DISKUZE K ČLÁNKU Proč nebyl závod v Ázerbájdžánu zastaven po Strollově nehodě, ale po Verstappenově ano? + VIDEO
Ředitel závodu Formule 1 Michael Masi vysvětluje proč v případě dvou nehod během Velké ceny Ázerbájdžánu 2021 rozhodli odlišně.
zpět na článek přehled všech diskuzíDiskuze: Proč nebyl závod v Ázerbájdžánu zastaven po Strollově nehodě, ale po Verstappenově ano? + VIDEO
Přidejte svůj názorMístní přihlášení
Přihlášení sociálními sítěmi
Nejlepší názory
Zobrazit příspěvky: Podle vláken Podle času
-
Mansell_fan
21:34 07.06.2021 37.188.190.XXXU Strollovy nehody snímané hlavní kamerou na cílové rovince mě zaujal traťový maršál, který znuděně stojí za bariérou u značky DRS. Je opřenej o betonovou zídku, rukou si podpírá hlavu a čučí takzvaně doblba. Když to Stroll napálí do zdi, ani to s ním nehne a teprve když se vrak astonu podél bariéry s oblakem prachu dovalí až na jeho úroveň, tak se lekne. Hodně chladnokrevnej týpek -
juras
21:20 07.06.2021 88.103.92.XXXTak máme tady nespravedlnost v tom že někdo způsobí v kvalifikaci červené vlajky...znemožní soupeřům možnost zajet kvalifikační kolo...a sám z toho profituje tím že mu jeho výsledek zůstane.
Pak tady máme nespravedlnost v okamžiku vyjetí SC...kdy se smažou časové rozdíly...často to někoho poškodí.
A teď tady máme přerušení závodu...a někteří piloti zadarmo přezují.
Pokud se Masi rozhodl závod zastavit (což chápu), trochu nerozumím proč ho restartovat na dvě kola...a když...piloti zastaví...a do závodu by měli odstartovat na gumách na kterých byli při přerušení.
Ono mezi námi...když už takhle Masi vysvětluje...měl přerušit závod už po nehodě Strolla. Ježděním za SC byl závod ochuzený o spoustu kol...na to že nechal dojet poslední dvě kola...nechápu proč i když dobře věděl že se bude jezdit za SC hodně kol po nehodě Strolla závod nestopnul. Zasviněná byla velká část rovinky...nakonec může mít pravdu Pirelli...že za poškozením bylo mechanické poškození.-
Ferda
21:49 07.06.2021 46.47.176.XXXBerme to tak, že se všichni učíme celý život. Dokonce i Masi.
Proto spíše Masimu poděkujme za odvahu, že závod neodpískal a že byť na pouhé dvě kola nechal závod restartovat. Tohle by jsme za Whitinga neviděli nikdy. Ten by závod ukončil, případně nechal znuděně dojet za SC a byl by šlus, hotové zklamání. Právě ten restart dal celému závodu stejnou tečku jako gól v poslední sekundě v dobách kdy jsme ještě měli hokejisty.-
juras
21:56 07.06.2021 88.103.92.XXXNo...já nemám moc rád umělou šou...raději koukám když se rozhoduje tím kdo co umí. V podstatě to nebylo namířeno proti Masimu...Whiting byl typický příklad když někdo zůstává na pozici moc dlouho...při vší úctě ke stáří...jsou v lidským životě časový body který limitujou. Whiting měl sedět jako poradce...ale dávno už neměl dělat ředitele závodu.
Ono to umělý šou je sice pěkný...ale kupodivu raději vzpomínám na závody a sezóny kdy se tolik nerozhodovalo pomocí umělých berliček.
-
-
-
-
-
-
-
daaviid23
10:47 07.06.2021 90.182.169.XXXUpřimně teď napíšu něco, co bych nečekal že někdy napíšu, ale ty emoce se mi líbí a právě že né ze škodolibého hlediska. Wolf je vysoký manager, ten by mohl emoce úplně v klídku a on naopak je slušnej srdcař.
Ježiš, právě jsem pochválil Wolfa ....já fakt stárnu a blbnu
-
-
Nadcházející závod 24.11.2024
GP Las Vegas50 kol (309.958 km)
Las Vegas
-
Pátek
- 1. Trénink (5:30 - 6:30)
- 2. Trénink (9:00 - 10:00)
-
Sobota