DISKUZE K ČLÁNKU PROHLÁŠENÍ po závodě v Rakousku: Nadšení u McLarenu
ZÁVOD SPIELBERG ; První závod sezóny v Rakousku byl dramatický a se spoustou odpadnutí. Zvítězil Valtteri Bottas s Mercedesem, na pódiu jej doplnil Charles Leclerc s Ferrari a Lando Norris s McLarenem. Jak hodnotí své dnešní výkony piloti a představitelé týmů?
zpět na článek přehled všech diskuzíDiskuze: PROHLÁŠENÍ po závodě v Rakousku: Nadšení u McLarenu
Přidejte svůj názorMístní přihlášení
Přihlášení sociálními sítěmi
Nejlepší názory
» Mansell_fan
(Hlasovalo 7 lidí)
05.07.2020 22:44
Pozor, pokud chce Seb za rok nějaké angažmá, tak… »
Zobrazit příspěvky: Podle vláken Podle času
-
Pepino60
12:39 06.07.2020 217.197.155.XXXHorner prohlásil, že kdyby Emil neodstoupil vyhrál by závod. No, myslím, že Horner má moc bujnou fantazii. na tu druhou příčku sice měl, ale Bottase by asi nedal a to i přesto, že Mergl měl problémy. Nakonec se ukázalo, že Ferrari má sice motor horší než loni, ale zato nejspolehlivější. Honda přivezla nový motor a absolutně propadla a dvě auta s motorem Mercedes také odstoupily. A i samotný Mercedes měl namále. Ovšem tím neomlouvám samozřejmě neschopnost Ferrari za celou zimu postavit nějaké schopnější auto. Ale dokud tam bude ten ,,MATLA" budou stále v zadu. Protože to je člověk, který absolutně nemá páru o nějakém vedení týmu. Kdyby žil ještě ,,Svetřík" (Marchionne) dal by mu okamžitě kopačky. -
spinelesssheep
12:00 06.07.2020 88.103.4.XXXVčera jsem závod neviděl, neviděl jsem ani kvalifkaci. Musím posuzovat jen z výsledků a highlightů. McLaren naprosto skvělý, vůbec jsem nečekal, že se takhle bude dařit, vyzdvihnout je třeba hlavně výkon Norrise z toho mám velkou radost.
U té pencle Hamiltona si osobně vůbec nejsem jistý, já bych tohle asi netrestal no a Vettel je skutečně kapitola sama pro sebe, sázkové kanceláře by mohly na něj začít vypisovat příležitosti jestli hodí nebo nehodí v závodě hodiny, to už je fakt na pováženou.-
Situs
12:41 06.07.2020 88.102.38.XXXByl to dobrý závod a o akce nebyla nouze McLaren jde nahoru, není pochyb. Obhajoba 4 místa v PK je velmi reálná a mezera na ty před ním se rozhodně zmenšila (s Ferrari zatím dokonce smazala). RP vypadá že možná má něco navíc ale my máme 2 jezdce
Čekám zajímavé i další závody protože když vyjede SC u každého prdu tak se objevuje velká šance útočit po restartu na nových gumách proti těm před tebou. Vlastně jsem čekal že i Vettel po těch restartech když nazul novou červenou se ještě zapojí do akce, on byl ale děsně jalovej, nejen oproti Leclercovi, obecně. Já nevím, možná měl i poškozené auto. Trochu mě zklamaly Renaulty, jde vidět že motor na to má ale oni se v tom šasi asi hrozně plácaj. No a negativně překvapila Honda, ani jeden dojezd v RedBullu je začátek jak z noční můry pro ně.-
spinelesssheep
14:11 06.07.2020 88.103.4.XXXPříští týden už se koukat budu, tak se těším. Tohle byl velmi slušnej otvírák sezóny pro McLaren a celkově snad příslib pro napínavost ročníku.
Jsem taky hodně zvědavej na Bottase. Bylo by fajn kdyby se vyhnul těm svým výkonnostním výkyvům a vážně konečně zatopil Hamiltonovi.
-
-
-
-
-
Duncan66
01:30 06.07.2020 86.49.247.XXXTak podle vyjadreni Albona jsem rad, ze byl potrestany kolizi propadem dozadu. Na zacatku zavodu na stejnem miste zavrel Hamiltona mnohem tvrdeji, nez v pripade, kdy doslo ke kolizi. V prvnim pripade Hamilton kolizi zabranil vyjetim mimo trat a zpomalenim a malem prisel o dalsi pozice. Ve druhe pripade mel Albon na vnejsku porad dost mista, ale holt si myslel, ze mu musi pokazde vsichni z cesty a tak na to doplatil. Dobre mu tak.-
Miroslav D.
02:45 06.07.2020 194.228.59.XXXUživateli bylo zakázáno přispívání do diskuzí. Opakovaně porušoval podmínky diskuze.-
badys
09:24 06.07.2020 46.13.68.XXXZdá se , že ty všechno víš. Hmm. Mi přijdou ty dvě situace , které popisuje Duncan taky úplně stejné . Každá posouzená ale jinak. Morálku bych v tom neviděl , jenom bych rád věděl jak se tyto situace posuzují. Jednou je to vnitřek , vnějšek ,málo místa , dost místa, přijel první ,druhý........nevím . Je to celé nějaké gumové. -
Duncan66
10:23 06.07.2020 86.49.247.XXXTak ty data nasdilej, v cem je problem?
Jinak pokud pilot jede tak, ze si jede svoje a jestli dojde ke kolizi ci nikoli nechava pouze na svem souperi, tak takovy pilot urcite nebude muj oblibenec. Kazdy pilot by mel v kazde situaci udelat svoje aktualni maximum, aby ke kolizi nedoslo a nikoli se chovat sobecky a alibisticky a nechat to pouze na ostatnich a jet si svoji lajnu jako by vedle me zadne jine auto nebylo.
A to ze ty nechapes, ze na zacatku se Hamilton zachoval spravne a nevletel tam jako Albon na konci, s tim ja uz nic nenadelam.
-
-
-
-
Jindrich K.
22:33 05.07.2020 89.103.12.XXXPodle mě je jeho motivace na bodu mrazu. Leclerc je rychlejší, z týmu je prakticky jednou nohou venku a ani auto není žádný zázrak. Takže zatímco Leclerc bude bojovat - protože má za co, tak Vettel to jen odkrouží do konce sezony, protože jeho na tom asi už nemotivuje nic.-
Mansell_fan
22:44 05.07.2020 37.188.151.XXXPozor, pokud chce Seb za rok nějaké angažmá, tak by asi měl něco ukázat.-
Jindrich K.
09:57 06.07.2020 89.103.12.XXXPrávě otázka je jestli vlastně chce. Nepřekvapilo by mě kdyby to zabalil definitivně.
-
-
-
Aktuálně
Nadcházející závod 3.11.2024
GP Brazílie71 kol (305.879km)
Autodromo Carlos Pace
-
Pátek
- 1. Trénink (15:30 - 16:30)
- Kvalifikace (19:00)
-