DISKUZE K ČLÁNKU V Rakousku slaví především Honda, série Mercedesu skončila + VIDEO
Každá šňůra má svůj konec a na okruhu Red Bull Ring to pocítil Mercedes. V hlavních rolích se předvedlo dravé mládí a nakonec byly důvody k radosti hodně bohaté, byť ještě chvíli je kalila eventualita postihu. Nikdo však nemůže upřít velkou a spanilou jízdu Maxe Verstappena.
zpět na článek přehled všech diskuzíDiskuze: V Rakousku slaví především Honda, série Mercedesu skončila + VIDEO
Přidejte svůj názorMístní přihlášení
Přihlášení sociálními sítěmi
Nejlepší názory
Zobrazit příspěvky: Podle vláken Podle času
-
Chinadragon
00:31 01.07.2019 178.255.168.XXXJuras to napsal dobře....a přidávám...KONEČNĚ.....závod jak má být....bylo na co koukat....ale je tu to ale....Ferrari jak si věřilo tak nic moc...pokud by odstartoval Max tak jak měl z druhého místa tak by nechal to Ferrari daleko za zády gratulace Red Bullu...super práce jen tak dál.....Honda jede....a Ferrari se jen snaží ale jen snaží.... -
-
-
juras
21:38 30.06.2019 90.177.218.XXXZajimave...cekal jsem tedy ze budou drzet stejny metr.
Za me dobry...nemam rad vysledky od zeleneho stolu.
FIA bohuzel opet dokazala ze stale nedokaze udelat F1 rovnocenou a ferovou soutezi.
Kdo by nicmene rekl ze Honda dokaze uz letos s Redbullem vyhrat...
Kez by Ferrari a Redbull jeste dokazali Mercedes letos potrapit. -
jon
21:29 30.06.2019 90.176.154.XXXParádní závod! Super výkon Maxe.
Před pár měsíci tu byl Marko za blázna. Byť jsem to neprezentoval, ale také mi jeho prohlášení o posunu do čela přišlo šílené. Čekal jsem překvapení v Monaku nebo Maďarsku. Ale nadělit Mercedesům 20 vteřin a na motorové trati předjet Ferrari ... smekám.-
-
jon
16:59 01.07.2019 90.176.154.XXXTak on neohlašoval boje o tituly, ale že by RB mělo být schopné bojovat o vítězství na trati. Což se stalo. Nepochybuji o tom, že by ten motor nedostal co proto, ale vydržel a Honda začíná být čím dál více zajímavá. Jen tak dál. Snad už i Ferrari nabírá formu, ať vidíme více zajímavých závodů.
-
-
-
odin
21:11 30.06.2019 77.240.103.XXXMyslel jsem si, že ti, kteří přeruší sérii vítězství Mercedesů, budou kluci od Ferrari. I nu, mýliti se, je lidské.
Max jel skvěle a vyšťouchnutí z trati tentokrát na penalizaci opravdu nebylo. Oba byli na stejné úrovni a Max byl na vnitřku. Nechal jen Leclerca vyvézt mimo dráhu.
Hamík dneska jel otřesně. Neustále byl mimo trať a nejspíš si poškodil krom předního křídla též podlahu. Vettelovi tentokrát mechanici při pitstopu sebrali naději na třetí flek.
V první desítce byli pouze piloti Mercedesu, Ferrari, Red Bullu, McLarnu a Alfy Romeo. V továrně Rencků mají asi opravdu problém, ale McLarenům to jede a Sainz byl skokanem závodu. Pohled na Williamsy je opravdu moc smutný a Kubica se neměl vracet.-
tom11
13:37 01.07.2019 77.48.94.XXXmáš pravdu, neměl se vracet. já se na něj sice docela těšil, ale prostě to už není ono. navíc Wilíci jsou letos ještě větší trága, než vloni a to jsem si myslel, že nalezli dno k odrazu. bohužel nenašli a stále hledají.
ale zase na druhou stranu - je to pilot dne, takže jestli si šel do F1 pro nějaké uznání - má je, a může se v klidu sbalit-
juras
14:28 06.07.2019 90.177.218.XXXTedy mě nejvíc vadí Kubicovi fanoušci co neustále hledají nějaké výmluvy...ale nejhorší je že očerňují tým.
Ovšem logicky...jaký smysl by mělo poškozování Kubici ze strany týmu?
Na druhou stranu je holým faktem že Kubica má zdravotní hendikep.
Já mu ten návrat do F1 přeju, svým způsobem napsal velkej příběh...a nejezdí až tak špatně...problém je v tom že sedí v mizerným autě.
Srovnání s týmovým kolegou ale dost bolí...ovšem je třeba si uvědomit že Russell je jedním z nadějných mladých pilotů...a už jen z pohledu fyzického srovnání má nad Kubicou zjevnou výhodu...je mladší a bez hendikepu.
Rozdíly ve stylu a i nastavení auta vychází v první řadě právě z Kubiceho fyzického hendikepu...ne že by existovala možnost minimalizovat tuto nevýhodu, ale je třeba si uvědomit jak náročná v současnosti F1 je, není zde žádný předpoklad že by v ní jezdil někdo kdo není na 100 % fyzicky v pořádku.
Williams by nikdy Kubicu neangažoval...kdyby nepotřeboval peníze a nechtěl si zvýšit mediální pozornost. Tohle si Kubica nejspíš moc neuvědomuje.
-
-
juras
14:15 06.07.2019 90.177.218.XXXNo..šťouchnutí mimo trať na penalizaci nebylo? Ve světle toho jak se trestá za prkotiny to tedy na penalizaci bylo.
Tady se zas pokračuje v tom co je nejhorší...nekonzistenci.
Kdyby měla alespoň FIA koule...a přiznala že v Kanadě došlo k chybě.
Jde o to že jednou penalizace sebrala pilotovi vítězství a v druhém případě ji neudělili právě proto že by vítězi to vítezství sebrala.
A vystrčit soupeře z tratě je proti pravidlům...a pokud vím tak se v minulosti se tyto případy trestaly.
Já bych osobně byl pro stanovení stálých sportovních komisařů...to by konzistenci rozhodnutí hodně pomohlo, přičemž první správný krok již udělali když mezi sportovními komisaři jsou bývalí závodníci.
Jde o to že jakýkoliv udělený trest může zásadně ovlinit výsledek závodu...takže by se mělo trestat opravdu s rozvahou.
Co se mi třeba nelíbí vůbec je to trestání za údajné zdržení v kvalifikaci...stačí aby si někdo pobrečel do radia a je to.
Aktuálně
Nadcházející závod 3.11.2024
GP Brazílie71 kol (305.879km)
Autodromo Carlos Pace
-
Pátek
- 1. Trénink (15:30 - 16:30)
- Kvalifikace (19:00)
-
Sobota
- 2. Trénink (15:30 - 16:30)
- 1. Závod (19:30)