DISKUZE K ČLÁNKU Mercedes o dramatické opravě Hamiltonova vozu před startem. Co stálo za zrychlením Lewise v GP Kanady?
Mercedes přibližuje drama, které se odehrávalo v garáži Lewise Hamiltona krátce před startem víkendové Velké ceny Kanady. Hovoří také o závodu a o tom, co pomohlo jejich vítězovi podstatně zrychlit ve druhé části závodu.
zpět na článek přehled všech diskuzíDiskuze: Mercedes o dramatické opravě Hamiltonova vozu před startem. Co stálo za zrychlením Lewise v GP Kanady?
Přidejte svůj názorMístní přihlášení
Přihlášení sociálními sítěmi
Nejlepší názory
Zobrazit příspěvky: Podle vláken Podle času
-
Petr Hloušek
12:41 13.06.2019 46.135.10.XXXPřijde ni to jako snaha očistit si svědomí, oni moc dobře vědí že porušili pravidla. Komisaři zavřeli oči a prošlo to.-
Situs
13:18 13.06.2019 85.70.164.XXXTo je dobrý toto. Stačí si v hlavě vymodelovat svou pravdu bez jakýchkoli faktů a máš vystaráno. Podvodníci a hotovo. Přiznám se že tahle křeč a negativní spekulace k Mercedesu jen proto že jsou nejlepší je mi dost proti srsti, dokonce už jim tou kampaní na ně začínám fandit-
-
Situs
13:28 13.06.2019 85.70.164.XXXAle ale, přesně tak. Až na to že já zpochybňoval kompetenci FIA o které jsem tu byl přesvědčován že je v pořádku. A to prosím u velmi komplexních a složitých motorů. To že by po 3 hodinách zkoumání nenašli v dané vyměněné hydraulice nějaký zakopaný pes kdyby tam byl tak to u takových expertů snad je bez debat ne? Z toho teď mám srandu fakt já-
-
Situs
13:59 13.06.2019 85.70.164.XXXKdyž nenašli žádnou funkci navíc co by ten jejich systém dělal tak usoudili že je to ok správně ne? Prostě udělali to dle pravidel. Jestli myslíš že tam Ham měl najednou 4 okruhy navíc napojený olejíček rovnou do motoru ke spalování a fotonový torpéda a FIA to přehlídla tak s tím nic nenadělám -
-
Situs
14:06 13.06.2019 85.70.164.XXXAle jinak, klidně bych toto pravidlo z fleku předělal a slovo "podobné" bych tam zaměnil na "identické". Buď kus za kus nebo nebo start z pitlane. Proč ne. Vlastně by to bylo i lepší, žádný debaty tohoto typu. Jediná nevýhoda je že až by toto přísné pravidlo načapalo Vettela tak by se zase řvalo jak tahle pravidla kazí sport a jak to má daleko od sportu který si tak zamiloval-
-
-
-
Situs
15:08 13.06.2019 85.70.164.XXXVíš co bych docela bral? Vzhledem k tomu že Gasly jak se zdá jezdí tužku tak kdyby ho z fleku vyměnili za Alonsa Ať si v RedBullu jedou dál to svoje s Verstappenem, Alonsovi oddělí box s autem a jedeme Nebudu zacházet do detailů a predikcí, ale nepochybuji že by to bylo fajn jak by bylo Ferrari v problémech
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Aktuálně
Nadcházející závod 3.11.2024
GP Brazílie71 kol (305.879km)