DISKUZE K ČLÁNKU Räikkönen: Mé problémy nezpůsobuje elektronickým brzdový systém BBW
Kimi Räikkönen popírá, že by za jeho problémy při jízdě s vozem F14 T stály pouze problémy s elektronickým brzdovým systémem na zadní nápravě.
zpět na článek přehled všech diskuzíDiskuze: Räikkönen: Mé problémy nezpůsobuje elektronickým brzdový systém BBW
Přidejte svůj názorMístní přihlášení
Přihlášení sociálními sítěmi
Nejlepší názory
Zobrazit příspěvky: Podle vláken Podle času
-
kakaa
23:08 27.03.2014 85.71.39.XXXno chápu že pro místní závodníky nejsou brzdy vlastně nic, a ač se říká že je důležitější výjezd ze zatáčky nebo ne já potřebuju hlavně dobrej nájezd od kterýho se odvíjí dobrej průjezd a výjezd a k dobýmu nájezdu potřebuju vědět co mi to auto bude dělat(takhle ňák to tam pošlu vo trochu líp než před chvílí) a ne že jednou tak a podruhý jinak, brzdíš skoro do každý zatáčky takže vliv na časy velkej plus chyby z nejistoty kde vlastně hledat hranice když se měněj -
-
-
-
Kapor
14:35 27.03.2014 194.160.178.XXXMáš pravdu,.. ...už na rok by sme boli pod mojim vedením majstri sveta v jednotlivcoch aj tímoch ! Ja by som robil za dvoch a jedol za polovičného Mata Fry, ktorý sa ledva hýbe a váži raz toľko, ako keď do Ferrari prišiel a Ferrari je stále za jeho účinkovania mimo dosah titulu.
-
-
-
-
uzivatel001481
10:14 27.03.2014 83.240.94.XXXStarého psa novým kouskům nenaučíš Podle očekávání má problémy hned po prvním závodě, ale trochu mě překvapilo, že nijak nezměnil svůj přístup a dál tvrdohlavě odmítá práci na simulátoru.-
-
-
skejpa
12:03 27.03.2014 88.146.158.XXXOn na simulátoru pracoval před sezónou. Dokonce tím byli v maranelu zaskočeni, že tam byl více času, než musel. Teď to asi nepovažuje za nutné, respektive, že by mu to v řešení žádného problému nepomohlo. Na simulátoru to může být OK ale v reálu ne. Takže hledat problém na simulátoru je pak zbytečné.
-
-
-
Nadcházející závod 24.11.2024
GP Las Vegas50 kol (309.958 km)
Las Vegas
-
Pátek
-
Sobota
- 3. Trénink (5:30 - 6:30)
- Kvalifikace (9:00)