DISKUZE K ČLÁNKU Mercedesy udávají tempo i odpoledne. Nejblíže jim je Vettel, Magnussen boural
AUSTRÁLIE - 2. TRÉNINK; Také odpolední trénink patřil suverénnímu Mercedesu. Nico Rosberg byl o něco rychlejší svého týmového kolegy Lewise Hamiltona, Sebastian Vettel s Ferrari ztrácel 7 desetin sekundy.
zpět na článek přehled všech diskuzíDiskuze: Mercedesy udávají tempo i odpoledne. Nejblíže jim je Vettel, Magnussen boural
Přidejte svůj názorMístní přihlášení
Přihlášení sociálními sítěmi
Nejlepší názory
» uzivatel000635
(Hlasovalo 10 lidí)
13.03.2015 09:01
Sauber Líbil se mi komentář k Sauberu:
"… »
Zobrazit příspěvky: Podle vláken Podle času
-
-
-
anonym
17:47 13.03.2015 90.178.29.XXXLive Timing Tedy nevím, zda nedělám nějakou chybu, nemohu se přihlásit na Live Timing a jak jsem to lehce sondoval, vypadá to, že je již zpoplatněné s nějakým zkušebním obdobím do půli dubna. Už to trochu sprasili loni když nebylo vidět nejrychlejší sektory. Platit tedy nebudu, i když jsem fanda, ať mi vlezou na záda. To spíše zvažuji, že si zaplatím na satelitu slovenské Sporty a přestoupím na Indycar.-
...
18:04 13.03.2015 178.23.219.XXXnení jasné kde se nemůžeš přihlásit...
na stránkách F1 a free APK jsou jenom časy na kolo a na APK na 2015 stojí asi 750Kč... Tak ať si jí strčí za klobouk...
Od dnes nebo včera mají nový Web a APK vydali snad ve ČT a údajně je ve fázi jako loni beta...
-
anonym
19:12 13.03.2015 90.178.29.XXXTaké mi to není jasné proč se nemohu přihlásit, když to leta šlo. Ani nejde obnovit heslo. Možná mám pokleslý vkus, ty nové stránky se mi nelíbí. Vše balšoje, nafouknuté barnumské, no je to asi trendy in
To mi přijde, jako když na Auto.cz běžela super Formule1. Pak přišli inovátoři a dnes tam nepáchne živá duše.
Začínám mít tedy nejasné tušení, že to postihne i MotoGP. Stránky jsou také inovované, odkaz na Live Timing nefunkční, tak jsem tedy zvědav. SBK zmizelo z volného Eurosportu takže globální svazarmovci vyhlásili válečné tažení proti příznivcům. Apky si tedy již z principu nekoupím. Alespoň stránky Indicar jsou ještě při starém. Amíci to mají v hlavě lépe poskládané.
-
-
-
Kapor
11:42 13.03.2015 80.87.214.XXXNo ak bol Kimi na stredne tvrdých,... ...len na skok za Sebastianom na mäkkých a rozdiel je medzi pneumatikami 1,4s, tak ich výkony sú veľmi vyrovnané a ja len dúfam, že sa budú stále zlepšovať. Na Mercedes to zrejme nebude, ale na ostatných budú bohate stačiť a Sebastian ak hovoril, po predsezónnych testoch, že potrebujú byť za Mercedesmi najlepší, tak sa to začína napĺňať, čo je iste veľmi dobre.
-
-
-
eR
11:33 13.03.2015 62.245.107.XXXTo bych si přál, ale obávám se, že na to ani RB ani Mateschitz nemají peníze.
Podívejte jaký má rozpočet a zkušenosti Honda a jak se jim ten motor povedl. Cosworth je oproti tomu malá firma a s rekuperací nemá de facto žádné zkušenosti a i kdyby začali pracovat dnes, tak něco alespoň trochu konkurenceschopné v závodech by neměli dřív než za dva roky, pokud vůbec.-
Face
11:51 13.03.2015 37.188.129.XXXMáš pravdu..., ale pokud dáme dohromady konec Renaultu, Illienův know-how a finance Red Bullu..., no nevíme jak mají postavenou smlouvu s Renaultem a jak si pojistili ty masivní investice které jim dali k dispozici...
Každopádně bude poučné to rozklíčovat... pokud se to někomu povede.
-
-
-
-
Pepan
15:13 13.03.2015 89.24.157.XXXVW má skvěle rozjetou už třetí sezónu v mistrovství světa značek v automobilových soutěžích a určitě tam ještě nějakou dobu zůstane. Příchod do F1 by znamenal buď roztříštění aktivit a nebo odchod ze soutěží.Pochybuji, že to VW udělá, znamenalo by to vynaložení velkých prostředků s nejistým výsledkem. -
-
Aktuálně
Nadcházející závod 3.11.2024
GP Brazílie71 kol (305.879km)
Autodromo Carlos Pace
-
Pátek
- 1. Trénink (15:30 - 16:30)
- Kvalifikace (19:00)
-
Sobota
- 2. Trénink (15:30 - 16:30)