DISKUZE K ČLÁNKU Leclerc a Hamilton. To je Massův vysněný jezdecký tandem u Ferrari
O tom, kdo bude týmovým parťákem Charlesa Leclerca u Ferrari počínaje sezonou 2021 stále ještě není jasno. Felipe Massa by však v týmu uvítal Lewwise Hamiltona.
zpět na článek přehled všech diskuzíDiskuze: Leclerc a Hamilton. To je Massův vysněný jezdecký tandem u Ferrari
Přidejte svůj názorMístní přihlášení
Přihlášení sociálními sítěmi
Nejlepší názory
Zobrazit příspěvky: Podle vláken Podle času
-
Mansell_fan
19:15 31.03.2020 37.188.165.XXXZítra na youtube kanálu F1 od 21:00 záznam GP Austrálie 1986! Vrcholná turboéra, tři jezdci v boji o titul, poslední závod roku na parádní trati v Adelaide. Co dodat? Snad jen že Nigela Mansella tehdy motoristický bůh neměl vůbec rád -
-
-
Mike17
15:59 30.03.2020 185.149.130.XXXPřestaň pořád lhát a vymýšlet si moje názory.
-Hamilton jezdí líp než Vettel. Psal jsem to tu mnohokrát. Tedy se Situsem souhlasím.
-Za kolizi v Brazílii můžou oba, nikoliv jen Leclerc.
-Leclerc na body Vettela porazil.
-A nevím, jakou výkonnost popírám.
Takže jedna lež za druhou, nic víc neumíš.-
-
-
-
Mike17
17:11 30.03.2020 185.149.130.XXXNemůžu za to, že neumíš číst a pleteš si pojmy s dojmy. Ale jestli popírám něco, co jsem předtím napsal, je velmi snadné mi to omlátit o hlavu. Stačí najít mé výroky. Usnadním ti to:
-Co jsem napsal o výkonech Hamiltona, najdeš na konci sezony, nejspíš pod posledním závodem.
-Co jsem napsal o kolizi v Brazílii, najdeš v diskusi pod článkem o závodě v Brazílii.
-Že Leclerc Vettela porazil je jasné každému, co viděl tabulku. Jezdí se na body, jejich počet tam najdeš.
-Co poírám za výkonnost netuším a hádám, že se to ani nedovím. Nejspíš se zase jen dovím, že něco překrucuju a nedovím se co a že jsem demagog bez ukázky demagogie. Jako vždy, když nic nemáš.
Tak do toho, nandej mi to!!!!!
-
-
-
-
-
-
-
Mike17
10:41 31.03.2020 185.149.130.XXXOd vás dvou to člověk musí brát jako lichotku.
Koukám Hogříku, že zase mé citace, jak jsem změnil názor nebudou, přestože jsem ti napsal, kde ty názory najdeš. Čím to? Zjistil jsi, že ty bludy co sis vytvořil, jsem nikdy nepsal?
No asi tak musí člověk brát vážně vás dva.
-
-
-
-
-
Situs
17:39 30.03.2020 88.102.38.XXXNikdy nevíš, jsi si jistý že představa získat 3 tituly s 3 různými týmy pro něj není dostatečně lákavá? Jsi si jistý že někde v hlavě mu dostatečně nevrtá červená barva? Jsi si jistý že nekývne na velké many? Hamilton dle mě je poměrně dost ovlivnitelný člověk a nějaká šance je, stačí ho přesvědčit že je to správná věc. -
Dokugan
19:51 30.03.2020 77.236.195.XXXNo Wolff je údajně na odchodu z Mercedesu. Bude tam chtít Ham zůstat bez Wolffa? Kdo ví... Ferrari by potom mohla být volba. Ham se vždy vyjadřoval o Leclercovi v dobrém viz jeho prohlášení po Bahrainu, že ještě zažije mnoho vítězství. Třeba by mohl brát jako poslední výzvu v kariéře dovést mladíka k titulu -
-
-
-
-
Aktuálně
Alibismus FIA nebo snaha něco zakrýt? Vysvětlení podivného jednání kolem kvalifikační nehody Strolla
Poslední závod 3.11.2024
GP Brazílie71 kol (305.879km)
Autodromo Carlos Pace
-
Pátek
-
Sobota
-
Neděle
Průběžné pořadí šampionátu:
1. VERSTAPPEN, 2. NORRIS, 3. L... Celé pořadí
Příští závod 24.11.2024