DISKUZE K ČLÁNKU Grosjeanův konec v F1? Steinerovi kvůli jeho neustálým stížnostem na auto dochází trpělivost
Šéf Haasu Günther Steiner už má po krk negativních poznámek Romaina Grosjeana na adresu jejich monopostu VF-20. Může to ovlivnit jeho budoucí působení ve Formuli 1.
zpět na článek přehled všech diskuzíDiskuze: Grosjeanův konec v F1? Steinerovi kvůli jeho neustálým stížnostem na auto dochází trpělivost
Přidejte svůj názorMístní přihlášení
Přihlášení sociálními sítěmi
Nejlepší názory
Zobrazit příspěvky: Podle vláken Podle času
-
SergioPÉREZ
17:38 30.09.2020 78.108.157.XXXBýt Steinerem, moc bych to neřešil, přímo bych vzal Kvyata a Péreze jako pojistku.
-
daaviid23
13:21 30.09.2020 90.182.169.XXXNesmí kritizovat protože to auto je skoro mistrovský materiál, že?
Každopádně ale víme, že vlastní tým se musí chválit a když už ne chválit, tak aspoň mlčet....že jo, Fernando
Na druhou stranu se do F1 tlačí spousta nováčku, tohle by Grosjean neměl přežít pro svoje výsledky.-
-
Fanda.LH
14:32 30.09.2020 85.162.8.XXXJde nejspíš o to, že Grosjean jakožto insider moc dobře ví jak se věci mají... A že se s tím nedá nic moc dělat... Stížnosti navenek věci moc nepomáhají... Nakonec co si budeme vykládat, jsou to tak troch politická prohlášení, aby sám sebe mohl prezentovat v lepším světle...
-
-
Zix.
13:19 30.09.2020 78.102.229.XXXMyslím si, že by z týmu letěl i bez těch keců kvůli výsledkům.
Jeho kariéra je pro mě celkově zklamáním. Když se vrátil do F1 a jezdil za Lotus, tak jezdil slušně, když tedy vynechám rok 2012 a nehody. Jakmile se ale zlepšil, tak oproti Kimimu tolik nezaostával a bída to nebyla. Dával dokonce i několik beden za rok.
Jenže pak upadl v novém týmu jako několik jeho předchůdců co podobný krok zkusili (Glock. Trulli, Kovalainen) a evidentně v něm taky skončí, protože už se nedokázal odtud dostat do lepšího týmu . Bohužel zaslouženě.
Jsem celkově na budoucnost Haasu zvědavej, jestli to ve vydrží F1 dlouhodobě nebo to zabalí. I na jezdeckou sestavu jsem zvědavej, i přes bídný vůz by podle mě neuškodila úplně nová jezdecká sestava, třeba Pérez, Hulkenberg nebo někdo z juniorů Ferrari, viz článek vedle. -
-
Kaša
14:23 30.09.2020 82.142.123.XXXPro mě taky. Ale KMag se mi jeví jako lepší než Grosjean. otázka je jestli si to místo udrží. Podle mě bude Francouz vyhozen, a s Dánem to není jisté. Můj názor je že půjde mlady Schumi do Alfy, a otázka je jestli Ferrari si procpe do Haasu Ilotta? Každopádně bych v Hassu asi viděl Pereze jestli nepůjde do Alfy (když tam zůstane Kimi a příjde Schumi), a k Perezovi buď zůstane KMag nebo přijde Ilott (malá pravděpodobnost je u Schwatrzmanna).
-
Aktuálně
Nadcházející závod 3.11.2024
GP Brazílie71 kol (305.879km)
Autodromo Carlos Pace
-
Pátek
- 1. Trénink (15:30 - 16:30)
- Kvalifikace (19:00)
-
Sobota
- 2. Trénink (15:30 - 16:30)