DISKUZE K ČLÁNKU Dva zničené vozy dostaly Haas do finančních problémů. Nespokojenost roste
O problémech Micka Schumachera se toho už namluvilo hodně. Guenther Steiner nyní řekl, jaký dopad mají havárie mladého Němce na týmový rozpočet.
zpět na článek přehled všech diskuzíDiskuze: Dva zničené vozy dostaly Haas do finančních problémů. Nespokojenost roste
Přidejte svůj názorMístní přihlášení
Přihlášení sociálními sítěmi
Nejlepší názory
» David.S.
(Hlasoval 1 člověk)
10.06.2022 06:00
finanční stropy jsou nesmysl, u nováčků je riziko… »
Zobrazit příspěvky: Podle vláken Podle času
-
-
-
David.S.
14:06 10.06.2022 92.61.80.XXXCitace byla v článku? Já to ani nečetl... stačil mi nadpis a měl jsem dost.... HAAS by se měl zamyslet nad sebou, jako nad týmem celkově. Každého pilota co pro něj jezdí, chtějí už druhou sezonu vykopnout a Guenter si na ně jen stěžuje. Hezký, že je upřímný, ale psychologie zaměstnavatele k zaměstnanci, by měla fungovat poněkud odlišně.
-
-
Fanda.LH
08:31 10.06.2022 83.240.60.XXXSouhlasím, že stropy jsou nesmysl. A přijde mi nesmysl do nich započítávat nehody... Nicméně v tomto případě to vnímám pozitivně... Jednak to motivuje týmy angažovat dobré piloty, nekoukat jen na platiče a současně to piloty motivuje k opatrnější jízdě...
V minulosti šlo o život, každý mohl riskovat, ale smrt visela ve vzduchu... Tohle nová F1 totálně zabila a za mě to F1 dost uškodilo. Nicméně pokud se budou bát nehody z důvodu stropu, tak by to částečně mohlo nahradit dřívější nebezpečí... A tedy vrátit do soubojů vzájemný respekt...-
airwar1939
09:08 10.06.2022 85.158.196.XXXJá osobně považuji schopnost získat sponzory a peníze za legitimní součást soutěže, takže nejsem zastánce rozpočtových stropů. Ale pokud na ně týmy přistoupili, tak musí začít počítat, co se jim vyplatí. A tam naprosto souhlasím s Vaším příspěvkem, a v tom vidím současné rozpočtové stropy jako přínos. -
-
-
Aktuálně
Nadcházející závod 3.11.2024
GP Brazílie71 kol (305.879km)
Autodromo Carlos Pace
-
Pátek
- 1. Trénink (15:30 - 16:30)
- Kvalifikace (19:00)
-
Sobota