DISKUZE K ČLÁNKU Binotto je s pokrokem spokojený, Ferrari však už teď dává prioritu novému vozu
Letošek je pro Ferrari přechodným rokem. S pokrokem učiněným během zimy jsou sice v Maranellu spokojeni, ale i tak se už teď soustředí zejména na vůz pro rok 2022, jak prozrazuje Mattia Binotto.
zpět na článek přehled všech diskuzíDiskuze: Binotto je s pokrokem spokojený, Ferrari však už teď dává prioritu novému vozu
Přidejte svůj názorMístní přihlášení
Přihlášení sociálními sítěmi
Nejlepší názory
Zobrazit příspěvky: Podle vláken Podle času
-
-
-
-
SergioPÉREZ
22:57 03.04.2021 78.108.157.XXXHellHogre máš pravdu! Kvaldy Péreze jsou jeho slabou stránkou, vždy trnu hrůzou, ať to co nejmíň do.j.be. Poraď co má udělat, já mu to rád pošeptám
-
-
-
SergioPÉREZ
12:49 02.04.2021 78.108.157.XXXKdo jiný, než FERRARI bojovat o Titul tady a tedˇ!!! Nechápu, že Tiffosi ještě Binotta nevyvedli v.....a pořád ho tolerují-
GRAHAM
15:31 02.04.2021 109.81.213.XXXPokud nejseš schopen vidět realitu, tak je těžké něco na tvůj vykřik napsat. Náskok těch dvou byl tak velký, že to prostě bez totální změny pravidel nejde dohnat a to se ještě podívej kolik se toho nesmí měnit a je to zamrznuté. To že nebudou bojovat o titul se vědělo loni a ty sem přijdeš napsat tohle. Ach jo....-
SergioPÉREZ
17:49 02.04.2021 78.108.157.XXXZa svým názorem si stojím. To že v minulosti odváděli lajdackou práci je věc jiná. Jaké pozitivum přineslo, že si FERRARI drželo Vettela celou sezonu, aniž by mohl sdílet všechna data, je nepochopitelné (promarněný čas a vývoj). Proto je teď FERRARI tam kde je. A vůbec, mne už jenom zajímá Pérez, Red Bull a Max-
GRAHAM
18:14 02.04.2021 109.81.213.XXXMax tě brzo zajímat přestane a budeš tady bulet.
JInak jasně že by Ferrari mělo bojovat díky minulým rozpočtům o titul. Ale něco udělali špatně a vsadili hlavně na šedou zónu motoru a pak za to zaplatily. Monopost byl konstruován na výkonný motor a to pak jednoduše nejde změnit. Nejde!!! Ferrari stejně jako Mclaren zaspali ve vybavení továren, I tam bych hledal....zakopaného psa. Mercedes do toho nasypal hodně zdrojů, má vybavenou továrnu, tomu se nedá jednoduše konkurovat. Oni jsou dobře namazanej stroj....a taky ber v potaz, že ne každému se do IT chce dělat. Tam je Ferrari v nevýhodě.
Myslím že dělají dobře že v IT netrojčí a v klidu se připravují.-
SergioPÉREZ
18:26 02.04.2021 78.108.157.XXXS Checem věřím, že "prolomíme" doposud zavedenou filosofii Red Bullu vše na Maxe a že i podle zpětné vazby Péreze se začne vyvíjet vůz tak, že i Checo bude mít velkou šanci urvat Titul. Tak už 4 GP má Pérez ještě na to, aby všechny v RB přesvědčil-
-
SergioPÉREZ
19:44 02.04.2021 78.108.157.XXXFandíš někomu konkrétně? tak jak např. Situs Fernandu Alonsovi, nebo Ferda Pieru Gaslymu, popř. já Checovi, a nebo všeobecně F1 a týmu?-
-
SergioPÉREZ
23:25 02.04.2021 78.108.157.XXXAha, tak ať Ti to v budoucnu s Mclarenem a hlavně s Leclerkem vyjde! Je to bezva pocit, když Tvůj favorit stojí na bedně, jako by to bylo i Tvojí zásluhou , no a pokud se stane Mistrem světa F1 tak to už je důvod k velké oslavě -
SergioPÉREZ
08:48 03.04.2021 78.108.157.XXXTím, jak je skalní Fanda zapálený do svého oblíbence vidí stejný pohled na věc proti nezaujatému pozorovateli F1 asi trochu jinak. Máš pravdu, že to je jak z vědeckofantastického filmu. Na druhou stranu jsem překvapen, kolik věci vychází. Hned, jak se šuškalo, že Vettel půjde do AM, hned jsem reagoval (ještě to tady je v hodně starém příspěvku) že Pérez půjde do RB, což v tu chvíli bylo jako Sci fi a schytal jsem za údajné trolení samé mínusy. Od té doby strašně jsem nepřál Strolovi, Vettelovi, Albonovi a Astonu Martin..no a dnes jsou tam kde jsou. Ferda držel všechny palce a Gasly mu vyhrál Velkou cenu. Nakonec i já jsem se po x-milion let dočkal vítězství a toho zajímavého hřejivého příjemného pocitu -
SergioPÉREZ
08:58 03.04.2021 78.108.157.XXXAha, tím jak jsem zkritizoval Binota a FERRARI, jsem vlastně rýpnul do vosího hnízda, když teď vypadá, že Leclérk bude Tvůj kůň F1 Já týmy neřeším, í kdyby Checo se stal Mistrem světa F1 třeba na koloběžce, tak to beru všemi deseti-
GRAHAM
10:17 03.04.2021 109.81.213.XXXTo ne, Ferrari nefandím, logicky.... ale zase proč by jste furt někoho vyhazovali ? F1 je běh na dlouhou trať, tu vypiplanost Aera ne každý zvládne. Nejde to dohnat jednoduše, Mercedes je opravdu někde jinde MOŽNOSTMA ...to je potřeba vědět a nechtít po druhých nesmysl, který nejde dosáhnout. V aeru Ferarri na Mercedes mít nemohlo, zkusili to motorem a vlastně to vyšlo. Ten motor ale měl prý o cca 68 HP více než Mercedes.
Je možné že přesně o tuhle "částku" loni museli tlumit.....teď jen odemknuli výkon a kdo ví zda na tom motoru něco zcela zasadního dělali. Ale nevím.....FIA toho vlastně využila a všem dala příkazem že bude jedna mapa. Motor Ferrari to měl hned od začátku. Ale co už, historie...-
SergioPÉREZ
11:07 03.04.2021 78.108.157.XXXHmm , ale pokud to příští sezonu, kdy se z velké části "resetuje" zase u FERRARI nebude klapat, tak si Binotto zadělává na velký problém. S tím vyhazovaním od Fandů F1 to ještě není tak horké jako italský mediální tisk, ti zpravidla za chyby ve FERRARI nenechají na zodpovědných ani jednu nit suchou-
jumpman
12:15 03.04.2021 178.255.168.XXXnová pravidla nejspíš budou dost fádní. I newey se nechal slyšet, že tam není kam uhnout, či-li dostaneme obdobu indy car, jen týmům bude povoleno vyrobit si každý svůj vůz... Třeba mlžil, ale s tím, kam se poslední dobou F1 směřuje, vůbec bych se nedivil, kdyby to byla pravda...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Nadcházející závod 24.11.2024