DISKUZE K ČLÁNKU PROHLÁŠENÍ po sprintu: Nechápu, proč tak riskoval! diví se Verstappen
Prohlášení jezdců a představitelů týmů po sprintu v Baku.
zpět na článek přehled všech diskuzíDiskuze: PROHLÁŠENÍ po sprintu: Nechápu, proč tak riskoval! diví se Verstappen
Přidejte svůj názorMístní přihlášení
Přihlášení sociálními sítěmi
Nejlepší názory
Zobrazit příspěvky: Podle vláken Podle času
-
juras
13:34 30.04.2023 88.103.92.XXXVětšinou jsou názory spojené silně se sympatiemi...
Kritiků Verstappena bych se nyní zeptal: "Když nyní obhajujete Russella, znamená to že souhlasíte s manévry Vertappena na hraně z minulých let?"
Ono totiž když je někdo proti bezohledné jízdě, pak by měl být proti bezohledné jízdě ať ji předvede kdokoliv...ne jen jim nesympatický pilot.
V diskuzi je vidět jaká je polarita jednotlivých diskutérů...a skutečně objektivní příspěvek se těžko hledá.-
Poky
14:50 30.04.2023 46.254.64.XXXJá s těmi manévry nesouhlasím.
Já komentoval prohlášení Maxe. Který roky jezdí jak prase. Když mu to někdo řekl, tak se čertil. A nyní , když během sezóny dostane ochutnan to co dělá od Hama a od Russella, tak se může pos... . Já komentoval to jeho pokrytectví. Když jezdím jak prase, tak nemůžu upozorňovat, že někdo mi dělá to samé. -
-
Racek
17:55 01.05.2023 78.80.232.XXXZariskoval, jel přes hranu, takže mu to uklouzlo ... to je přece jezdecká chyba, ne? a narazil do soupeře a dost ho poškodil. No a když pak vykřikuje, že to nebylo žádné poškození a vyhlašuje cosi ve smysli že má právo do každého narazit... ach jo.
Verstapen nebyl jiný, Hamilton to děla pořád , z Alonsa je ted skoro gentleman.., No snad se chlapec uklidní. I Verstapen to nakonec dokázal. A slova jsou jen slova, ty obvykle nezabíjejí. -
juras
18:48 01.05.2023 88.103.92.XXXJistě, prakticky žádný manévr není naprosto shodný...souhlasím že Russell neudělal nic šílenýho...jen byl bezohledný. Koneckonců někdo v diskuzi to napsal...Russellovi o nic nejde a tak si mohl dovolit riskovat...podobně jako kdysi Verstappen.
Jenže já nikdy nebyl příznivcem divokých manévrů Vertsappena....a upřímně jsem si myslel že Russell je inteligentnější...a že nebude "prasit"...ale už loni měl pár zkratů a toto považuju za další.
Současná F1 je plná trestů a řešení závodních situací které kdysi byly "běžné"...ale dřív byl mezi piloty F1 mnohem větší respekt...když by Russell kdysi tohle udělal...šel by se chlapsky omluvit...dnes tady jeho obhájci píšou cosi o tom že Verstappen dostal ochutnat vlastní medicínu. To je smutný...respekt nikde.
Jen pro pořádek...řeším počínání Russella...a podle mě se choval stejně bezohledně jak se choval v minulosti Verstappen.
Čekal jsem že kritici Verstappena teď odsoudí Russella...protože pak by měli stejný metr...ale evidentně nemají...včetně Tebe.
-
-
Duncan66
09:52 30.04.2023 94.241.95.XXXRussel to rekl zcela jasne. Kdyby byli v opacne pozici, udelal by MAx uplne to same. Staci si vybavit sezony, kdy nejezdil o titul, kolik mel zcela zbytecnych kolizi a to i v prvnim kole jenom proto, ze chtel vyhrat za jakoukoli cenu. Vettel, Raikonen a dalsi by mohli vypravet.
Takovy Hamilton sam zabranil nekolika desitkam kolizi s Verstapenem a to jen behem sezony 2021.-
Hwrychlik H.
12:19 30.04.2023 90.183.80.XXXDesátkám asi ne, ale bylo jich dost. Jinak naprosto souhlas.
-
-
-
-
Hwrychlik H.
12:21 30.04.2023 90.183.80.XXXTo si nemyslím že by to byla nějaká averze, to dělají někteří jedinci z jednoho tábora pokud se napíše něco proti jejich gustu. Hodně podobné jako chování jejich idola.
-
-
Nadcházející závod 24.11.2024
GP Las Vegas50 kol (309.958 km)
Las Vegas
-
Pátek
- 1. Trénink (5:30 - 6:30)
- 2. Trénink (9:00 - 10:00)
-
Sobota
- 3. Trénink (5:30 - 6:30)