DISKUZE K ČLÁNKU "Škody po vzájemných kolizích jsme s Lewisem museli od Barcelony 2016 hradit," prozrazuje Rosberg
Nico Rosberg zavzpomínal na své ostré souboje s týmovým kolegou Lewisem Hamiltonem v bitvě o titul mistra světa. Při nich občas došlo ke vzájemným kolizím, přičemž Mercedesu po určité době došla trpělivost a pro oba své piloty zavedl nekompromisní opatření.
zpět na článek přehled všech diskuzíDiskuze: "Škody po vzájemných kolizích jsme s Lewisem museli od Barcelony 2016 hradit," prozrazuje Rosberg
Přidejte svůj názorMístní přihlášení
Přihlášení sociálními sítěmi
Nejlepší názory
Zobrazit příspěvky: Podle vláken Podle času
-
-Tony-
17:01 26.04.2024 193.165.0.XXXPokud je to pravda a Newey bude chtít v F1 pokračovat, tok to bude Aston Martin. Mají vše, co potřebují k úspěchu, jsou už slušně etablování, mají Alonsa a hlavně sídlí v Silverstone! A jelikož sám Newey prohlásil, že se z Anglie nehodlá stěhovat, tak je to podle mne jasná volba … Ferrari má vše doma v Itálii a Audi bude nováček, ať se to někomu líbí nebo ne … Tudíž já v případě jeho odchodu z Red Bullu a setrvání v F1 tipuji Aston Martin.-
jumpman
12:52 27.04.2024 95.80.230.XXXpokud odejde a nepůjde do důchodu, tak spíš naopak dá přednost ferrari, protože o práci pro ferrari několikrát mluvil, stál o ni, jen osobní život nebyl ke skloubení s prací v itálii. Co se proslýchá, tak ferrari by z něj udělalo spíš super vizora, udělalo by mu klidně kancelář v británii a do itálie by jezdil jen občas.
Další indicí je, že si přál pracovat někdy s hamiltonem, což by se mu taky podařilo.
Ale za mě si spíš dá pauzu, jestli ne trvalou...
-
-
-
Jan.
21:40 25.04.2024 188.244.60.XXXTen Aston by byl fajn, kéž by si ještě stihl Alonso zabojovat na špici. I když jak jsem psal pod jiným článkem, historicky nejsem jeho fanoušek, ale přál bych mu ten boj o ještě jeden titul asi více, než Lewisovi.
A nebo že by Audi? Když buduje kvalitní nový tým a nebojí se rozhazovat prachy? Jak se psalo, že Sainzovi dali nabídku, kterou nemohl nikdo přebít, co kdyby dali i Neweymu?
Další věc je, zda Newey v jeho věku dokáže znovu zopakovat zázraky? Také ty geniální nápady nemusí lítat donekonečna. -
Fanda.LH
22:17 25.04.2024 83.240.60.XXXNa 90% nepůjde nikam, ale pokud někam půjde, tak to bude Ferrari... Dlouhé roky přesluhuje, peněz má na 100 životů. Podle mě jediná motivace k přesunu by bylo Ferrari a navrhnout nějaký jejich silniční model...
Jít do Ferrari, dotlačit je k titulu a skončit... Jaký má smysl tlačit Mercedes, který byl top takovou dobu ?-
-
-
-
airwar1939
11:26 26.04.2024 193.179.153.XXXStředem F1 je jednoznačně Velká Británie.
Na druhou stranu, s věkem člověk hůře snáší zimy a preferuje více teplo, mě je teprve padesát, a už pokukuji po domečku na jihu evropy. U Neweyho to může být podobné, a pak jsou zde dvě výzvy , jak psal Fanda.LH - vyhrát s Ferrari titul, a vytvořit nějaký silniční skvost.
Podle mě pokud Newey někam půjde, tak jednoznačně Ferrari. U Mercedesu či Astonu mě to nedává smysl. -
-
-
-
tom11
11:03 26.04.2024 77.48.94.XXXtak ono jeho příští případné působiště může ovlivnit spousta faktorů.
Adrianova ambice bude asi tím hlavním. zda by chtěl něco vybudovat od základů ( Audi ), zda chce pomoci rozvoji stávajícímu ambicioznímu projektu ( Aston ), nebo jestli bude chtít pozvednout bývalou hvězdu, která nyní tápe ( Mercedes a vlastně dlouhodobě u Ferrari ).
pak to může být spolupráce s konkrétními lidmi, hlavně piloty. to může být vzhledem k očekávaným ( i neočekávaným ) pohybům mezi stájemi docela zajímavé a zatím někde i dost nečitelné.
spousta dalších faktorů - lidi ve vedení, lidi v konstrukci, nové továrny, nové tunely, množství prostředků...
no a pak to níže zmíněné silniční auto-
Fanda.LH
13:45 26.04.2024 83.240.60.XXXNewey už toho vybudoval, přebudoval dost... Audi je Sauber a Sauber nesídlí v Anglii, takže by odešel kvůli projektu jednoho korporátu s dost nejasným výsledkem... Vidím jen mínusy... Aston je takovej RB2... Mercedes má všechno proto, aby uspěl... Co by tam hledal ?? Odejít z RB do Mercedesu, to mi nedává žádný smysl...
Já si umím představit, že dřív odmítal Ferrari s vědomím toho, že dokud bude top, tak tu šanci dostane vždycky... Je snadné odmítat s vědomím, že o nic nepřicházíš... Jenže jak se čas krátí, tak se krátí i příležitost to u Ferrari zkusit...
-
Kevin
11:31 26.04.2024 81.0.244.XXXNejméně pravděpodobný mě přijde ten Mercedes, není to tak dávno, co po dlouhou dobu dominoval a z pohledu sportovní výzvý mi to sedí víc na F a Aston. Spekuluji, že ta Itálie už nebude takový problém jak dříve, syn už je starší, možná má už i svou rodinu a byla by to Adrianova poslední štace na do příští změny pravidel po roce 26. Oslavit vítězství s Ferrari, který by zvýtězilo po dvou dekádách až pod jeho vedením je slušná motivace. Taky možnost podílet se na závodních jachtách, hypercárech atd, když by chtěl atd.. Aston má taky svoje přednosti, má to doma, mohl by se stát akcionářem společnosti a sportovní výzva je to taky veliká. Je tu i Audi, ale té bych dával šanci max. jak Mercedesu, tam je dlouhá cesta před nimi. To je otázka, jak moc důležitá je pro Adriana prestiž a kolik jeho motivace zabírá čistá radost a zápal pro věc. Vytáhnou Audi na vrchol může být běh na sakra dlouho trať, tak jestli by se mu v jeho letech chtělo tohle podstupovat...
-
Nadcházející závod 24.11.2024
GP Las Vegas50 kol (309.958 km)
Las Vegas
-
Pátek
- 1. Trénink (5:30 - 6:30)
- 2. Trénink (9:00 - 10:00)
-
Sobota
- 3. Trénink (5:30 - 6:30)
- Kvalifikace (9:00)