DISKUZE K ČLÁNKU "Ferrari nebude šesté navěky," uvědomuje si šéf Aston Martinu ohlížející se za sebe
Šéf F1 závodního týmu Aston Martin Otmar Szafnauer hodnotí konkurenceschopnost svých soupeřů a jejich naděje na lepší umístění v sezóně 2021. Nesoustředí se přitom pouze na ty, kteří skončili před nimi, ale i na ty, kteří se loni umístili hůře.
zpět na článek přehled všech diskuzíDiskuze: "Ferrari nebude šesté navěky," uvědomuje si šéf Aston Martinu ohlížející se za sebe
Přidejte svůj názorMístní přihlášení
Přihlášení sociálními sítěmi
Nejlepší názory
Zobrazit příspěvky: Podle vláken Podle času
-
Senor
19:19 09.03.2021 178.255.168.XXXRekneme si uprimne, za poskednich 7let, teda za celou hybridni eru to vypada, na nejlepsi, nejvyrovnanejsi sezonu. Mercedes, RB, AM budou vpredu, McL by se mohl priblizit na zajimavou vzdalenoat, Ferrari snad také a Renault s AT uvidime. Ale celkove by to mohlo byt mezi 3 az 7 dost zajimave. Uvidime kdo se nam trhne ze stredu.
Takze kdyz to vypada, ze se nam pole konecne zdrcne, tak je treba ho novymi pravidly pekne roztrhat pristi rok -
-
Ferda
18:00 09.03.2021 46.47.176.XXXAlpha Tauri se rozhodlo, že letos už Ferrari před sebe nepustí.
V letošní zimě po loňské aféře s brzdovými kanálky Force India-Mercedes raději vymysleli vlastní brzdný systém a ten je i na nejlepší standardy F1 neskonale účinný.
Do médií už pronikly první snímky AT při brzdění z filmovacího dne, kde účinnost brzd je znatelná i na fotkách.
https://pbs.twimg.com/media/Ev3lXh-XYAc3c-u?format=jpg&name=medium -
Miroslav Š.
15:55 09.03.2021 88.212.37.XXXUživateli bylo zakázáno přispívání do diskuzí. Opakovaně porušoval podmínky diskuze.-
-
GRAHAM
16:28 09.03.2021 109.81.213.XXXNa Technicals píše nějakej asi "blázen" že v roce 2013 něco poradil Mercedesu. A protože s ním "vyšplouchly" tak prý hned po Rakousku minulej rok, to prý prozradil..... Redbullu....
Hned po loňském závodě v Rakousku jsem zaslal RedBull Racing informace týkající se vynálezu, který jsem vytvořil. Nikdo jiný to nevytvořil, já ano. Takto vím, že motor Honda a jeho elektrifikace, spolu s převahou pana Neweye nad podvozky, zajistí vám a mně letošní závody formule jedna.
Nyní! Vynález byl původně zaslán do Brackely dva závody před koncem roku 2013, hlavně proto, že jsem velmi vážně onemocněl a v zoufalství jsem se k nim vyložil, za což jsem dostal odpověď „teď naštvaný“. Myslím, že mám pravdu, když pomůžu RedBull Honda, protože oba jsou soutěžící, a ne posery, a přeji jim dobře.
Pokud jde o rozhlasovou ústřednu Bono, Russell. To, co se tam vlastně děje, je, když Bono říká, že zapněte kouzlo, kouzlo již není v provozu. Pak, když Bono řekne vypnout magii, magie skutečně funguje. Je to klam, vymyslený hulvát, aby si udrželi to, co mají pro sebe. Problém je, že o tom vím všechno. Dám ti tohle, je to metoda konstruovaná k zachování gumy.
Později v tomto roce, když RedBull Honda matematicky přiřadil šampionát, to všechno prozradím. Do té doby se prosím neváhejte vysmívat, posmívat se, vysmívat se a smát se nahlas, jak jste schopni nebo chcete, jsem zticha nemluvím.
No tak uvidíte..... jak to bude. Holt každá diskuze má svého *********-
Senor
19:01 09.03.2021 178.255.168.XXXHlavně, pokud by preci udelal tym RB-Honda titul, nepis ze to bylo diky infirmacim zvenci, ze jim ten motor nekdo pomohl vylepsi
Chapu, ze se vzdycky hodi nejaka zaminka jak Hondu schodit, ale nesmi se to prehanet
Jinak je otazka jestli mluvi o magii, zapnuta atd. a nebo mluvi o MGU-K, nejaka extra rekuperace pri jizde za safety carem
Jedine co je dulezite je, aby vyhral poctive ten nejlepší, coz obcas trochu hapruje díky politice, ale i tak nejlepsimu
PS: minus jsem ti nedal, ale kdyby bylo potreba překročit 10 tak rekni
-
-
-
Ferda
14:14 09.03.2021 46.47.176.XXXVěčně šesté Ferrari? To by byla hotová formulová katastrofa.
S takovým výsledkem a perspektívou by třeba Haas nejspíše skončil úplně a ani Sauber s Alfou by na růžích neměl ustláno. Přesněji by se Sauber bez přičinění Ferrari nikdy do holportu nedal a nejspíše by už taky nebyl.
No a boj Williamsu s Ferrari o posledního fleka nestojím ani já.
Tak šup šup červenokabátníci. Zaberte ať Vám Tifosi nepřeběhnou k Alphě Tauri. -
Aktuálně
Nadcházející závod 3.11.2024
GP Brazílie71 kol (305.879km)
Autodromo Carlos Pace
-
Pátek
- 1. Trénink (15:30 - 16:30)
- Kvalifikace (19:00)
-
Sobota
- 2. Trénink (15:30 - 16:30)
- 1. Závod (19:30)