DISKUZE K ČLÁNKU Maďarskou deštivou loterii ovládly Mercedesy, ovšem na poslední chvíli
Kvalifikace začala malou povětrnostní šarádou - dvacet minut před jejím začátkem se nad Hungaroringem přehnala přeháňka a zamotala většině týmů hlavu, protože mokrá trať je nutila být až do poslední vteřiny být ve střehu.
zpět na článek přehled všech diskuzíDiskuze: Maďarskou deštivou loterii ovládly Mercedesy, ovšem na poslední chvíli
Přidejte svůj názorMístní přihlášení
Přihlášení sociálními sítěmi
Nejlepší názory
Zobrazit příspěvky: Podle vláken Podle času
-
-
-
Adi
07:53 29.07.2018 95.82.135.XXXK tifosi. Je nutné si přiznat, ze Seb na vodě tolik neumí, nikdy neuměl ani za RB. Kimmimu se kvalda povedla. Na suchu ho však Seb umí pravidelně poražet, což však není takové umění, to totiž uměl i Massa i Alonso a i dokonce Grosjean uměl v Lotusu Kimmimu naložit. Každopádně výsledky kvalifikace zadelaly na skvělé souboje a ja věřím, ze dnes Ferrari zvítězí a ze se Carlos udrží co nejvýše. :) -
Adi
07:45 29.07.2018 95.82.135.XXXFerrari je na vodě slabé a Vettel jen potvrdil, ze rozhodne nikdy nebyl “king of the rain”. Na suchu doufám Mercedes pěkně prozenou. Red.Bull? Škoda mluvit... nejlepší sasi v poli (prý), nejlepší jezdec do mokra v poli (prý), trať jim sedí (prý) a od pátečního odpoledne jim Ferrari nakládá víc než minuly týden na motorovém Hockenheimi... jojo. Tluchubove v akci. Pěkně jim Caros naložil. TR od pátku ukazuje, ze to jejich sasi opravdu není zle a ze na konci pole jsou hlavně díky Hondě. Každopádně porazit “dream team” RB je kloboucek. Vím, ze na suchu půjde RB dopředu, ale jejich výkon na mokru je opravdova ostuda. Kolik jim chybělo koni? 100? 130? Co Helmute? Kde je ta chyba v motoru? Nebo ma tovární tým o 1,5s lepší sasi?! ... šašci -
-
airwar1939
07:42 29.07.2018 176.74.141.XXXSvat átrojice je kdo? Předpokládám že jeden je Tomáš Richtr? Toho znám i osobně, ale z dřívějška, a byl to simpatickej a zapálenej kluk, ale v komerční Nově zpravodajsky "zblbnul", takže už na Nově jem to přestal sledovat, protože to se nedalo. Teď je to na nějakém komerčním kanále, ale vzhledem k tomu že moje divácky-sportovní priority jsou v zimě sjezdové lyžování, biatlon a hokej, a v "teple" převážně cyklistika, tak jsem to neřešil.
Pokud by jsi chtěl zkusit sream, tak z českých rozcestníků se dá doporučit ***.cz, tam jsou i fullHD streamy, doporučuji buďto Ski-sport, které má i závodní studio a hosty, a nebo najít kanály které jsou úplně bez komentáře, jen zvuky motorů, ale to pak musíš sledovat obrazovku nonstop, aby jsi nedopadl jako já v Německu, kde jsem bourašku Vettela zaregistroval, až když tam okopával ten traktor.
Příspěvek byl redakčně upraven.-
Frciiik
11:23 29.07.2018 80.251.241.XXXRichtr je ještě docela v pohodě, když se nesnaží být vtipný a člověk přimhouří obě oči nad tím, že je občas s komentářem mimo. Tohle vymyslel Štěvo Eisele, nebo jak se jmenuje a zbylí dva mají být Josef Král a nějaký slovenský závodník. Občas mám pocit, že bez jejich přítomnosti se tento víkend závod ani nepojede a Wollf s Arrivabenem jim chodí brečet na rameno
-
-
bombík
13:29 29.07.2018 90.178.135.XXXKe kopnutí si do komentátorů F1 se nadšeně přidávám, Richtera nedovedu vystát, takže si dávám slovenskou stopu. Ten Eisele se mi ještě nestačil úplně zprotivit, i když dělá co může, aby to dokázal taky. Hlavně tam všichni mají pocit úžasné vtipnosti a toho, že každá jejich replika musí být veselá, jako by to byl nějaký zábavný pořad ve stylu silvestrovského vysílání. Z toho pak plyne výsledná trapnost. Včera na začátku třetí části kvalifikace jim pár minut nešel zvuk ze studia, a to byla nádhera, slyšet pouze zvuky na trati. Proč toto nejde navolit vždy?-
Frciiik
15:19 29.07.2018 77.92.198.XXXS komentářem Eiseleho jsem viděl tak 2 závody a zdál se mi právě celkem dobrý, ale to co tam předváděl 2. a 3. trénink... Přesně jak píšeš. A s tím zvukem v kvalifikaci, když vyběhl titulek Omluvte potíže se zvukem, tak jsem si říkal, že je to poprvé, co problémy se zvukem právě nejsou :-D Snad se to zas od dalšího závodu zas vrátí do normálu-
bombík
16:01 29.07.2018 90.178.135.XXXA jak Eisele křičel nadšením, když Hamilton v závěru kvalifikace získal PP, to byl čistý výbuch radosti. Skutečně nestranný komentátor, lepšího si k Richterovi nemohli vybrat. Nejraději bych se vrátil ke sledování závodů na Sky Sportu (do loňska jsem neměl satelit), ale na ten mizerný obraz bych si už nechtěl zvykat.
-
-
-
-
-
-
-
-
Nadcházející závod 24.11.2024
GP Las Vegas50 kol (309.958 km)
Las Vegas
-