DISKUZE K ČLÁNKU Kdo by mohl nahradit Helmuta Marka? Odborný poradce už má kandidáta
Je to přesně týden od posledního závodu Sebastiana Vettela ve Formuli 1. Čtyřnásobný šampion si teď chce dopřát více času s rodinou, zároveň ale začínají kolovat spekulace o jeho další budoucnosti.
zpět na článek přehled všech diskuzíDiskuze: Kdo by mohl nahradit Helmuta Marka? Odborný poradce už má kandidáta
Přidejte svůj názorMístní přihlášení
Přihlášení sociálními sítěmi
Nejlepší názory
Zobrazit příspěvky: Podle vláken Podle času
-
Racek
13:13 30.11.2022 78.80.232.XXXjo jo. Vetela jsem od dob jeho angažmá ve Ferrari začal mít rád... Je to možná dobrý nápad. Taktiku a strategii zná perfektně, v technice se vyzná, zná se s kdekým a i ve vedení F1 by měl asi silné slovo. No a peníze? U něj to asi problém nebude, jde přece o denní seberealizaci. A ten kdo je zvyklý žít většinou mimo rodinu a touží po opaku, tak zjistí že to vlastně ani tak nechce. To platí i u manželek, dost často To je jako zvyknout si na důchod. Jde to, ale trvá to tak 5 až 7 let ... nejmíň... -
tom11
12:45 29.11.2022 194.212.104.XXXtak se nám dneska otevřela pro Seba spousta dalších možností.
- Binotto uvolnil místo šéfa Ferrek. no, to by toho ale Seb moc v tom lesnictví nestihnul
- za pár let vstoupí do F1 Audi. němec a německá automobilka - to nezní úplně špatně. jen na jaké pozici?
- Ross také ohlásil odchod a bude se hledat někdo, kdo povede skupinu pro pravidla auta po roce 2026. se Sebovou znalostí techniky a zkušenostmi s jejím užíváním docela zajímavá pozice.
- no, a pak tu máme tenhle Markův návrh
samozřejmě jsou to všechno jen moje spekulace bez dalších souvislostí. ale podle mě má Seb docela na výběr-
-
tom11
17:55 29.11.2022 194.212.104.XXXtaky si myslím. jen jsem napsal moje momentální nápady, co je nyní volné. vůbec do toho nevidím a zvenčí to určitě vypadá úplně jinak. osobně bych asi největší naději dával tomu, že třeba rok, dva nebude dělat nic a pak se uvidí. Marko taky nekončí dnes a případně nějaký post u AutoSauberUnion taky není otázkou příští sezony.
dalším postem by mohla být nějaká pozice ve FIA, ve vedení závodů - komisař, ředitel závodů...
-
-
-
Markklokan
16:28 28.11.2022 85.163.84.XXXNostalgicky vzpomínám na jakýsi trénink, při kterém dnes již polozapomeny Alguesauri zcela hnusně předjel!!! Seba v druhořadem torro Rosso . Zpupný Španěl šel na koberec,a někdo vyfotil,jak před Dr.Markem stojí s otevřenou hubou, protože si asi nebyl úplně jistý,jestli dobře slyší, když ho starej za to pucoval
-
Markklokan
16:12 28.11.2022 85.163.84.XXXTo dává přece smysl, Vettel čtyřnásobný šampion v tomhle týmu ve výkladní skříni tv v každém závodě? Výborný nápad. -
-
-
Limbi
13:48 28.11.2022 147.228.70.XXXSouhlasím, ale tady bych řekl, že Vettel bude mít schopnosti tyhle věci zvládnout. Jednak už jeho analytický přístup a povaha. Inženýři z něj prý kvetly, když dokázal 3 hodiny laborovat nad nejmenšími detaily. Potom taky (trochu stereotypu) je to němec. Ty tyhle věci docela dobře zvládají. Taky to není úplný primitiv a minimálně v rozhovorech působí, že se zajímá i o jiné věci než je točení volantem. Vlastně mi docela dost připomíná Laudu, co do nějaký skill výbavy. A taky se nebavíme o vedení týmu, ale o roli poradce.
-
Aktuálně
Nadcházející závod 3.11.2024
GP Brazílie71 kol (305.879km)
Autodromo Carlos Pace
-
Pátek
- 1. Trénink (15:30 - 16:30)
- Kvalifikace (19:00)
-
Sobota
- 2. Trénink (15:30 - 16:30)