DISKUZE K ČLÁNKU Marko: Mercedes svůj náskok ještě zvýšil, Formuli 1 tím škodí
Odborný poradce Red Bullu, Helmut Marko, se obouvá do Mercedesu. Letos postavili ještě rychlejší auto než minulý rok, proto nás podle něj čeká nudná sezóna a další pokles zájmu.
zpět na článek přehled všech diskuzíDiskuze: Marko: Mercedes svůj náskok ještě zvýšil, Formuli 1 tím škodí
Přidejte svůj názorMístní přihlášení
Přihlášení sociálními sítěmi
Nejlepší názory
» uzivatel000792
(Hlasovalo 34 lidí)
14.03.2015 16:13
opacne Nie Helmut, to VY skodite Formule 1 tym,… »
Zobrazit příspěvky: Podle vláken Podle času
-
uzivatel001643
06:44 15.03.2015 79.224.95.XXXOdborný poradce Mohl by mi někdo říct, v čem spočívá Markova "odbornost"? Co výrok, to perla a ještě víc lidí kvůli němu nesnáší red bull. -
Weck
19:34 14.03.2015 85.70.227.XXXPan Marko je opravdu helmut...Nad vetsinou z jeho vyjadrenich vazne zustava rozum stat...4 roky dominance... Dobre tak opravdove dominance jenom tri roky... A to je v poradku...od doby co zacal dominovat nekdo jiny je ubreceny jak male dite a porad jen dupe a krici jak je to cele nefer a spatne...a jeste si neustale stezuje jak jim vsichni hazeli klacky pod nohy.. Trotlik.....-
-
anonym
20:30 14.03.2015 89.177.126.XXXhmmm ... to je fakt ...
Nebýt skvělého úvodu sezony 2009 v podání Brownu, tak by měl RBR 5 titulů a ne jen 4 ... Na ten rok se snadno zapomíná, když se vzpomíná dominance inženýrských řešení.
2010 a 2012 Vypadalo Ferrari, že by se mohlo porvat - ale byl to jen Alo, kterej se přiblížil a bojoval - a to většinou jen díky výpadků soupeře a ne díky výkonu svého vozu. Na Redbull žádný jiný auto nemělo - už od poslední třetiny sezony 2009.-
-
-
Jens
23:01 14.03.2015 78.157.160.XXXKdyž nechceš, tak nekecej. Není stejný anonym. Já a spousta dalších lidí si zvolila přezdívku, čímž se od té kupy anonymních šmejdů odlišuje. Můžeš si mě zapamatovat, já ostatní. Vím jak kdo reaguje, co kdo má rád. Je to obrovský rozdíl, registrace na tom nic nemění. Hloupé to je max. z tvé strany.-
zeto
09:50 15.03.2015 89.102.65.XXXAno, má to příteli jeden háček, vlastně dva - za prvé tohle je diskuse, takže si tu může kecat kdo chce a za druhé, a to je mnohem důležitější, "Jens" nebo "zeto" si klidně může použít kdokoliv, takže stejně nikdo neví, kdo to vlastně píše. Takže "anonym" nebo neregistrovaný "Jens" je jedno a totéž. Takže hloupé a především naivní je to hlavně z tvé strany.-
Jens
12:27 15.03.2015 78.157.160.XXXJistě, každý si může vybrat, jestli půjde cestou podvodu či anonymních výkřiků, nebo cestou férové diskuse, socializaci a budování vztahu s druhými (k tomu je diskuse určena).
Nemáš pravdu v tom, že si může kdo chce říkat co chce, v životě i tady jsou nějaká pravidla (anonymové se je snaží často porušovat).
A další hovadina: Přezdívku Jens a zeto nemůže použít někdo jiný, pokud si to pohlídáš. Z férových lidí to nikdo neudělá, a pokud už se o to nějaké pako pokusí (jako byl podvodník Dlhy např.), tak stačí nahlásit - redakce podvody hlídá.
Takže šaška ze sebe děláš pouze ty sám takovými debilitami. Přemýšlej v životě trochu chlape!-
zeto
19:14 15.03.2015 89.102.65.XXXPravidla jsou hezká věc, ale staré úsloví říká, že pravidla jsou od toho, aby se porušovala.
Jak si to chceš pohlídat? To by mne opravdu dost zajímalo. Já třeba píšu z několika různých počítačů a telefonů a dokonce z různých měst a tudíž IP adres. Jak dokážu redakci, že jsem ten který příspěvek nepsal zrovna já z jiného připojení? Nebo jak já dokážu, když mi ten nick někdo sebere, že jsem ho nesebral já jemu?
Obávám se, že jsi trošku naivní, ne-li mimo, co se dokazování podobných věcí u neregistrovaných týká.-
Jens
19:31 15.03.2015 78.157.160.XXXJde si to pohlídat. Nevím jak to dělají, ale nick mi nikdo nikdy neukradl. Schválně si to zkus. Nikdo nezneužije můj ani tvůj. Ale jádro problému si snad pochopil - desítky lidí píšou jako anonym, ale pod přezdívkou přispívá vždy pouze jeden jedinec - který když si přeje, tak ji používá konzistentně a buduje si nějaké vazby, něco se dozví a druzí na něj nějak reagují. Na anonymy tady většina kašle (nedivím se, právem).
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Nadcházející závod 24.11.2024
GP Las Vegas50 kol (309.958 km)
Las Vegas