DISKUZE K ČLÁNKU První den testů v Abú Zabí: Bottas nejrychlejší, McLaren s Hondou neujel ani 3 kola + foto
V úterý týmy F1 v Abú Zabí pokračovaly v jízdách: testovaly nové díly a pneumatiky pro příští rok. Po dráze se proháněli noví mladí piloti, McLaren toho s pohonnou jednotkou Hondy ale moc nepředvedl.
zpět na článek přehled všech diskuzíDiskuze: První den testů v Abú Zabí: Bottas nejrychlejší, McLaren s Hondou neujel ani 3 kola + foto
Přidejte svůj názorMístní přihlášení
Přihlášení sociálními sítěmi
Nejlepší názory
Zobrazit příspěvky: Podle vláken Podle času
-
Adi
21:24 25.11.2014 212.96.178.XXXMclaren - Honda Máme konec listopadu a do nové sezóny zbývá 13 testovacích dnů, takže netřeba propadat panice. Honda umí, to ví všichni. Ale když už nic, dnešek celkem jasně ukázal, že to Honda a Mclaren budou mít obrovsky těžké. Odjet (odploužit) 3 kola a mít velké problémy s přehříváním a elektronikou je zklamání a já to tady během sezóny říkal už několikrát - Bez přístupu k podrobným datům konkurence bude absence celé sezóny a chybějící posbírané terabajty dat ze závodů strašně moc znát. Už teď si troufnu říct, že vyhrát závod v příští sezóně bude obrovský úspěch. Jestli Mclaren postaví jedno z nejlepších šasi, mají šanci. Ale o titul se příští rok popere Red Bull-Renault a Mercedes. Toť má prognóza. -
-
Adi
21:35 25.11.2014 212.96.178.XXXHonda díky svým skvělým autům z 90. let a začátku tohoto tisíciletí vychovala nespočet absolutně nekritických fanatických fandů, kteří když vidí "H" tak jsou v transu... je to (byla to) asi nejsportovnější značka na světě, avšak skvělý podvozky, motory, ovladatelnost a charizma v-tecu ještě nezaručují, že ve formuli 1 budou nejlepší... já osobně si stojím za tím, že rok zkušeností na dráze je mnohem víc než rok na stolici a simulací, takže Mercedes, Renault a Ferrari mají výhodu. Každopádně Hondu mám rád a přeji ji úspěch, to bez debat. Jako účinný řešení mě napadá přeplatit hlavy z Mercedesu, který donesou interní data a konstrukční know how. To, že takový inženýr riskuje průmyslovou krádež, svoji kariéru a možná i soud a doživotní zákaz dělat do F1, je věc druhá...-
Jenik
23:52 25.11.2014 89.102.139.XXXJá McLarenu fandím, takže věřím, že úspěch přijde. Už méně ale v to, že to bude hned prvním rokem.
Příklad BARu po návratu Hondy v roce 2000 je varující. Dodala skvělý motor, bylo dost peněz a Villeneuve měl formu jako už nikdy potom. A výsledek nijak neohromil. Spíš než cokoliv jiného to bude chtít velkou trpělivost.
-
-
-
crazytunny
14:26 25.11.2014 88.146.158.XXXMcLaren Nezlobte se na mě, ale Honda měla celý rok na to postavit a prověřit motor - když to napíšu po lopatě . ukrást design od mercedesu a dát do toho svoje know-how, nehledě na to že od natáčecích dnů měli 14 dní na to vyladit auto s motorem byť jen někde v továrně a vše odzkoušet
tak jak je možný, že ani nevyjedou protože mají problém s elektornikou? to jako vážně? Vzhledem k otmu, že to auto je hybrid (není to nai jeden z letošních vozů) proč ho nepřivezli už připravený? Je to přesná kopie Renaultu loni, vsadím se že nevyjedou ani zítra - díky bohu mají ještě celou zimu na tom zamakat, ale tohle mi příjde jako hodně velké mínus......
-
-
crazytunny
18:39 25.11.2014 62.182.234.XXXale to neni vubec pravda, to auto ve kterym maji Honda motor je staveny jenom na to, viz bocnice s dirama a postavili ho uz v rijnu atd... to znamena ze je to auto co staveli kolem motoru, a sam Bulier to potvrdil ze tohle auto privezli zvlast, proto mi to proste neni jasny
-
-
-
-
-
-
B2SoS
17:01 25.11.2014 193.165.69.XXXTo by bylo více než dobré, přál bych jim to.
Ale v tomhle jsem spíš realista (pesimistický? :-) ), než fanouškovsky optimistický.
Ideální by bylo, kdyby se spolu rvaly přední týmy všech motorářů :-) K tomu se mi hned zase přidá obava, že pokrok udělají všichni zhruba stejný a rozložení sil zůstane, jen se kamsi mezi ně přimíchá Honda.
A zase ještě z jiného úhlu pohledu, líbil by se mi i triumfální návrat Hondy.
Těch pocitů a "vizí" do příští sezony by se dalo napsat...
-
-
-
-
Aktuálně
Nadcházející závod 3.11.2024
GP Brazílie71 kol (305.879km)
Autodromo Carlos Pace
-
Pátek
- 1. Trénink (15:30 - 16:30)
- Kvalifikace (19:00)