DISKUZE K ČLÁNKU "Udělal bych totéž, co Vettel. Taky bych ho zmáčkl," říká Hamilton po shlédnutí opakovaného záznamu
Lewis Hamilton uvedl, že by udělal totéž, co Sebastian Vettel, pokud by vedl Velkou cenu Kanady a dopustil se před svým soupeřem stejné chyby.
zpět na článek přehled všech diskuzíDiskuze: "Udělal bych totéž, co Vettel. Taky bych ho zmáčkl," říká Hamilton po shlédnutí opakovaného záznamu
Přidejte svůj názorMístní přihlášení
Přihlášení sociálními sítěmi
Nejlepší názory
Zobrazit příspěvky: Podle vláken Podle času
-
vojtano
17:18 16.06.2019 88.102.16.XXXPřes tvrzení FIA o úmyslném zablokování Hamiltona a jeho přiznání, že by udělal totéž, si stále myslím, že jej úmyslně nezavřel, jen kontroloval, zda ho napálí nebo ne, a využil pak své pozice v momentu, kdy měl auto pod kontrolou (tedy neuhnul, když už Ham beztak stál na brzdách), ale FIA potřebuje "jasný důkaz" pro ospravedlnění svého rozhodnutí. Ohrožen Hamilton nebyl, protože není blázen a jen blázen by se vrhal mezi zeď a neovladatelné auto, jehož trajektorii před sebou sleduje. -
Slaby.odvarek
18:50 11.06.2019 46.135.74.XXXTrapné,“ řekl Villeneuve o penalizaci. „Když jsem to viděl, tak jsem si hned vzpomněl na Monako 2016 a na situaci, kdy Lewis v šikaně vytlačil Ricciarda. Nebyl tam žádný trest a přitom to bylo záměrné. -
-
Situs
09:35 11.06.2019 85.70.164.XXXMimochodem, technická přejímka po závodě ukázala že hydraulika Mercedesu není zcela identická s verzí která byla před závodem nahrazena na voze Hamiltona. FIA ale nedokázala dokázat, že pracuje jinak a proto Mercedes odbavila.
....... FIA má kupu profíků a musíme ji věřit, takhle jsem byl tisíckrát přesvědčován, takže jen předávám -
-
-
Situs
09:49 11.06.2019 85.70.164.XXXNa odvolání má snad 96 hodin. Ale v procesu odvolání plavu protože u těchto trestů jsem měl za to že odvolání není možné. Já bych si přál ať se odvolají i kdyby nešlo změnit výsledek, nechť to pravidlo projde rozborem a pak případnou úpravou pokud to bude žádoucí
-
-
Nadcházející závod 24.11.2024
GP Las Vegas50 kol (309.958 km)
Las Vegas
-
Pátek
- 1. Trénink (5:30 - 6:30)
- 2. Trénink (9:00 - 10:00)
-
Sobota
- 3. Trénink (5:30 - 6:30)