DISKUZE K ČLÁNKU Stewart i Massa přejí Verstappenovi. F1 potřebuje změnu, shodují se
Boj o mistrovský titul jde do finiše. Před posledními závody sezony vyslovují jednotlivé osobnosti našeho sportu své predikce ohledně toho, kdo nakonec zvítězí. Felipe Massa a Jackie Stewart věří Maxi Verstappenovi.
zpět na článek přehled všech diskuzíDiskuze: Stewart i Massa přejí Verstappenovi. F1 potřebuje změnu, shodují se
Přidejte svůj názorMístní přihlášení
Přihlášení sociálními sítěmi
Nejlepší názory
Zobrazit příspěvky: Podle vláken Podle času
-
-
-
Mike17
13:45 12.11.2021 185.149.130.XXXAle tak proč ne.
Citace: "Stát se nyní mistrem světa by byl neuvěřitelný úspěch. Porazit nejlepšího jezdce všech dob, to je na úplně jiné úrovni.“
Prostě porazit Hamiltona je jiná úroveň, než porazit Alonsa. Tedy podle Helmuta, ne podle mne. Já bych Helmutovi zas tak všechno nevěřil. Musím říct, že mne trochu zklamalo, že neřekl to samé o voze z roku 2012.-
Fanda.LH
18:34 12.11.2021 83.240.60.XXXSpíš si toho budou víc vážit, když o tu šanci bojovat o titul přišli na takovou dobu... RB se jako tým objevil v F1 v roce 2005 a hned sbírali body... Přičemž jim o nic moc nešlo a teprve se rozjížděli... 2006 příchod Neweyho a první bedna... 2007 další bedna... 2008 Vítězství Vettela... 2009 boj o titul... 2010 titul a pak dohromady 4 v řadě... Teď suší hubu pěkně dlouho...
-
-
-
-
-
GRAHAM
20:29 11.11.2021 88.103.230.XXXJj, je to tak......na druhou stranu chápu zklamaní Felipeho. Rok před tím přišel jak slepej k houslím Kimi a to je holej fakt , druhý rok se to bohužel pro Felipeho obrátilo. LH na tom ale vinu neměl...
Jsem zvědav, zda LH prozradí, jak bylo domluveno, že ten titul Mclaren nesmí vyhrát. Slíbil to, tak snad to splní.-
Fanda.LH
21:14 11.11.2021 83.240.60.XXXTomuhle moc pozornosti nedávám. LH bude narcis, než by si přiznal, že mu to uteklo mezi prsty, tak raději se obelhává konspirační teorií... Není se co divit, leží na jeho bedrech obrovská zodpovědnost, neustále je pod dohledem medií a zkrátka musí mít sebevědomí, aby tomu čelil... Je asi normální, že si nastavuje ve své hlavě, že on chyby nedělá... Stejně tak tomu přizpůsobuje své okolí tzn. nepustí k sobě nikoho, kdo by narušil jeho klid...
LH měl na KR 2 závody před koncem náskok 17b... V Číně to podělali strategicky, v Brazilii měl LH technický problém (Ano technický problém, evidentně se mu zasekla převodovka )... Každopádně k tomu, aby to Mclarenu nevyšlo, tak musel Kimi oba závody vyhrát a to prostě 100% zařídit nejde... Mohl mít nehodu, tech problémy nebo se zkrátka nemuselo zadařit... Popř. mohli před LH vypadnout 2 jezdci v Brazilii a šampion by byl stejně... Takže proto mi to přijde přitažené za vlasy... -
-
-
-
Fanda.LH
09:35 12.11.2021 194.228.96.XXXNa druhou stranu, když Pepa mluvil o nějaký vzpomínkách inženýra Ferrari z dob MSc, který mu popisoval, jak zahlazovali stopy po svých nelegálních praktikách, aby prošli kontrolou FIA... Tak dá se z toho dá usuzovat, že se v F1 podvádělo vždy... A je otázkou proč zrovna na tohle se přišlo... Moje vysvětlení je, že proto, že Alonso Dennise vydíral, ale samozřejmě do toho nevidím... Zkrátka chci říct, že s nelegálními vozy se vyhrávalo vícekrát...-
daaviid23
09:52 12.11.2021 90.182.169.XXXHele o tomhle já nemám iluze, že je to úplně čisté. Ani za čistotu Ferrari bych ruku do ohně nedal.
A že to McLarenu neprošlo právě protože byl Alonso práskač, je nejpravděpodobnější teorie, i když pořad samozřejmě jenom v mezích spekulace. -
-
-
-
-
-
Nadcházející závod 24.11.2024
GP Las Vegas50 kol (309.958 km)
Las Vegas
-
Pátek
- 1. Trénink (5:30 - 6:30)
Lewis HAMILTON - 2. Trénink (9:00 - 10:00)
- 1. Trénink (5:30 - 6:30)
-
Sobota
- 3. Trénink (5:30 - 6:30)
- Kvalifikace (9:00)
-
Neděle
- Závod (7:00)
Průběžné pořadí šampionátu:
1. VERSTAPPEN, 2. NORRIS, 3. L... Celé pořadí
dní | hod | min | sek