DISKUZE K ČLÁNKU Ferrari a Marlboro prodlužují spolupráci
Společnost Marlboro, která spadá pod tabákový koncern Phillip Morris, bude sponzorovat Scuderii Ferrari minimálně do roku 2015.
zpět na článek přehled všech diskuzíDiskuze: Ferrari a Marlboro prodlužují spolupráci
Přidejte svůj názorMístní přihlášení
Přihlášení sociálními sítěmi
Nejlepší názory
Zobrazit příspěvky: Podle vláken Podle času
-
uzivatel000152
23:31 15.06.2011 XXXSamozřejmě, je to jen o pokrytectví. Pár "momentálně zaostalých" považuje "boj proti reklamě" za in a tak se mohou přetrhnout. -
-
jiras
16:51 15.06.2011 XXXOny jsou i filmy, kde by to bez cigaret nešlo. Záleží na době, třeba Boardwalk Empire nebo staré české filmy - v dané době prostě kouřil skoro každý, tak v těch filmech jsou cigarety či doutníky. Ani tohle ale nikoho kouřit nenaučilo, spousta lidí si toho ve filmech ani nevšimne, resp. to neodděluje od děje. Kouřit nikdo nikoho nenutí, je to svobodné rozhodnutí. A když už mají tabákové firmy tolik miliard, tak proč je z nich nedostat, když chtějí někoho sponzorovat?
Ad logo Ferrari - mně to připomíná znak Marlboro mnohem víc než čárový kód, je to vlastně polovina loga, stačí si to zrcadlově převrátit a spojit. Ale nějaká parta "ochránců" z "neziskové" organizace si přišla na své, bylo jim řečeno, že opět zachránili svět donucením někoho ke změně loga a to jim stačí. -
uzivatel000341
07:29 15.06.2011 XXXAbsolutně sohlasím s "jjirim"
A k té době, kdy byly cigaretové reklamy na formulích, tenkrát tekly prachy aspoň do něčeho užitečného a to nejen do aut, ale i do akcí pod názvem cigarety ale úplně bez tabáku
Mimochodem, ač nekuřák, mám do dneška, vystavenou v obýváku, krabičku Westek limitovanou sérii s obrázkem McLarenu -
uzivatel000190
20:29 14.06.2011 XXXReklama na cigára je zakázaná úplně všude a podle pozorování okolí nemá absolutně žádný vliv, ale reklama na chlast je povolena a ten nejen ničí zdraví, ale ovlivňuje chování a dělá z lidí kolikrát trosky.
Každopádně zajímavé, že je phillip morris i přes minimální reklamu ochoten zaplatit ne malé peníze. -
uzivatel000299
20:07 14.06.2011 XXXVždyť to nové logo taky připomíná MARLOBORO. Já bych bral kdyby týmy měly na svých autech loga tabakovývch koncernu jako za starých časů. Ale kvůli různým ochráncům tam nemají nic. -
Heildelberg
19:42 14.06.2011 XXXJeště jsem od nikoho neslyšel, že by reklama na cigarety přinutila někoho kouřit. Mladí to spíše vidí u rodičů, známých nebo ve filmech. Absolutní nesmysl, jen aby se přiživili ochránci či odpůrci a podobná havěť. Kdo chce kouřit, tak bude i bez reklamy.
Aktuálně
Nadcházející závod 3.11.2024
GP Brazílie71 kol (305.879km)
Autodromo Carlos Pace
-
Pátek
- 1. Trénink (15:30 - 16:30)
- Kvalifikace (19:00)
-
Sobota
- 2. Trénink (15:30 - 16:30)
- 1. Závod (19:30)