DISKUZE K ČLÁNKU Vettel a Red Bull? Obnovení úspěšného spojenectví je údajně na spadnutí
Zahraniční novináří hovoří o tom, že Sebastian Vettel má nakročeno k návratu do Red Bullu, kde by vystřídal Alexe Albona.
zpět na článek přehled všech diskuzíDiskuze: Vettel a Red Bull? Obnovení úspěšného spojenectví je údajně na spadnutí
Přidejte svůj názorMístní přihlášení
Přihlášení sociálními sítěmi
Nejlepší názory
Zobrazit příspěvky: Podle vláken Podle času
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
HellHogr
14:14 12.07.2020 86.49.253.XXXJsem fnaouškem Alonsa od 2001, Ricci mi začal být sympatický a beru ho za velmi dobrého jezdce, hlavně potom co přestoupí do McLarenu mu samozřejmě ne tolik jako Alonsovi, ale jemu, Landovi (tomu fandím od F2 a McLarenu, aby se jim dařilo). Jasně, Alonso je pro mě top a budu jeho velký fanda, ale nevím, proč bych nemohl mít v oblibě více jezdců, když se vyjadřují rozumně a jezdí velmi dobře. Hartleyho, Ricciho a Leclerca jsem se zastával, když si do nich nesmyslně kopal, jako to děláš furt
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Mike17
10:54 12.07.2020 185.149.130.XXXFakt, můžeš mi citovat, kde toužil Vettel po Renaultu a kde po RP?
Jo, já vím že to nebude. jen takový náš rituál.
Pokud jde o RB, jen odpověděl, že by se tomu nebránil a jasně to říká i Horner, když říkal, že mají jezdce pod smlouvou:
"A myslím, že Sebastian si toho je vědom,“ přidal Horner.
Takže cucáš jen prstík.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Aktuálně
Nadcházející závod 3.11.2024