DISKUZE K ČLÁNKU Vyhrál bych, i kdyby se Max s Lewisem nesrazili, tvrdí Ricciardo. Norris na něj pak nechtěl útočit
McLaren se dočkal obrovského úspěchu, když ve Velké ceně Itálie 2021 dojel před Red Bully i Mercedesy na prvním a druhém místě. Vítěz Daniel Ricciardo navíc věří, že by jeho tažení za úspěchem neohrozil ani Lewis Hamilton s Maxem Verstappenem, i kdyby se vzájemně nevyřadili.
zpět na článek přehled všech diskuzíDiskuze: Vyhrál bych, i kdyby se Max s Lewisem nesrazili, tvrdí Ricciardo. Norris na něj pak nechtěl útočit
Přidejte svůj názorMístní přihlášení
Přihlášení sociálními sítěmi
Nejlepší názory
Zobrazit příspěvky: Podle vláken Podle času
-
-
-
GRAHAM
21:48 14.09.2021 109.81.213.XXXUvidíme přiští rok. Povést se to může, ale....pořád nemají jako některá konkurence stejně vybavenou továrnu. A to by mělo být znát. (ač nemusí)
Motor Mercedes bude špičkovej, o tom není diskuze a zase nějaké další koně přinese. Myslím že konkurence z toho opět nespí. Ne vše prý ukázali, žolíky v rukavu zůstavají, když se bude "mrazit". Ještě bude ohledně výkonosti motorů mela.
No a James Key ( nejen on) doufejme bude klíčem k úspěchům Mclarenu. Z dlouhodobého hlediska by Mclaren zase měl začít tvrdit v F1 muziku. Bude to ale hodně složité...RB a Mercedes jsou hooodně dobře nastavené týmy a ty porazit nebude jednoduché.
Jinak vypadá to že Redbull skončí u Volkwagenu. Dokonce i Honda se učastní jednání o nových motorech.... kdo ví , zda nekoupí TR či po novu AT. To je taková spekulativní hádanka....
-
-
GRAHAM
20:53 14.09.2021 109.81.213.XXX -
-
Poky
20:54 14.09.2021 46.254.64.XXXTaknějak to vidím taky.
Jediné co mě hlavně na tom vadí, je že Max neudělal nic pro to aby do Hama nemusel vrazit. Takže ač závodné incident, tak je tam ta pachuť umyslného nabourání, nebo jinak řečenů úmyslného nezabránění střetu. A jeho mluvení o tom jak mu tam Ham měl něchat vrámci férovosti místo, které on nikdy nenechá. Viz první kolo kdy v rámci férovosti Hama vyvezl a to byli opravdu vedle sebe kolo na kolo, takže tam ta povinost nechat místo je. -
-
-
Situs
21:26 14.09.2021 88.102.38.XXXJe fakt že já stále řešil otázku první zatáčky a tam jsme se plně shodli, jenže ke kolizi prakticky došlo až v té druhé takže se to komplikuje. Kdyby ho Hamilton opravdu agresivněji vyhnal z té první zatáčky jak říká Massa tak je to jasné, ale kárat Hama že je málo agresivní mi fakt přijde hooodně divné
-
spinelesssheep
21:34 14.09.2021 88.103.4.XXXOd doby, co je Alonso zpátky, Palmer raději napřed čeká na jeho vyjádření.-
-
spinelesssheep
21:52 14.09.2021 88.103.4.XXXJako zapadalo by to do sebe no. :D navíc je to Monza, kde má Palmer s přesným a výstižným hodnocením Alonsa osobní zkušenost.
-
-
-
-
-
-
-
spinelesssheep
12:47 14.09.2021 88.103.4.XXXTrošku černý humor, snad mě tady za to nikdo neukamenuje.
Když už jsem v tom - z Nizozemska mě pobavilo: "James its Valtteri" [odkaz na stránku]
-
-
Aktuálně
Alibismus FIA nebo snaha něco zakrýt? Vysvětlení podivného jednání kolem kvalifikační nehody Strolla
Poslední závod 3.11.2024
GP Brazílie71 kol (305.879km)
Autodromo Carlos Pace
-
Pátek
-
Sobota
-
Neděle
Průběžné pořadí šampionátu:
1. VERSTAPPEN, 2. NORRIS, 3. L... Celé pořadí
Příští závod 24.11.2024