DISKUZE K ČLÁNKU Sutil: Hamilton je zbabělec
V roce 2005 působili Adrian Sutil a Lewis Hamilton v týmu ASM v europské sérii F3. Jako týmoví kolegové získali první dvě příčky šampionátu a od té doby byli dobří přátelé. Zdá se ale, že toto přátelství nyní dospělo ke svému konci.
zpět na článek přehled všech diskuzíDiskuze: Sutil: Hamilton je zbabělec
Přidejte svůj názorMístní přihlášení
Přihlášení sociálními sítěmi
Nejlepší názory
Zobrazit příspěvky: Podle vláken Podle času
-
-
-
uzivatel000920
13:49 02.02.2012 XXXSutil je zbabělec! Pořeže chlapa, místo aby se mu plazil u nohou, jen zvedne telefon se sorry a čeká, že ho z toho Hamilton vyseká? Hamilton se zachoval naprosto stejně, jak se zachoval Sutil k Luxovi. Kdyby se Sutil zachoval jak chlap a vyřešil to osobně s Luxem, to znamená zvednout zadek a zaletět za ním, soud by nebyl. A když to stejný udělá Hamilton, kterýho se to vpodstatě vůbec netýká, můžete se tady zbláznit a kydáte na něj, jak kdyby za to všechno mohl. Se mu ani nedivím, že ho vymazal... -
-
uzivatel000397
14:11 02.02.2012 XXXTy by jsi se asi divil, pár let jsem i dělal v drsném kraji, kde byly hospodské rvačky na denním pořádku a pořezaných také spousty. Takže právě z této zkušenosti si myslím, že to byla obrana typu "pane soudce, on mi na ten nůž naběhl právě v momentu, když jsem si chtěl oříznout doutník". Stejně si ale myslím, pokud nemáme, na rozdíl od soudce, třeba možnost vidět údajné video, tak jsou naše úvahy jen ryze teoretické, spíše aby řeč nestála.
-
-
uzivatel000397
10:34 02.02.2012 XXXnj, až jsem odklepl odeslání a znovu po sobě četl, uvědomil jsem si, že jsem měl psát skleničku.
Stejně si ale nedovedu představit, někoho pořezat zdravou skleničkou při teoretické ztrátě rovnováhy. -
hmmm
10:14 02.02.2012 XXXSkleničkou, držel v ruce skleničku, ze které pil, ne lahev. Protože nejspíš nebyli střízliví, není na tom nic divného. Vím o tolika zvláštních věcech, co se staly opilcům, že mi tahle verze nepřijde ani za mák nepravděpodobná.
Nakonec Luxova verze asi taky nebyla nijak světoborná, když dostal Adrian "jenom" podmínku a pokutu. Pravda bude, jak už to tak bývá, někde mezi chudákem Sutilem a vrahem Sutilem. -
-
uzivatel000397
08:51 02.02.2012 XXXPředpokládám, že tam jsou soudy méně manipulovatelné než u nás a navíc je tento soud mediálně velmi sledovaný. Žádný z nás u toho nebyl, známe jen velmi zprostředkovaně, takže budeme muset věřit, že soud rozhodl spravedlivě.
Mně se tedy argument, že jej někdo tahal z křesla a on jej málem podřízl nešťastnou náhodou lahví, která se náhodou rozbila, zdá dost divný. Asi se to zdálo divné i soudci. A Hamilton než aby tu nešťastnou náhodu jel vysvětlovat, raději se omluvil. Dokonce bych předpokládal, že na radu právníků, které jeho tým zcela jistě má. Navíc byl vyškolen po mediálních kauzách kdy na něm nenechali niť suchou což si všichni pamatujeme. Byl pomalu zločincem za protočená kola na křižovatce. Třeba by se u soudu i probíralo, kolik toho se Sutilem vypil.
-
-
uzivatel000807
18:21 01.02.2012 XXXA co by tam Lewis řekl?
Adrian ho nepořezal na krku, a vlastně jsme tam vůbec nebyli.
Tak jako tak to Adrian udělal a nevim jestli by mu výpověď Lewise pomohla. -
uzivatel000397
17:34 01.02.2012 XXXPředpokládám, že v podniku mají kamery, takže by měl být teoreticky záznam. Také tam bylo jistě svědků více. Sutil, ať je to jak chce, v jeho pozici sportovní persony se musí umět ovládnout, byť by nebyl v právu. Můj skromný názor je, že Sutil, byť s Hamiltonem slavil jeho vítězství, vnitřně byl frustrovaný, že to není on. Takže to při první příležitosti bouchlo ven špatným způsobem a má prakticky po karieře ve F1. Hamilton se zřejmě obával, že bude muset kamarádovi píchnout o malounko více než je pravda která samozřejmě může mít více výkladů. Tak tam prostě raději nejel a udělal dobře. Sezóna v dohledu a má se nechávat máchat novinářskými hyenami. Nakonce, Sutil z toho nevyvázl tak nejhůře. Sedět nejde a těch 200k EUR pro hochy není až tak moc. -
jc
16:41 01.02.2012 XXXAt uz to bylo jakkoliv, Hamilton si mel udelat cas a rict pravdu. Kdyby slo o pokutu za nejakou pitomost tak nereknu, ale tady slo o vaznou vec.
Jinak trosku OT k vydavani cizich obcanu. USA dlouhodobe ukazuji, ze si z ruznych duvodu dojdou pro kohokoliv. Ale to uz je extrem.
Nadcházející závod 24.11.2024
GP Las Vegas50 kol (309.958 km)
Las Vegas
-
Pátek
-
Sobota
- 3. Trénink (5:30 - 6:30)
- Kvalifikace (9:00)
-
Neděle
- Závod (7:00)