DISKUZE K ČLÁNKU Kvalifikace pro Verstappena s Mercedesy za zády
Australskou kvalifikaci nakonec ovládl Verstappen, na druhém a třetím místě se umístily stříbrné šípy s rychlejším Russellem. Za očekáváním zůstali obě Ferrari. Hned v první části Red Bull ztratil Péreze, který probrzdil v třetí zatáčce a uvízl v kačírku.
zpět na článek přehled všech diskuzíDiskuze: Kvalifikace pro Verstappena s Mercedesy za zády
Přidejte svůj názorMístní přihlášení
Přihlášení sociálními sítěmi
Nejlepší názory
Zobrazit příspěvky: Podle vláken Podle času
-
-
-
juras
13:02 01.04.2023 88.103.92.XXXAbych řekl pravdu...Williams už nikdy nebude opravdovým Williamsem. I když bylo jasný že jednoho dne to přijde a Frank skončí svoji pouť na tomhle světě...nějak jsem na to nikdy nějak nemyslel...ale bohužel je to tak.
I když jsem si myslel že v okamžiku kdy už Williams nebude vedený rodinou Williamsů asi s F1 skončím...tak pořád jsem tu a fandím.
U McLarenu se něco pokazilo... těžko soudit co...když ohlásili odchod Seidla...a teď Keye...to není dobrý. Musejí tým přestavět...a upřímně mi moc neděsí ten systém který představili. Ale třeba se mýlím...
I když v posledním závodě bojoval jeden Williams proti "přesile" dvou McLarenu jen o bezvýznamné místo úplně mimo body...tak jsem si to užíval.-
-
Kaša
14:10 01.04.2023 88.103.237.XXXTen systém zavedl člověk co dělá v McLarenu dekádu a snad ví co dělá.
Já mám o Seidlovi teorii že byl nasazen do McL koncernem VW/Audi, aby připravil půdu na převzetí Audi nebo Porsche, ale vzhledem k tomu že odkoupení týmu nevyšlo tak bylo jasné že si ho Audi stáhne to vlastního týmu kterým se nepovedlo koupit ani RB ani Williams, ale nakonec konečně Sauber. U Williamsu tam byl taky Capito - bývalý VW zaměstnanec, a taky když neprošla koupě týmu, tak šel pryč ....
Proto já nakonec odchodu Seidla nelituju protože měl stejně v plánu odejít a k tomu moje teorie, a Key na druhou stranu taky nepředvedl mega výsledky ....-
juras
18:54 01.04.2023 88.103.92.XXXTak u Capita jsem si to myslel...rodina Williamsů tým prodala...a Dorilton vypadá na investora kterej se bude snažit najít jen správnýho kupce. A plánovaný vstup VW do F1 úplně sváděl k tomu že Capito je předvoj...a VW bude tak mít ušlapanou cestičku ke koupi majoritního podílu ve Williamsu.
Seidl přece jen přišel do McLarenu na začátku roku 2019...vazby na VW tam je...ale myslím že jeho současný odchod spíš souvisí s tím že McLaren který pod jeho vedení stoupal nahoru loni propadl...a letos kopíroval neúspěšný vstup do nové sezóny. Ferrari taky vyhodilo Binotta kvůli výsledkům...i když z jiného úhlu pohledu Ferrari loni odvedlo velmi dobrou práci a mohlo na loňském roku postavit přípravu na letošek.
Key byl technický ředitel...i jeho hlava padla kvůli výsledkům.-
Kaša
20:07 01.04.2023 88.103.237.XXXJe známo že Seidl oznámil odchod k Audi Zakovi už před nějakou dobou .... možná už nimulý rok, ale dle smlouvy si ho mohl Zak udržet ještě pár roků, ale pustil ho, takže myslím že není dobré si držet v týmů člověka který už je v mysli napůl někde jinde.
Otázka je co ten Key, třeba měl na autě 2023 poslední šanci se ukázat, a nebo taky už byl jeho odchod nalomen ještě dřív...
-
-
-
-
-
-
-
-
Hwrychlik H.
08:45 01.04.2023 90.183.80.XXXTak podle třetího tréninku a kvalifikace to vypadá, že Perézovi pro jistotu poštelovali brzdy. Nemyslím si že najednou přestal umět brzdit a těch prodrzdění u něj bylo celkem dost.-
Markklokan
12:48 01.04.2023 85.163.84.XXXJo jo, to je jako z Hlavy XXII, všichni mě chtějí zabít, protože jsem Asyřan, respektive, poštelovali mi brzdy, protože bych byl rychlejší jak Firstapen
Nadcházející závod 24.11.2024
GP Las Vegas50 kol (309.958 km)
Las Vegas
-
Pátek
- 1. Trénink (5:30 - 6:30)
- 2. Trénink (9:00 - 10:00)
-
Sobota
- 3. Trénink (5:30 - 6:30)
- Kvalifikace (9:00)
-