DISKUZE K ČLÁNKU Ferrari nechce propouštět, uvažuje o vstupu do IndyCar i o dalších sériích
Šéf italského týmu Ferrari Mattia Binotto připustil, že v současné době přemýšlejí o vstupu do americké série NTT IndyCar či do mistrovství světa vytrvalostních vozů. K tomu by podle něj přitom mohlo dojít už v sezóně 2022. Co je důvodem?
zpět na článek přehled všech diskuzíDiskuze: Ferrari nechce propouštět, uvažuje o vstupu do IndyCar i o dalších sériích
Přidejte svůj názorMístní přihlášení
Přihlášení sociálními sítěmi
Nejlepší názory
Zobrazit příspěvky: Podle vláken Podle času
-
airwar1939
16:23 16.05.2020 176.74.150.XXXMyšlenkové pochody Ferrari mají logiku, pokud přesunou lidi do jiných projektů, nebudou náklady na ně započítávány do finančního stropu, i když budou při Indy či vytrvalostní sérii vymyslet něco, co se jen úplnou náhodou dostane i do F1. -
-
-
-
-
Mike17
12:18 15.05.2020 185.149.130.XXXAno Hogříku. Člověk co něco napíše, sám to přitom zpochybní jestli to tak je (napsal jsem "tuším") a sám se opraví, může mít pocit trapnosti, že se spletl. Jak se asi musí pak cítit člověk, který si i po té opravě do toho mnohokrát rýpne a přitom udělá chybu stejnou a ještě ji zopakuje.
Aneb Hogříku o roce 2008 jsem nepsal v poslední době jediný řádek a nevím o tom, že by v tom roce Hamík udělal nějakou chybu v boxech.
Nejdřív si udělaj pořád v kontinentech, výsledcích STR v posledcních sezonách a výsledcích RB loni. Tam to už na opravu nějaký měsíc čeká a ty nic.
Že vždycky raději nemlčíš. -
Mike17
15:05 15.05.2020 185.149.130.XXXKdybys mi to chtěl nandat a omlátit mi o hlavu, co jsem napsal (jako ti to hezky udělal FandaLH), tak ti to usnadním, abys to nemusel hledat. Je to v této diskusi: [odkaz na stránku]
A tento post: Mike17 16:10 13.05.2020
Jsem hodný ne? A aby ti došlo, v kterém roce spolu byli Alonso a Hamilton v jednom týmu, dám ti i dokaz na ten závod, o kterém jsem psal:
[odkaz na stránku]
A uznávám, je trapné, že jsem zaměnil okruhy. Kaju se a skláním před znalci, co dobře vědí, jak spolu Alonso a Hamilton bojovali v Mclarenu v roce 2008, Takové znalosti sám fakt nemám.
-
-
-
daaviid23
17:28 15.05.2020 91.245.26.XXXNormálního fanouška Alonsa bych i politoval ale tebe? Když už si nabíháš pravidelně na vidle tak pak aspoň mlč. Moc dobře se pamatuju tvoje zaručené info o tom, že Ferrari vybírá mezi Alonsem, Shumim juniorem a Giovanazim. Když jsem ti psal, že to bude spíš Ricci nebo Sainz, tak jsi nadával do bulváru -
-
-
-
-
-
Fanda.LH
13:23 15.05.2020 85.162.8.XXXTohle jsi říkal:
"Tak je to logický krok, ke snížení počtů zaměstnanců nedojde, protože jejich platy netvořily nějaké objemné číslo (kromě jezdců). Spíše jde o samotný vyvoj vozu, mohli by do toho zahrnout vicero věci například marketing, administrativu, cestovní náklady (zbytečný, aby půlka týmu lítala s letadlem jen pro sebe) atd."
https://f1news.autoroad.cz/novinky/98970-f1-okamzite-snizi-rozpoctovy-strop-mensi-tymy-si-polepsi-na-odmenach-prozrazuje-brawn/forum/2
A pak jsi tam cosi říkal o SW současné k PJ, ale k tomu už ses mi nevyjádřil.
-
-
Nadcházející závod 24.11.2024
GP Las Vegas50 kol (309.958 km)
Las Vegas
-
Pátek
- 1. Trénink (5:30 - 6:30)
- 2. Trénink (9:00 - 10:00)
-
Sobota
- 3. Trénink (5:30 - 6:30)