DISKUZE K ČLÁNKU Boj o místo u Williamsu: Kubica z kola ven, favoritem Sirotkin
Robert Kubica podle zákulisních informací vypadl ze hry o závodní sedačku Williamsu v příští sezóně. Favoritem je nyní Sergej Sirotkin.
zpět na článek přehled všech diskuzíDiskuze: Boj o místo u Williamsu: Kubica z kola ven, favoritem Sirotkin
Přidejte svůj názorMístní přihlášení
Přihlášení sociálními sítěmi
Nejlepší názory
Zobrazit příspěvky: Podle vláken Podle času
-
airwar1939
17:13 12.12.2017 176.74.128.XXXWilliams tuší, že příští rok bude jeho propad pokračovat, v nejlepším případě bude jeho vůz na 8 místo v PK, což bude po letošku znamenat další snížení příjmu, tudíž hledají druhého platícího jezdce.-
-
-
-
Petr
08:19 19.12.2017 109.81.245.XXXNevím, kterou konkurenci myslíš (to je celkem fuk), ostatní československé weby nesleduji (ztráta času), ale Kubica dal podle našich zdrojů z Williamsu dohromady jen 6 mil. USD, a v tom je ten problém (podle Massy měli s Robertem podepsat smlouvu po testu v Abú Zabí). Rotenberg teď nabízí 2,5násobek, takže se jednání protáhnou do ledna.
-
-
-
-
Jirka_1
15:00 12.12.2017 217.30.64.XXXKdyž jsem četl, kolik těch operací ruky prodělal, bylo mi jasné, že se F1 nevrátí, i kdyby sebevíc chtěl. Dva důvody - první, že rehabilitace bude trvat dlouho a ujede mu vlak, F1 se změní a on se nedokáže přizpůsobit, roky nezastavíš. Druhý důvod je, že ta ruka nemaká tak, jak makat má a synchronizace obou rukou nebude valná. Na jiné série to může stačit, ale na F1 ne. Druhá varianta převažuje, protože neschopnost zajet jedno rychlé kolo je právě oé koordinaci pohybů. -
-
jon
14:33 12.12.2017 194.228.59.XXXTeď jde o to, v jakém režimu v tu chvíli Robert jel a kolik měl paliva. Mohli dělat simulaci startu závodu, jak se popere s těžkým autem a v tu chvíli by 2 vteřiny ztráta mohla být v úplně jiném světle. Každopádně pravdu o tom ví jen Williams a jestli ho nechtějí, mají k tomu své důvody. Třeba se je jednou dozvíme v plné parádě.-
-
jon
21:53 12.12.2017 194.228.59.XXXJá jsem se o těch srovnatelných podmínkách také dočetl, ale pak mi nesedělo to, že ani nejeli na stejných pneumatikách.
Osobně mě hodně překvapilo, jak by Robert chtěl jednou rukou ovládat půlku volantu. Mám pár informací z doslechu, že pravačkou v určitých polohách volantu není úplně schopen přepínat ovládací prvky na volantu. Jestli je to pravda, tak se nedivím, že prověrka závodního tempa mohla být katastrofální. Přeci jen řídit, řadit a ještě vše ladit levačkou prostě nejde ...
-
-
-
-
-
Nadcházející závod 24.11.2024
GP Las Vegas50 kol (309.958 km)
Las Vegas
-
Pátek
- 1. Trénink (5:30 - 6:30)
- 2. Trénink (9:00 - 10:00)