DISKUZE K ČLÁNKU Marchionne: F1 musí udělat více pro digitální generaci
Otázka diváckého zájmu provází F1 od samotného počátku její existence, stejně tak od doby, kdy se dostala punc oficiality v roce 1950. Nelze však přehlížet, že s nástupem digitálních technologií musí i královna motoristického sportu jít s dobou.
zpět na článek přehled všech diskuzíDiskuze: Marchionne: F1 musí udělat více pro digitální generaci
Přidejte svůj názorMístní přihlášení
Přihlášení sociálními sítěmi
Nejlepší názory
Zobrazit příspěvky: Podle vláken Podle času
-
rock
23:55 21.04.2016 82.117.159.XXXPřiblížit se digitální generaci může mít dva významy:
- buď vzít stávající produkt a zabalit ho tak, aby byl ta generace dostala na jeho konzumaci chuť
nebo
- ten produkt změnit na míru digitální generace.
Jestli měl na mysli tu první cestu, tak za mne OK. Jsem stará konzerva, koukám se v TV, mezi závody doplňuji info z psaného textu a víceméně mi to takhle stačí. Jestli se s tím bude cpát na facebook je mi fuk, protože ho nepotřebuju, nechápu a nemám, dtto s twitterem, jestli budou na youtube sestřihy nebo rozhovory je mi taky jedno. Takže tenhle směr OK, mně to neuškodí a někoho jiného to třeba přitáhne.
Ale jestli měl na mysli tu druhou cestu... s tou by přišly zásadní zásahy do formátu závodu, protože -například- už delší dobu prosakují názory, že současní mladí nejsou schopni a ochotni koukat na 90 minutový závod atp. A to by si měl pan Marchionne snad raději přelepit pusu kobercovou páskou. -
huhukoktejl
08:08 21.04.2016 193.228.234.XXXNo hlavně aby si nepředstavovali to přiblížení mladým v tom, že zkrátí hlavní závod ... a pokud budou lítat drony, pak již chápu, proč nutně potřebují to halo -
Petr
22:20 20.04.2016 78.157.160.XXXInternetový stream koupit jde. V HD určitě u Sky, ale i u nás myslím u O2 TV - mají v nabídce Sport1/2 (ale jak to je v ČR, to by spíše věděl Tomáš Richter). V Itálii se letos chystá první použití TV dronů během přenosu (právě se o jejich bezpečnosti jedná s FIA), v Číně se poprvé použily ruční kamery s multi-osou stabilizací, kdy kameraman pracoval v rychlosti a pohyboval se s vozy. Ale je pravda, že by FOM mělo dělat více (a hlavně zlevnit, jestli chce přitáhnout masy - nikoliv opačně). -
skejpa
22:08 20.04.2016 89.102.220.XXXJe toho spousta. Videa na youtube, facebook, twitter, dostupny live timing, stream ve vysoke kvalite za poplatek na internetu, obecne internetova prezentace... Bernie to vsechno brzdi protoze nevidi okamzite penize. Az pude pryc, snad to nekdo da dohromady. -
Nadcházející závod 24.11.2024
GP Las Vegas50 kol (309.958 km)
Las Vegas
-
Pátek
- 1. Trénink (5:30 - 6:30)
Lewis HAMILTON - 2. Trénink (9:00 - 10:00)
- 1. Trénink (5:30 - 6:30)
-
Sobota
- 3. Trénink (5:30 - 6:30)
- Kvalifikace (9:00)
-
Neděle
- Závod (7:00)
Průběžné pořadí šampionátu:
1. VERSTAPPEN, 2. NORRIS, 3. L... Celé pořadí
dní | hod | min | sek