DISKUZE K ČLÁNKU Ricciardo: Je potřeba být ve správný čas na správném místě. A to já jsem!
Dvaatřicetiletý Daniel Ricciardo se chce se svým novým týmem McLaren stát mistrem světa Formule 1. „Nepřišel jsem sem jen do Formule 1. Mým cílem vždy bylo získat titul. Myslím, že právě nyní mám největší šanci," tvrdí Australan, který se v F1 pohybuje přesně deset let a prošel týmy HRT, Red Bull, Toro Rosso a Renault, aby se pro letošní sezónu upsal McLarenu.
zpět na článek přehled všech diskuzíDiskuze: Ricciardo: Je potřeba být ve správný čas na správném místě. A to já jsem!
Přidejte svůj názorMístní přihlášení
Přihlášení sociálními sítěmi
Nejlepší názory
Zobrazit příspěvky: Podle vláken Podle času
-
Situs
10:01 26.02.2021 88.102.38.XXXAle jo, věřit by tomu měl a mělo by to být z něho cítit. Pro motivaci je to důležité pro všechny v týmu. Rozhodne ale až čas. Nenamlouvám si jak by snad z jeho vyjádření mohlo vypadat že McLaren byl jeho jediný cíl. Kdyby projevil zájem Mercedes nebo myslím že i to Ferrari tak mám tušení že by teď v McLarenu nebyl a tvrdí ódu o správném místě jinde. McLaren by měl v dobře nastavené cestě pokračovat a Ricci je ověřená klasa, jsem optimista. Kdo by nechtěl vidět bojovat Ricciho zase s Maxem kde by nemusel mít Ricci špatný pocit když ho porazí?-
GRAHAM
11:44 26.02.2021 109.81.213.XXXOn je motivátor.....to zaprvé. A za druhé, na Mercedes je moc dobrej, tam jsou figurky skoro nastavené a Ferrari ho nechtělo a Mclaren ho mooooooooc chtěl
Nevím zda se udělá titul, spiše teď ty tři roky ne.....ale bude pohoda, klid , úsměvy, pozitiva.... A třeba se něco okulí....-
-
-
Senor
12:57 26.02.2021 178.255.168.XXXJak o level jinde? Vzdyt si nas krmil celou dobu, jak byl Renault nejsilnejsim motorem v roce 19? A kdyz jsem rikal, ze je dulezita velikost, zástavba do auta a spotreba motoru, tak si si porad vedl svou, ze RB na Honde nevidelal. Popravde sem na vas prechod zvedav, pocitam ze si polepsite tak o 0,5s na kolo a ze ztraty 1,3, bude letos 0,7-0,8s. Ale Ferrari nespi a Aston jak se zda taky ne. Tak jaem zvedav na vase vysledky stejne jako na pokrok Ferrari
-
-
-
-
-
-
-
-
Senor
12:40 26.02.2021 178.255.168.XXXZa 10 na tom bude jako Alonso. U Renaultu ted bude 2 roky krouzit a pak asi konec, mladi nezastavis a dnesni generace jezdcu v cele Maxem uz je jinde. Ricci utekl pred Maxem, jinak by Ricci nesehnal ty dobre placana angazma za rok, dva, tri co zisjal u Renaultu a ted v McL. Jinej duvod tam nebyl. Max byl jina liga a co teprve dnes-
-
Senor
13:00 26.02.2021 178.255.168.XXXV dnesni době by Ricci delal u RB krovi za almuznu a za rok, dva by ho mozna nahradili novackem a jinou smlouvu za ty prachy co mel u Renaultu a bude mit u RB by nesehnal. Podivej se Alonso, uz se nechlubi, kdyz do nej nerve Honda 40 micu rocne, uz je rad, ze ho nechaji jezdit a je jen otazka jak dlouho
-
-
-
-
-
-
Senor
13:03 26.02.2021 178.255.168.XXXRB mu nabizel almuznu, v porovnani s tim co mu dal Renault a ted McL. A nebudeme si nalhavat ze v te dobe jezdil Max za neco slusnyho, taky to byla almuzna, vzhledem k tomu, ze to je jedinej lepší jezdec nez Ham. RB proste nepreplaci, az to posledni smlouvy, kdy uz je jasne vsem, ze Max je hedinej kdo prekonava Hama
-
-
-
-
-
Aktuálně
Nadcházející závod 3.11.2024
GP Brazílie71 kol (305.879km)
Autodromo Carlos Pace
-
Pátek
- 1. Trénink (15:30 - 16:30)