DISKUZE K ČLÁNKU "Vettel říká, že jsem idiot, ale ne tak často," usmívá se Kimi čekající na rozhodnutí Ferrari
Kimi Räikkönen přiznal, že stále čeká na to, jak se Ferrari rozhodne ohledně své jezdecké sestavy pro rok 2019. Zdůrazňuje, že si se současným týmovým kolegou Sebastianem Vettelem rozumí a že táhnou za jeden provaz, aby tým dovedli k titulu.
zpět na článek přehled všech diskuzíDiskuze: "Vettel říká, že jsem idiot, ale ne tak často," usmívá se Kimi čekající na rozhodnutí Ferrari
Přidejte svůj názorMístní přihlášení
Přihlášení sociálními sítěmi
Nejlepší názory
Zobrazit příspěvky: Podle vláken Podle času
-
-
-
-
-
-
-
-
spinelesssheep
12:57 05.08.2018 85.70.184.XXXTo opravdu moc k té upřímnosti, o které Kimi hovoří, nesedí. I David si to uvědomuje.-
daaviid23
13:20 05.08.2018 91.245.26.XXXOn je problém že ať řekne cokoliv, tak je to špatně.
Vyhlásí boj o vítězství, je naivní nebo neupřimný. Vyhlásí pomoc Vettelovi, je to rohožka. Dokonce i kdyby neřekl nic, tak je to pro vás špatně, protože přeci od toho tu jezdci jsou aby hloupě tlachali-
Situs
13:31 05.08.2018 217.31.62.XXXTak hlavně že ty víš že Kimi ví že na špičku nemá a že to má jen jako práci pro tým. Já si myslím že on sám v sebe ještě věří a že v upřímnosti Vettela a Ferrari je jen naivní. Nemyslím si že by hrál něco pro lidi, ale faktem je že ho neznám, nikoho tam, abych věděl jak to skutečně je. -
spinelesssheep
13:45 05.08.2018 85.70.184.XXXTakže ty ho už bereš jen jako pracovníka Ferrari, který jede na Vettela. Dobré vědět no. Pak nechápu ty tvoje kecy o tom, jak to nebyla týmová režie atd atd.-
-
spinelesssheep
16:15 05.08.2018 85.70.184.XXXJako tady bych i souhlasil s Icewoman. Ty se ke Kimimu stavíš a hájíš ho, tak jak se ti hodí a jen do určité míry (na mě to tak působí). Ale ono není někdy na škodu, přiznat že měl Kimi na víc než jednička a že ho "geniální" strategie Ferrari prostě zařízla...nejvíc to bylo podle mě znát letos zkraje sezony, kdy chvilku trvalo než inženýři Ferrari přišli s páčkou pro vaši hvězdu.-
daaviid23
16:56 05.08.2018 91.245.26.XXXDěláte jak kdybych byl nějaký Kimi ultras. Mám Kimiho rád ale co moje část duše zasvěcená Vettelovi a hlavně Ferrari ? Hmmm?
Mě zase příjde vtipné jak jsi se zastával Kimiho jen když se na začátku sezony vyrovnal Sebovi, ale předtím to byl pro tebe mizerný jezdec za zenitem. Ale tak chápu, každá munice na Ferrari a hlavně Vettela se hodí-
spinelesssheep
17:01 05.08.2018 85.70.184.XXXJen když? Očividně ho prostě Ferrari zařízlo několikrát, proto si začal hájit Vettela jak tam žádná týmová režie není a teď zase píšeš že je Kimi jen pracovník Ferrari, který jede na Vettela...tak už si v tom udělej pořádek. :D
Prostě Kimi ti vyhovuje, protože nedělá Sebíkovi potíže, ale nesmí si dovolit být rychlejší, tam tvoje obhajoba pro něj končí, chápu. FORZA FERRARI.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Nadcházející závod 24.11.2024
GP Las Vegas50 kol (309.958 km)