DISKUZE K ČLÁNKU Nový McLaren MP4-31 je venku, s Hondou opět v černé + technické specifikace
McLaren začíná svůj druhý ročník obnoveného partnerství s Hondou. Dnes představil monopost pro sezónu 2016: MP4-31.
zpět na článek přehled všech diskuzíDiskuze: Nový McLaren MP4-31 je venku, s Hondou opět v černé + technické specifikace
Přidejte svůj názorMístní přihlášení
Přihlášení sociálními sítěmi
Nejlepší názory
Zobrazit příspěvky: Podle vláken Podle času
-
-
Petr
21:18 21.02.2016 78.157.160.XXXDržím se toho, co oficiálně uvádí McLaren - Mobil 1 a Esso zvlášť (viz např. [odkaz na stránku] ). Je tam dost zajímavých detailů, šasi bude super. Žel balík netvoří jen ono.. v tom V-čku toho Japonci s tím turbem už moc nevymyslí (není prostor pro potřebné zvětšení). Podrobnější analýza asi až po testech, teď během nich bude frmol.
-
-
Honza33
13:27 21.02.2016 185.47.220.XXXTo auto je uplne jiny nez ostatnich staji zatim. Je to opravdu zero koncept, neuveritelne mista mezi predni napravou a sasi kokpitu. Motor bude mit hodne chlazeni a cely to bude mit hodne pritlaku, pokud honda udela dobry motor aby to bylo konkurenceschopny na rovinkach, tak McLaren bude hodne vysoko. To auto je fakt peknej ulet a funkcni, klobouk dolu s temito pravidly udelat takovy design a odlisit seod ostatnich! -
-
Limbi
11:30 21.02.2016 147.228.209.XXXVypadá to... no nebucu posuzovat dokud to neuvidím na trati :) Pravda je že mi McLaren už loni připadal velikostně menší než zbytek pole. Nevím zda je to detaily, nebo čím, ale občas jsem si říkal, že vypadá jak formule nižší třídy. Což určitě není na škodu! Projekt size zero by měl být myslím hlavně o tom. Jinak doufám, že brzy přibude titulární sponzor aby auto působilo trochu honosněji. Taky jsem rád že odstranili ten červený oblouk co byl přes nos vozu. Tak McLaren a od zítra ukažte že jste zpátky
Nadcházející závod 24.11.2024
GP Las Vegas50 kol (309.958 km)
Las Vegas
-
Pátek
- 1. Trénink (5:30 - 6:30)
Lewis HAMILTON - 2. Trénink (9:00 - 10:00)
- 1. Trénink (5:30 - 6:30)
-
Sobota
- 3. Trénink (5:30 - 6:30)
- Kvalifikace (9:00)
-
Neděle
- Závod (7:00)
Průběžné pořadí šampionátu:
1. VERSTAPPEN, 2. NORRIS, 3. L... Celé pořadí
dní | hod | min | sek