DISKUZE K ČLÁNKU Rosberg není spokojený s tím, jak Mercedes vyřešil ignorování týmové režie Hamiltonem
Z vyjádření Nica Rosberga na čtvrteční tiskové konferenci v Belgii vyplývá, že není příliš spokojený s tím, jak Mercedes interně vyřešil situaci z Hungaroringu, kde jeho týmový kolega Lewis Hamilton odmítl uposlechnout pokyn z boxů a pustit je před sebe, protože jel jinou strategii.
zpět na článek přehled všech diskuzíDiskuze: Rosberg není spokojený s tím, jak Mercedes vyřešil ignorování týmové režie Hamiltonem
Přidejte svůj názorMístní přihlášení
Přihlášení sociálními sítěmi
Nejlepší názory
Zobrazit příspěvky: Podle vláken Podle času
-
known
13:28 22.08.2014 212.79.110.XXXNeříkal minule po závodě Nico, že pustit nechtěl? [odkaz na stránku]-
-
-
Mike17
18:38 22.08.2014 93.99.87.XXXTo je žádost o puštění? Já celkem číst umím a čtu otázku proč ho nepouští a ne žádost o puštění.
Kdybys četl zdejší články pořádně, věděl bys, že mu tým řekl do radia, že má Lewis instrukce ho pustit. To je fakt divné, že se pak ptal proč ho nepouští!-
-
Mike17
09:29 23.08.2014 93.99.87.XXXPodle jeho prohlášení i prohlášení týmu o puštění nežádal. Nemám důvod to zpochybňovat. Nikde v radiové komunikaci není žádná žádost (třeba: "ať mě pustí"), je tam jen otázka proč to nedělá, když mu tý řekl že to udělat má.
Že by se mu puštění hodilo a tudíž by se mu logicky nebránil je věc druhá. Takže nevidím rozpor mezi rádiovou komunikací, prohlášení po závodě i v tomto článku.-
-
rock
10:30 23.08.2014 46.33.96.XXXChtít můžeš cokoliv, ale dokud to neproszuješ, je to tvoje soukromá věc. Já se třeba chci, aby mi Nick Mason dal svoji sbírku aut a taky chci rande s třicetiletou Sharon Stone a taky aby si Alonso vyjezdil třetí titul a taky...
Chci toho hodně, ale nežádám o to.-
-
-
-
-
-
Mike17
16:10 24.08.2014 93.99.87.XXXOn si o tom sám mluvil měsíc po závodě? Kde? Máš nějaký rozhovor, který jsem nečetl? Tady jen na přímou otázku odpověděl, že to rozebírat NEHODLÁ, jen se z té situace poučil. Třeba v tom, že příkazy týmu nemá smysl, když je ignoruje kolega. To je vše.
-
-
-
-
-
-
-
Mike17
10:34 23.08.2014 93.99.87.XXXTo už se dostáváme na to co kterým slovem kdo myslel a jak znělo v originále. Puštění by asi neodmítl (byl by blbec kdyby ano), důležité pro mne je, že o něj nežádal. Každopádně nevidím rozpor mezi prohlášením po závodě a tím v tomto článku. A to je to, na co jsem reagoval.
-
-
-
-
-
-
Nasir
20:42 22.08.2014 213.216.61.XXXProč by byl Rosberg takto nespokojený a řešil to, pokud by pustit nechtěl? Kdyby mu to opravdu nevadilo, pustil by to nejspíš z hlavy a koncentroval se na závod. Jeho následná nespokojenost, a z článku mi připadá, že ta nespokojenost byla velká (i když nevíme detaily), nejde moc dohromady s tvrzením, že pustit vůbec nechtěl.
Nevím proč se pokoušíš oponovat tím, že v článku se Rosberg nepřiznal, takže to tam nebylo napsáno slovo od slova. To tě nenapadlo, že to nejde dohromady?-
rock
09:43 23.08.2014 46.33.96.XXXJenže ta velká nespokojenost nevyplývá z toho, že ho Hamilton nepustil, ale z toho, že tým vydal pokyn a Hamilton ho neuposlechl. Sám Rosberg týmové pokyny v minulosti uposlechl, i když se mu to nehodilo - a teď vedení týmu prohlásilo, že se Hamilton vlastně zachoval správně? Má plné právo být velmi nespokojen.
Stejně tak rádiová komunikace vypovídá spíš o rozporu mezi tím, o čem ho informoval tým a tím, co se reálně dělo na trati. -
Mike17
09:47 23.08.2014 93.99.87.XXXPrvní odstavec: reakce na anonyma z 9:29
druhý: Reagoval jsem na Knowna, že je rozpor mezi tímto článkem a prohlášením po závodě. Promiň, podle mne není. Jen řekl, že se podle z toho poučil. PODLE MNE jen chtěl naznačit, že už poslouchat příkazy TR také přestane. To jistě neznamená, že o puštění žádal. Ale je to jen MŮJ názor.
-
-
-
Nadcházející závod 24.11.2024
GP Las Vegas50 kol (309.958 km)
Las Vegas
-
Pátek
-
Sobota
- 3. Trénink (5:30 - 6:30)
- Kvalifikace (9:00)