DISKUZE K ČLÁNKU GRAFIKA: Startovní rošt ve Francii - McLareny před Vettelem
PAUL RICARD - STARTOVNÍ ROŠT; Jakých časů dosáhli piloti v kvalifikaci, kolik je dělilo od postupu do další části, resp. od nejrychlejšího v Q3, a jak se zítra seřadí na startovním roštu Velké ceny Francie 2019?
zpět na článek přehled všech diskuzíDiskuze: GRAFIKA: Startovní rošt ve Francii - McLareny před Vettelem
Přidejte svůj názorMístní přihlášení
Přihlášení sociálními sítěmi
Nejlepší názory
Zobrazit příspěvky: Podle vláken Podle času
-
-
Kaša
16:27 22.06.2019 194.228.79.XXXJá jsem taky nadšen z McLarenu! Takticky i rychlostně skvěle, a jdevidět jak mají kvalitní a vyrovnané piloty.
Jsem rád že Leclerc zase potřel přeceňovaného Vettela a Ham podal svůj klasický skvělý výkon.
Zklamání naopak Kubica, který na to asi už opravdu nemá a měl by po sezóně skončit. Já sice věřím že Russell je podobný megatalent jako třeba Lando a Leclerc, ale stejně by neměl Kubica od něj dostávat tak naloženo, speciálně když je to Russellova první sezona. Dalším zklamáním jsou výkony Gaslyho, který od Maxe dostává neskutečnou čočku, .... vždyť Max zajel v Q2 čas lepší o cca 0,3s, a to jel na tvrdších gumách! RB počká až bude moct Tictum do F1, a dá ho buď do TR nebo RB. Gasly půjde do TR nebo možná bude odejít. Do RB vedle Maxe buď Albon, Tictum nebo dokonce Kvjat.
Dobrý výkon od Alfy, ale jak to vypadá, tak se jim jen podařilo výjimečně "zapnout" gumy, ... v dalších závodech je nevidím tak nahoře. -
-
tom11
16:09 22.06.2019 185.99.177.XXXMcL výtečně. za to Seb to slušně zvoral. chyba v prvním pokusu v Q3 a pak jakési "kolo jistoty"? jsem zvědav, jaká budou vyjádření po kvaldě. škoda taky té chybičky Valteriho v předposlední zatáčce druhých pokusů, ale asi by to na Lewise stejně nestačilo.
kvalda celkově velmi slušná podívaná -
-
-
-
Nadcházející závod 24.11.2024
GP Las Vegas50 kol (309.958 km)
Las Vegas
-
Pátek
-
Sobota
- 3. Trénink (5:30 - 6:30)