DISKUZE K ČLÁNKU Manažer Räikkönena: Kimi podává stejně dobré výkony jako Vettel
I když Kimi Räikkönen bodově za svým týmovým kolegou Sebastianem Vettelem výrazně zaostává, tak podle manažera Stevea Robertsona není jeho svěřenec o nic horším pilotem než Němec, který do Maranella přestoupil během zimy.
zpět na článek přehled všech diskuzíDiskuze: Manažer Räikkönena: Kimi podává stejně dobré výkony jako Vettel
Přidejte svůj názorMístní přihlášení
Přihlášení sociálními sítěmi
Nejlepší názory
Zobrazit příspěvky: Podle vláken Podle času
-
enzo
09:17 02.04.2015 89.177.132.XXXAnketa Klik jsem, že Kimi lepší není. Ale neznamená to, že je lepší Vettel. Oba umí, ale oba potřebují auto víceméně na míru. Vettel na mě působí, že je asi víc zaťatej a bezohlednej, aby měl úspěch, a taky je klikař. Což ve finále může udělat rozdíl. -
-
-
-
-
Biblbrox
06:39 02.04.2015 94.138.104.XXXTaky jsem si myslel a myslím si dosud, že Vettel se dostane s Ferrari na špici až v roce 2017 a bude k neporažení. Schumimu to také trvalo nějakou dobu. Ale dobrý začátek, půl práce. To Alonsa, kdyby ho nevzal McLaren, by čekal konec. McLaren by se měl podívat na STR, jak to jeho mladíkům jde a nebrat si neperspektivního a hašteřivého seniora.
-
-
-
-
-
Kapor
13:28 01.04.2015 80.87.214.XXXKimi musí svoje úsilie venovať tomu,... ...aby sa do závodu dobre kvalifikoval a to bude základ jeho úspechu v budúcich závodoch. Inak jeho jazda nemá chyby a je evidentné, že bude v rebríčku len stúpať k predným pozíciám s pribúdajúcimi závodmi.
-
Eracer
13:18 01.04.2015 62.168.11.XXXKimi lepší určitě není Vettel je komplexnější a přizpůsobuje se parádně novým věcem a je takový pracovitější. Ale Kimi měl letos ohromnou smůlu a myslím že letošní auto mu sedne velmi dobře a byl by Sebovi vyrovnaným soupeřem, letos ano. Myslím že letos by Alonso Icemana těžko porážel.-
-
skejpa
16:20 01.04.2015 88.146.158.XXXProtože jde v první řadě o auto. Kimi jezdí rychle pouze když mu auto sedí. Ferda sice je rychlej pořád ale když by auto sedělo i Kimimu, měl by co dělat. Dostkrát se v průběhu loňské sezóny stalo, že byl Kimi rychlejší nejen v tréninku ale i v kvaldě ale prostě mel často smůlu a prohrál třeba o pár setin nebo byl v provozu apod. A to měl auto, které mu nesedělo. Proto i já si myslím, že letos by to byla jiná písnička. Často se říkalo, že Vettel je nejlepší pilot na jedno kolo a Alonso na závod. A Kimimu se daří držet Seba i v časech na kolo, takže z toho usuzuju, že letos by to byla jiná písnička.-
1
16:53 01.04.2015 178.255.168.XXXOno je otázkou, jestli by to byla jiná písnička, kdyby vettel nepřišel k ferrari. Když se podívám na jejich auto, tak je nastavené s velkým náklonem na přední nápravu - stejně jak vettelův redbull a newey prohlásil, že by byl raději, kdyby vettel některé věci k ferrari nepřenesl. Takže je otázkou, jakej vliv na výkon má samotné nastavení a kolik na tom je vettelův přínos...
-
Cooper
17:21 01.04.2015 194.12.42.XXXJestli ono to nebylo třeba taky trochu tím že Fero stavělo po 4roky auto podle alonsa... a Alonso má naprosto odlišný jízdní styl než Kimi... tím nijak nesnižuju fernandovu rychlost podle mě jeden z nejlepších pilotů za posledních 10let i když ho nemám rád 5 let jsem mu musel fandit :-d teď jsem rád že máme v teamu konečně 2 blonďáky a zas to půjde ...
-
-
-
Nadcházející závod 24.11.2024
GP Las Vegas50 kol (309.958 km)
Las Vegas
-
Pátek
-
Sobota
- 3. Trénink (5:30 - 6:30)
- Kvalifikace (9:00)