DISKUZE K ČLÁNKU Ecclestone: Schumacher se neměl do F1 vracet, Hamilton na jeho odchod neměl vliv
Michael Schumacher se podle Bernieho Ecclestona při zpětném pohledu neměl do Formule 1 před třemi lety vracet.
zpět na článek přehled všech diskuzíDiskuze: Ecclestone: Schumacher se neměl do F1 vracet, Hamilton na jeho odchod neměl vliv
Přidejte svůj názorMístní přihlášení
Přihlášení sociálními sítěmi
Nejlepší názory
Zobrazit příspěvky: Podle vláken Podle času
-
-
mik
07:50 06.12.2012 62.77.127.XXXKlasika No co dodat, Sumi si asi predstavoval neco jineho, a Bernie je prase co nema vychovani - to se vi :) Presne tak jak pise anonym. Sumi nevyhraval Bernie nevydelaval asi tolik jak si predstavoval. Myslim ze se tenkrat mel sumi vratit do Ferari odkud odesel, mohl mit o titul vice.-
odin
10:55 06.12.2012 77.240.96.XXXSchumi se měl vrátit do Ferrari a měl by o titul více? To nemyslíš vážně. To se jako měl vrátit k Alonsovi a získat titul? Vždyť Schumachera zajezdil do asfaltu v každé sezóně i Rosberg, který do té doby nevyhrál jediný závod. A představa jak Alonso dělá Schumacherovi dvojku a čeká na něj před cílem půl minuty a více, nechává se předjet některými piloty jiných týmů a přepouští sedminásobnému šesté místo na které zatím klesl, ve mně vyvolává záchvaty smíchu. Je vidět, že lidská hloupost je neomezená a některým lidem nestačily ani ty tři roky Schumacherova trápení se v F1, aby pochopili, že Schumi je bez top auta, technologických výhod a bezmezné podpory týmové dvojky a FIA jen průměrný pilot. Schumacherovi nikdy rovné podmínky nevyhovovaly a tyto jeho poslední sezóny jsou toho jednoznačným příkladem.-
uzivatel000908
02:26 09.12.2012 109.80.139.XXXzřejmě tě vážně žere že někdo je natolik komplexní a dokáže si vytvořit podmínky pro sebe vyhovující
pár technických poznámek ferari před příchodem šumáka a lidí které si tam přetáhl jedenáct let titul nevyhrálo dostal příležitost a společně dokázali to co dokázali mimochodem třeba montoya a další byly rychlejší jak šumák a k čemu mu to bylo
srovnávat alonsova vítězství s rosbergovýma je to samé jak srovnávat počet pohárů konstruktérů ferari a třeba toro rosso jak jsi řekl lidská hloupost je neomezená
...
Příspěvek byl redakčně upraven. -
Mynona
12:48 06.12.2012 165.72.200.XXXPodle posledních závodů to vypadá, že Alonso bude dělat dvojku Massovi, pokud tedy bude Felipe pokračovat tam kde skončil. Otázka je, jestli mu nebudou muset otevírat převodovku před každým závodem a zda nebude muset sem tam couvat, aby ho Ferda dokázat předjet ? V nejhorším Filipovi zavolají z boxu, aby mu připoměli kdo má být rychlejší. No snad nebudou chtít po Filípkovi, aby se kvůli němu někde rozmáznul ve zdi ? Ferda totiž podobné praktiky považuje za součást strategie :D -
-
-
-
odin
22:23 06.12.2012 77.240.96.XXXHelejte se, dvacet let čtu na různých fórech nesmysly a výmysly fans klubu Schumiho o jeho genialitě jezdecké, konstruktérské, ladičské, manažerské, testovací a dokonce i svačinářské. Tak se chlapci nedivte, že jsem alergický na podobné pitomosti. Nikdy jsem nepopíral, že byl Schumi kvalitní pilot, ale když si přečtu, že by s Ferrari posledních tří let získal titul, tak se musím ozvat. Protože to je stejná hovadina, jako když místní odborníci tvrdili, že pro Ferrari ta auta stavěl.
Jsem realista a zajímalo by mě, kterou sezónu by ten titul získal? 2010, když si podle výmluv jeho fans zvykal na nové podmínky v F1 a nové auto, které nebylo stavěno pro něho? ( to by platilo i v případě, že by byl u Ferrari). Nebo v 2011, kdy Vettela v RedBullu nemohl chytit nikdo (ani jeho týmový kolega)? Nebo snad letos, kdy Ferrari na tom bylo v počátku hůře, než Mergl s nímž Schumi stejně nic nepředvedl? Alonso sice s Ferrari bojoval o titul až do konce, ale svojí chybou (na rozdíl od Schumachera) neztratil žádné body.
Prostě ti lidi píšou svá přání, nikoliv realitu a pak se tu snaží ty hovadiny obhajovat
-
-
Jelda
18:40 06.12.2012 46.13.48.XXXale tvoje bába je zaježděná do asfaltu To že letos prohrál na body bylo způsobeno především nespolehlivou technikou jinak ve všech ostatních statistikách letos je to remíza mezi Schumim a Nicem......ve Ferrari by asi Alonsovi nestačil,ale určitě by tam podával lepší výkony než Massa za ty 3 roky(výjimka tvoří poslední závody kde se Felipe zlepšil).......taky by i nějaký ten závod vyhrál a bylo by i víc podií,tudíž bylo by to z jeho pohledu úspěšnější návrat,ale i tak jsem rád že se vrátil a měl jsem opět důvod F1 sledovat.Nepopírám,že ve Ferrari když za něj Schumi jezdil nebyli rovné podmínky,ale na druhou stranu byl Barrichello tak jako tak ve většině závodů pomalejší než Michael,takže bylo rozumnější se soustředit na něj.-
odin
21:59 06.12.2012 77.240.96.XXXKde bereš tu jistotu, že Schumi by podával lepší výkony než Massa? Massa je podle mě kvalitní pilot, lepší než Rosberg. A příští sezónu se všichni Schumacheromilci proberete, až Hamík Rosberga rozcupuje.
Barrichello měl od začátku ve smlouvě, že je týmová dvojka, která pracuje pro Schumiho a rychlejší být ani nesměl. A s rozumem to nemá nic společného, protože ani nedostal šanci dokázat, že by mohl být rychlejší . To co píšeš jsou jen výmluvy. Dříve jste vy fanoušci Schumiho ani nepřipouštěli týmovou režii a povinnost týmových dvojek pracovat pro Míšu. A když to nedávno přiznal i Todt, našli jste zase takovéto výmluvy.-
Mynona
22:12 06.12.2012 78.102.182.XXXBarryk měl ve smlouvě, že má být pomalejší i v kvaldě ? Se podívej např. na závod v Barce 96, aby si pochopil koho si bereš do svý nevymáchaný ... . Tam snad nikdo nemůže pochybovat, že měl Schumi technickou výhodu.
[odkaz na stránku]
-
-
-
-
Nadcházející závod 24.11.2024
GP Las Vegas50 kol (309.958 km)
Las Vegas
-
Pátek
-
Sobota