DISKUZE K ČLÁNKU GP BRAZÍLIE: Verstappen vítězí, červená karta pro Ferrari + VIDEO
Drama až do posledního okamžiku aneb i mistři mohou chybovat. Dvakrát se na trati objevil safety car a v posledním kole uhájil životní výsledek Pierre Gasly o polovinu délky vozu. Především ale svět nevěřícně zírá, co předvedlo duo Ferrari.
zpět na článek přehled všech diskuzíDiskuze: GP BRAZÍLIE: Verstappen vítězí, červená karta pro Ferrari + VIDEO
Přidejte svůj názorMístní přihlášení
Přihlášení sociálními sítěmi
Nejlepší názory
Zobrazit příspěvky: Podle vláken Podle času
-
-
-
odin
20:13 17.11.2019 77.240.103.XXXByl to bláznivý závěr závodu. Mercedes protaktizoval možnost bojovat o vítězství a pak se ukázalo, že ani mistr světa Hamilton není bezchybný i v soubojích kolo na kolo s piloty tzv. "druhé kategorie".
Hondě to dneska jelo a jejich piloti mohli obsadit všechny stupně vítězů. Škoda Albona tomu jsem to přál.
K Ferrari nemá cenu cokoliv psát, abych se neopakoval už několik let. Vsadili na špatného koně. Bohužel si to stále nechtějí připustit a proto sbírá tituly Hamík s Mercedesem.
Potěšily mě výsledky McLarenů a Alfy Romeo.-
Miroslav D.
20:18 17.11.2019 194.228.59.XXXUživateli bylo zakázáno přispívání do diskuzí. Opakovaně porušoval podmínky diskuze.
-
-
shazec
20:10 17.11.2019 89.203.142.XXXJá už na toho Vettela nemůžu najít jediné kladné slovo. Průměrné výkony od 2014, hned jak přijde trochu tlak, tak se hroutí a dělá školácké chyby. Doufal jsem, že po přestupu do Ferrari bude druhým Schumacherem a všem ukáže, že jeho tituly v RB nebyly díky protěžování a difuzorům, ale hrozně mě zklamal.
"Nováček" Leclerc v první sezoně za Ferrari ho poráží na plné čáře, jak na dráze tak i mimo dráhu svým projevem. Doufám, že se ve Ferrari konečně proberou a nastaví budoucnost týmu tak, aby bylo schopné vyhrávat a to s Vettelem nikdy nebude. Buď ať z něj udělají dvojku, nebo ať jde ven. Slyšel jsem, že nějakej Hulkenberg by místo u Ferrari bral.
P.S. Podívejte se na rozhovory s Vettelem a Leclercem po závodě. Arogantní Vettel si myslí, že mu patří svět a neudělal nic špatně a Leclerc div nebrečí, že přišel o výsledek pro tým. Přitom z onboardů je snad jasné, kdo za incident může. -
-
-
-
Miroslav D.
20:13 17.11.2019 194.228.59.XXXUživateli bylo zakázáno přispívání do diskuzí. Opakovaně porušoval podmínky diskuze.
-
-
-
-
Aktuálně
Nadcházející závod 3.11.2024
GP Brazílie71 kol (305.879km)
Autodromo Carlos Pace
-
Pátek
- 1. Trénink (15:30 - 16:30)
- Kvalifikace (19:00)