDyť je dnes zákaznických týmů polovina startovního pole. Jen se to neříká moc nahlas, ale je to smutná skutečnost.
Stanoviska týmů jsou jasné. Jedny kopou samy za sebe a ty druhé za své chlebodárce.
Vlastně jsem tím chtěl puze říci, že více týmů by se šiklo a klidně by mohly využít skuliny v pravidlech stylem Haas.
-
-
-
-
-
Nadcházející závod 24.11.2024
GP Las Vegas50 kol (309.958 km)
Las Vegas
-
Pátek
- 1. Trénink (5:30 - 6:30)
- 2. Trénink (9:00 - 10:00)