DISKUZE K ČLÁNKU Ve sprintu si „vybrečel“ výhru Norris, McLarenu hrálo do karet i štěstí, Verstappen klesl v pořadí
Jak se povede generálka na Grand Prix na přežívajícím, ale atmosférou hypnotickém okruhu Interlagos zaměstnávalo hodně fanoušků F1. Především se asi většina tázala, jaké týmové kejkle McLaren - dle očekávání a logicky - předvede.
zpět na článek přehled všech diskuzíDiskuze: Ve sprintu si „vybrečel“ výhru Norris, McLarenu hrálo do karet i štěstí, Verstappen klesl v pořadí
Přidejte svůj názorMístní přihlášení
Přihlášení sociálními sítěmi
Nejlepší názory
Zobrazit příspěvky: Podle vláken Podle času
-
-
-
-
RoBertino
20:01 03.11.2024 185.63.97.XXX1) Fascinuje mě, jak autor příspěvku ví všechno dopředu. Pak si určitě vsadil na budoucího šampiona.
2) Kdyby to neudělali, tak by mi jako volové rozhodně nepřipadali, spíš jako frajeři, kteří respektují výkony na trati. I když, v závodě to opět umocnili.
3) Když i zvýhodněný pilot nemá z vítězství radost, tak to asi něco znamená, nebo je to taky stupidní?
4) Nemůžu se dočkat záplavy mínusů za připomenutí, co všechno Norris do vysílačky vypustil. Ale budiž, získal ve sprintu tři body a ty mu po závodě asi musí připadat jako výhra v loterii.
5) Přístě tedy napíšu - Po skvělém výkonu bez výraznější pomoci vyhrál Norris, McLarek ukázkou jedinečné týmové práce.
A rád bych věděl, kde se v té chvíli pohybují ti, co mi nadávali za zvýhodňování Schumachera a Verstappena. I když - nepamatuji se (prosím připomenout), kdy Emil žádal boxy o výměnu pozic.
-
-
-
-
Petr.Hloušek
18:33 02.11.2024 185.100.196.XXXHmmm, moc "pěknej" závod dominantního týmu, Lando umí taky pěkně bulet. -
-
RoBertino
18:12 02.11.2024 185.63.97.XXXPřátelé, je mi velice líto a omlouvám se za dané nedostatky, ale veškeré tyto záležitost musí vyřešit admin - já k úpravám tohoto druhu nemám povolení. Samozřejmě se pokouším vždy avizovat problémy, ale jejich náprava není v mé moci. Což neznamená, že jsem celou věcí nějak zvlášť nadšen... -
GRAHAM
17:41 02.11.2024 109.81.115.XXXJe zakazáno jezdit na úrovni monopostu a Max byl předníma kolama na urovni Piastriho a to se nesmí, když klapla zelená. To pravidlo se zavedlo kvůli němu.
[odkaz na stránku] -
tom11
16:49 02.11.2024 194.212.104.XXXPrvní čtyřka jak na gumě.
Docela by mě zajímalo, o kolik by Oscar ujel, nebýt potřeby poskytovat Landovi DRS. Nakonec to i díky Hulkovi zvládli, ale byly to nervy. Max jel výtečně a to ukončení VSC bylo opravdu jako kdyby jej spouštěli z garáže McL-
RoBertino
18:15 02.11.2024 185.63.97.XXXMax si do vysílačky v závěru 23. kola stěžoval, že Piastri jede podezřele pomalu, nakonec dostane po papuli sám. Je pravda, že tuším od letošní sezóny nesmí být vůz v žádném případě vedle monopostu před sebou - ani v zahřívacím kole, ani při režimech VSC nebo SC.
-
Nadcházející závod 24.11.2024
GP Las Vegas50 kol (309.958 km)
Las Vegas
-
Pátek
- 1. Trénink (5:30 - 6:30)
- 2. Trénink (9:00 - 10:00)
-
Sobota
- 3. Trénink (5:30 - 6:30)
- Kvalifikace (9:00)